Ce stiti despre porcusori de guinea? teme combinate
Scris 10 April 2005 - 09:53 AM
Scris 13 April 2005 - 08:29 PM
amoramo44, la Apr 13 2005, 02:01 PM, a spus:
[snapbacca]35565[/snapbacca]
as vrea mai mult un porcusor de guinea
sunt mai frumosi, mai mari si mai pufosi
Scris 14 April 2005 - 12:58 AM
Am avut si porci de guineea, din pacate au murit prematur (cam pe la 5 ani) pentru ca o persoana de la mine din familie le dadea incontinuu de mancare. Medicul a spus ca e posibil sa fi facut infarct din cauza obezitatii... deci, grija mare!
Scris 19 April 2005 - 01:16 PM
Oricum sfatul meu e sa ai mare grija unde o sa-la tii (sa nu fie curent acolo deoarece sunt foarte sensibili).Ar mai trebui sa stii ca urineaza foarte des.Mancarea poate fi foarte variata :dee la legume si fructe la albus de ou fiert, fidea, ciocolata chiar(oricum nu prea multa).Si chiar daca unii afirma ca porcusorii de Guineea nu au voie sa bea apa....sa stii ca e fals!Au nevoie de apa, altfel se desidrateaza.
Altceva...iti doresc sa ai parte de un exemplar cat mai frumos...si sa il iubesti, caci merita!
Scris 19 April 2005 - 07:35 PM
Scris 19 April 2005 - 08:40 PM
xmada, la Apr 19 2005, 02:16 PM, a spus:
[snapbacca]36726[/snapbacca]
Asta este o chestie foarte relativa si depinde de hrana pe care o primesc. Al meu manca tone de salata si de apa (desi avea la discretie) nu sa-a atins niciodata. Daca il hranesti in schimb cu graunte are nevoie de apa. Aceeasi poveste si cu hamsterii. E un mit total aiurea ca n-au nevoie de apa.
Scris 01 June 2005 - 07:12 PM
Oricum sfatul meu e sa ai mare grija unde o sa-la tii (sa nu fie curent acolo deoarece sunt foarte sensibili).Ar mai trebui sa stii ca urineaza foarte des.Mancarea poate fi foarte variata :dee la legume si fructe la albus de ou fiert, fidea, ciocolata chiar(oricum nu prea multa).Si chiar daca unii afirma ca porcusorii de Guineea nu au voie sa bea apa....sa stii ca e fals!Au nevoie de apa, altfel se desidrateaza.
Altceva...iti doresc sa ai parte de un exemplar cat mai frumos...si sa il iubesti, caci merita!
[snapbacca]36726[/snapbacca]
Eu cand am avut un porcusor il tineam intr-un borcan din ala mare in care se pun muraturile, iar acolo i-am pus rumegus si naveam treaba cu el, de mancat stiu ca asa manca del intrecea si pe Yocaozuna
Scris 28 October 2005 - 02:49 PM
Oricum sfatul meu e sa ai mare grija unde o sa-l tii (sa nu fie curent acolo deoarece sunt foarte sensibili).Ar mai trebui sa stii ca urineaza foarte des.Mancarea poate fi foarte variata :De la legume si fructe la albus de ou fiert, fidea, ciocolata chiar(oricum nu prea multa).Si chiar daca unii afirma ca porcusorii de Guineea nu au voie sa bea apa....sa stii ca e fals!Au nevoie de apa, altfel se deshidrateaza.
si eu am avut un porcushor de guineea mic si dulce care a crescut...il primisem de ziua mea....dar din cate mi-a zis veterinarul racise si mi-a dat niste pastile care l-au tinut in viata doar 2 zile cand i-ar s-a racit....si-a dat ultima suflare la mine in bratze
Fisiere atasate
-
DSCN8726.JPG (569.31K)
Number of downloads: 337
Scris 17 November 2005 - 02:21 PM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Chestionar:
Serpi,sss!