sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

uninstall.... dezinstalare Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   skyblack10 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 01-April 07

Scris 16 May 2007 - 01:07 PM

Buna tuturor.Sa-mi zica cineva,va rog,ce e de facut in cazul cand dezinstalez un program,din anumite motive,si dupa ce-l reinstalez la loc......isi tine minte toate setarile.Am facut asa : am dezinstalat,am dat restart,am intrat in C/Program Files,am sters folderul ramas,apoi am intrat in registrii,sa sterg si registrii acelui program,sa fiu sigur.Dupa ce am reinstalat programul,toate setarile erau identice,cu cele de dinaintea dezinstalarii.Am facut o "proba" cu :Mozilla Firefox,BSplayer,Opera si Winamp.Acelasi lucru,la toate.Daca stie cineva ce e de facut,rog mult sa-mi raspunda.Multumesc. :flowers: :friends: :tease:
0

#2 Utilizator offline   doar_xxx 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 31-May 07

Scris 31 May 2007 - 03:03 PM

Vezi postareaskyblack10, la May 16 2007, 02:07 PM, a spus:

Buna tuturor.Sa-mi zica cineva,va rog,ce e de facut in cazul cand dezinstalez un program,din anumite motive,si dupa ce-l reinstalez la loc......isi tine minte toate setarile.Am facut asa : am dezinstalat,am dat restart,am intrat in C/Program Files,am sters folderul ramas,apoi am intrat in registrii,sa sterg si registrii acelui program,sa fiu sigur.Dupa ce am reinstalat programul,toate setarile erau identice,cu cele de dinaintea dezinstalarii.Am facut o "proba" cu :Mozilla Firefox,BSplayer,Opera si Winamp.Acelasi lucru,la toate.Daca stie cineva ce e de facut,rog mult sa-mi raspunda.Multumesc. :flowers: :P :jester:

"Tine minte" pana stergi inf din registri. Sau pana formatezi...
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Cine stie ceva despre noul Windows
orice
Emilliano  19 7.866
Replici noi eroare la system restore