Cine a incercat? Si, daca ati reusit - eu as fi incantat sa vorbim.
Ati furat-o de la ala? Sau, v-ati vazut o data si a ramas doar o revedere din an in noian?
Eu am incercat sa fur singura colega ramasa in Constanta si nemaritata, nelogodita, dar... a fost ceva de genul doi se fenteaza si castiga al treilea. Dupa ce l-am facut gelos fara motiv pa omu -il stiam de mult - de fapt, cu cine sa vb si eu la aniversarea fetei, pe 21 dec, cand erau toti perechi si eram si dupa 2 beri cu 2 manelisti - si, ce sa zic, a urmat o faza de neutralitate, ma gandeam eu sa il provoc mai tarziu(adica sa ne batem eventual peste vreo 3 saptamani), dar nu a mai fost cazul. A fugit de el - se plictisise fata. S-a mutat singura, lalalaila, si a luat-o de la null. Am intrat imediat in cursa,ba am fost impreuna si la teatru, cand, aflu ca in cursa intrase si un oarecare la aeroport pan Kogalniceanu, cu 10 ani mai mare-se vede treaba ca ii placea mult armata, cam pa acolo era omu-si- uite, de unde era cale libera, am dat de rosu. Aa...aja aja aja...asa...Ok
Si, a ramas totul la a ne scrie felicitari protocolare pe care dam la greu doi bani, sunt sigur, de sarbatori. Cam asa... Ce-am avut si ce-am pierdut.
La voi? Da, nu? Cum?
Aceasta postare a fost editata de Andrii-Popa: 16 May 2007 - 07:47 PM
Contact
Facebook
Twitter
RSS
Acest topic e inchis