- Nu se intreaba nimeni ce face organizatia asta veche de 500 de ani ? Aparuta dupa desfiintarea Templierilor odata disparitia absolut misterioasa a aurului acestora - gold - misteriosul G din logo-ul unor loje (nu toate lojele contin G).
- Cand ii intrebi de sanatate incep sa scota de la naftalina numai nume de oameni mari (morti de zeci si sute de ani ce nu pot confirma sau infirma), oameni care au schimbat istoria radical (in bine, cel putin pe astia ii amintesc ei)... Cand ii intrebi de prezent - ei nu conduc lumea din umbra, ei fac doar acte caritabile. De ce in trecut aveau eroi iar acum in prezent au numai mafioti si simpatizanti dubiosi ? De ce sunt prezenti in mai toate scandalurile legate de petrol si energie atat local, cat si mondial ?
- Masoneria cuprinde numai oameni din varful societatii cu putere politica sau bani, intri pe baza de invitatie si in rest e secret (ma rog, discret cum spun ei). Oameni pragmatici care nu si-ar pierde nici 5 minute cu ritualuri si ceremonii demne de Harry Potter daca nu le-ar aduce un ghiseft imediat. Vezi Bohemian Grove - clipuri de la ceremonie (click)
- Juramintele sunt morbide de-a dreptul si bizare ca desfasurare.
- Templul este construit preluand multe elemente de la templul lui Solomon din Israel, templu distrus si subiect al cruciadelor conduse de catre cavalerii templieri. Gradul 28 in Masonerie se numeste Cavaler Templier.
- Politica si afacerile cica sunt interzise spre dezbatere la intrunirile Lojei.
- Totodata se declara ca nu sunt o secta religioasa.
- Eliminand religia (declara ca nu sunt secta), eliminand politica si afacerile (sunt interzise in templu) raman decat ritualurile bizare si secrete ! Doar atat fac ei acolo ? Mai mult ei se bat cu caramizile in piept pentru revolutiile de la 1848 (deci politica grupa mare) !!!
- "Salut uite eu am functia asta importanta in tara mea, mai am 1000 de prieteni si ei cu bani si functii, peste tot, pe cine mai invitam ?"
- "Marfa organizatia asta a noastra, sa-l initiem pe X ca e simpatic cand iesim la bere."
- "Gata plec sa lucrez pentru binele oamenilor din tara mea si sa fac niste acte de caritate."
Cine isi imagineaza ca discutiile intre membrii acestei societati secrete sunt de genul asta
- Sunt peste 3 milioane de masoni in lume, un numar infim comparat cu populatia globului de peste 6 miliarde, dar repartitia bunurilor pe glob este inegala. Se stie ca 3% din populatia pamantului detine 90% din bunuri. Nu este suspecta coincidenta ?
- Si acum intrebarea de 1000 de puncte :
Pe vremuri se ascundeau de Regi si Biserica intrucat doreau inlaturarea acestora de la conducerea popoarelor si inlocuirea lor de catre o elita capabila, asigurarea sanselor egale in stat ale cetatenilor.
- Acum de cine se mai ascund astazi, daca pe regi i-au raspus de mult ?
- Se ascund de noi ! Intrucat noi suntem cei exploatati, cei care trebuie sa creada fals ca sunt liberi si s-au nascut liberi si cu sanse egale!
Aceasta postare a fost editata de Croitorul din Panama: 18 May 2007 - 06:28 AM
Contact
Facebook
Twitter
RSS
Acest topic e inchis