sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

niste probleme... Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   mishutheman 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 18-May 07

Scris 18 May 2007 - 01:27 AM

Problema e legata cred de memorie. Aveam pe compu meu 2 memorii una de 512 si alta de 256... Azi mi-am cumparat una de 512 si am inlocuit-o pe cea de 256... Problema e ca dupa ce am inlocuit memoria a inceput sa mi se reseteze calcu cand intru intr-un joc, care inainte mergea bine. Any ideas?
0

#2 Utilizator offline   argv 

• Wanderer
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 27-October 06

Scris 18 May 2007 - 07:42 AM

Lanseaza un test de memorie...
0

#3 Utilizator offline   harald 

• bad dog
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 02-April 06

Scris 18 May 2007 - 02:05 PM

Vezi postareamishutheman, la May 18 2007, 02:27 AM, a spus:

Problema e legata cred de memorie. Aveam pe compu meu 2 memorii una de 512 si alta de 256... Azi mi-am cumparat una de 512 si am inlocuit-o pe cea de 256... Problema e ca dupa ce am inlocuit memoria a inceput sa mi se reseteze calcu cand intru intr-un joc, care inainte mergea bine. Any ideas?

Trebuia să-ţi cumperi o pereche de 512, identice, de la un furnizor serios, fabricate de un producător serios. Şi să le "faci vânt" la alea pe care le aveai înainte.

Măcar probează-le separat pe fiecare, s-ar putea să fie amândouă bune, dar să meargă prost împreună.
0

#4 Utilizator offline   mishutheman 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 18-May 07

Scris 18 May 2007 - 03:49 PM

Vezi postareaharald, la May 18 2007, 03:05 PM, a spus:

Trebuia să-ţi cumperi o pereche de 512, identice, de la un furnizor serios, fabricate de un producător serios. Şi să le "faci vânt" la alea pe care le aveai înainte.

Măcar probează-le separat pe fiecare, s-ar putea să fie amândouă bune, dar să meargă prost împreună.

Domne... furnizorul e serios, ca de la ei mi-am luat tot ce e in compu meu si merg bine toate. Cat despre producator nu stiu...pe o placuta scrie Elixir si pe alta Apacer iar placa de baza e Via KT600. Posibil sa nu lucreze bine impreuna, sau asta noua sa fie bulita. Oricum placuta e in garantie si in plus cel de la firma mi-a spus ca s-ar putea sa am probleme si daca am, sa merg la ei cu comp cu tot... Da eu speram sa rezolv problema...ca mi-e cam lene sa-mi car hardughia la firma astora.
Aaaaa...si am facut si testul de memorie cu memtest-86 si da ceva erori la testul 5
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Soundboard
Trouble... :(
SusTanON  3 2.824
Replici noi Sony DVD RW DW-D22A