Povestea incepe pe data de 20 martie, accident intre un cielo(posesor) si un Ford transit. In urma analizelor facute de politie Ford transitu a iesit vinovat, drept urmare eu (posesor cielo) am primit asigurarea RCA (emisa de BCR) sa imi repar masina. Toate bune pana in momentu de fata cand masina se afla tot in service.
Timp de o luna service-ul nu s-a atins de masina, motivul acestora fiind "domne am avut treaba multa", tinand cont ca singurul lucru pe care il aveau de facut era sa trimita devizul de reparatie(3 foi) prin fax catre firma de asigurare pentru ca aceasta sa poata da acceptul pentru inceperea reparatiilor.
Dupa 2 luni, timp in care am avut si un deces in familie drept urmare m-am chinuit cu taxiuri cu masini inchiriate si tot tacamu, am primit un telefon de la service , la care o domnisoara foarte vesela care ma anuntat ca "suma totala este de 0 (zero) lei - lipsa acord asigurat !! - Plateste Clientu !".
Masina (Ford Trasitu) a fost asigurata pe numele unei firme. Dupa un telefon la asigurare si dupa 7 redirectionari am reusit sa stau de vorba cu o persoana care la fel de vesela mia raspuns:"Domnule noi am trimis un plic cu declaratie care trebuia completata si parafata (stampilata) de catre firma pe numele caruia a fost asigurata masina, drept urmare daca dansii nu dau acordul, noi nu va putem da banii".
Dupa multe cautari am reusit sa aflu unde locuieste persoana care ma lovit/sediul firmei; aflu cu stupoare ca firma este trecuta in acte in strada x si ca numar de contact are un numar fix de pe strada y mai exact locatia din buletin a persoanei care ma lovit.
Dupa o insistenta de nedescris din partea mea aceasta persoana nu doreste sa vorbeasca cu mine drept urmare nu doreste sa-si dea acordu catre firma de asigurari. Am doua intrebari:
1. La partea cu reparatia pe cine anume sa dau in judecata? persoana care m-a lovit si/sau firma de asigurari fiindca nu sunt in stare sa verifice datele despre persoanele pe care le asigura si pentru faptu ca nu isi fac treaba cum trebuie.
2. Pentru nesimtire, pentru faptul ca nu am dat "o mica atentie" si pentru faptul ca timp de o luna mi-a fost practic retinut un lucru ce imi apartine pot da in judecata service-ul pentru daune morale?
Am uitat sa va zic cand ma costa reparatiile - suma de plata : 6.800 Ron si nu in ultimu rand sa le fac si putin reclama "pozitiva" service-ului, acest service mirific se numeste TURBO CAR.
Va multumes anticipat si va rog sa tratati cu seriozitate acest anunt, sunt un om disperat care cauta ajutor intr-o tara in care daca nu dai "o MICA atentie" nu te ajuta nimeni.
Pagina 1 din 1
Bataie de joc, vreau sa stiu cine plateste ! Accident Auto urmat de birocratie
Scris 16 May 2007 - 09:23 PM
Cata nesimtire.. Incearca sa contactezi asigurarea ta sa vezi daca nu preiau ei "afacerea".
Scris 16 May 2007 - 11:22 PM
Cred ca in cazul tau mai bine dai in judecata atit posesorul masinii cit si firma, mai ales in cazul in care conducatorul auto este asociat unic in firma acesta aflindu-se si la volan. Daca exista act de constatare de la serv. constatari avarii auto, daca conducatorul ford-ului a fost gasit vinovat si a platit si o amenda sau au fost luate impotriva lui masuri legale ca urmare a abaterii de la regulile de circulatie, acestea se pot constitui ca dovezi in proces. Poate exista si varianta ca nu avea o asigurare obligatorie valabila. Si asta e grav. Si inca ceva: schimba service-ul daca nu-ti place atmosfera de acolo. Sa ai bafta!!!
Scris 16 May 2007 - 11:45 PM
este ca te face sistemul sa pui mana pe bata de baseball ?!? apoi se mira lumea de stirile de la ora 5...
pana atunci voteaza un mare NU !
pana atunci voteaza un mare NU !
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
poveste veche...da` tot nelamurire RADAR | baronu_ardelean | 0 | 3.662 |
|
RCA 2006 | catana | 0 | 5.269 |
|
Radierea unui autovehicul | L&M | 3 | 7.991 |
|
Inmatriculare masina | Lucianbibi | 1 | 2.213 |
|
daca imi cumpar o masina cash scap de valoarea deriduala?
valoarea reziduala |
cuclici | 2 | 6.644 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS