sau Inregistrare

• 18 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

fondul de ten daunator sau nu Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   fluturas_mov 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 19-April 07

Scris 18 May 2007 - 06:55 AM

unii zic ca protejeaza fata de uscaciune si de factorii externi( de vand soare etc)...atii ca imbacseste si ca " peste 10 ani o sa vad cum o sa arat)....voi ce credeti? eu ma dau cu fond de ten aproape zilnic :) ...si nu stiu ce as face fara el
0

#2 Utilizator offline   Black_sin 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 31-August 06

Scris 18 May 2007 - 10:56 AM

Eu nu folsesc.Este bun cel fluid , dar la fel sunt si bazele de machiaj spre exemplu. Folosit zilnic strica pielea.
0

#3 Utilizator offline   Wahaha 

• Aspiranta
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 29-December 05

Scris 18 May 2007 - 11:00 AM

Daca e musai, foloseste, dar unul de calitate si nu cred ca o sa iti dauneze.
0

#4 Utilizator offline   Cristelnika 

• Garoafa
  • PipPip
  • Inregistrat: 16-May 07

Scris 18 May 2007 - 11:22 AM

fondul de ten nu dauneaza daca este aplicat corect (peste o crema de zi hidratanta potrivita tipului tau de ten) si indepartat bine cu demachiant (nu apa si sapun sau geluri pentru curatarea fetei) dupa care daca este nevoie aplici si un tonic si apoi relaxanta si hranitoarea crema de noapte si o crema contur pentru ochi (daca simti nevoia). Eu folosesc MaxFactor Color Adapt si e super ca textura, putere de acoperire si ca aspect estetic final.
0

#5 Utilizator offline   adnana 

• Irezistibila
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 29-January 06

Scris 29 May 2007 - 11:49 AM

Cel mai bun pentru tenul meu e L'Oreal Infailible
0

#6 Utilizator offline   petronica 

• Garoafa
  • PipPip
  • Inregistrat: 19-November 06

Scris 01 June 2007 - 05:32 AM

daca folositi un fond de ten bun nu dauneaza ,dimpotriva este foarte bine pt ten ca este protejat.eu de curand il folosesc pe cel de la Hemel si sunt super incantata.
0

#7 Utilizator offline   roora 

• Garoafa
  • PipPip
  • Inregistrat: 06-February 07

Scris 07 June 2007 - 11:53 AM

si eu am folosi ColorAdapt de la MaxFactor si fata mea arata de 16 ani, nu de 22:) f buna textura pt tipul meu de piele.

daca e aplicat pe un ten murdar, sigur dauneaza pentru ca a doua zi poti sa te trezesti cu niste eruptii urate, plus ca nu arata bine pe fata, si bineinteles ca produsul e de vina (asa e intotdeauna:) ) si textura trebuie aleasa in functie de tipul de ten, de-aia exista fonduri de ten fluide, sub forma de crema, spuma si alte minunatii...

si eu am folosit ColorAdapt de la MaxFactor si fata mea arata de 16 ani, nu de 22:) f buna textura pt tipul meu de piele.

daca e aplicat pe un ten murdar, sigur dauneaza pentru ca a doua zi poti sa te trezesti cu niste eruptii urate, plus ca nu arata bine pe fata, si bineinteles ca produsul e de vina (asa e intotdeauna:) ) si textura trebuie aleasa in functie de tipul de ten, de-aia exista fonduri de ten fluide, sub forma de crema, spuma si alte minunatii... sa nu mai vorbim de ce se intampla daca nu te demachezi. :tease:
0

#8 Utilizator offline   fluturas_mov 

• Garoafa
  • PipPip
  • Inregistrat: 19-April 07

Scris 10 June 2007 - 09:21 PM

de la un timp eu folosesc unul de la Avon...mie imi place....credeti ca e de"proasta calitate"?
0

#9 Utilizator offline   dana_artist 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 17-June 07

Scris 17 June 2007 - 01:22 AM

fetelor...cine a zis k fondul de ten se aplica dupa o crema de hidratare adevar a grait!!!DAR!!!crema trebuie sa corespunda cu un sistem de ingrijire potrivit tipului de ten.....la fel si fondul d eten..adik dc ai tenu gras vei aplica un fond de ten astringent!!pt tenul uscat unul hidratant, si ink ceva foarte important : fondul de ten trebuie sa aiba factor de protectie solara!!!!sincer nu sunt de acord cu idea k strica tenul aplicat zilnic, deoacrece el poate fi solutia multor probleme!!!eu folosesc pt tenul meu uscat un fond de ten de la ARTYSTRY, top 4 in lume, deoarece folesc ingrdiente naturale si extrase din plante de pe ferme organice.ce va pot spune este ca sunt fascinata de gradul lui de acoperire si de libertatea si prospetimea pe care o simte tenul meu atunci cand il port!!!deasemena este interesant k aceasta gama si produsele ei va sunt recomandate numai dupa o clinca cosmetica personalizata care n-o s ava vina sa credeti: ESTE GRATIS!!!!!!!Dc va intereseaza si pe voi sa fiti rasfatate si sa simtit dif dintre fondurile de ten de pe piata imi pueti trimite un mail la danutza_psihko@yahoo.com!!!!va pupic si aveti grija cu soarele!!!!
0

#10 Utilizator offline   ChrisTinA_WhisperWind 

• Blood Elf
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 19-March 07

Scris 22 June 2007 - 01:12 AM

daca este lichid, poate ca este mai bun, dar cel pudra.. nu :friends: eu nu folosesc :P nu am nevoie ...
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 18 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Atasamente Cosmetica - ce firma?
teme combinate
erika  195 49.833
Replici noi aslan tratament/gerovital bettyboo  8 4.476
Hot Topic (New) Atasamente vichy
vichy normaderm
ioana.adela  38 15.181
Hot Topic (New) Iluzia frumusetii
orice fata poate fi star!
zanapadurilor  24 8.359
Replici noi Make-up and fashion la transexuali si travestiti androgin_girl  6 4.593