Cine sta la cratita si cine repara priza?
Scris 16 May 2007 - 11:36 AM
Cum este:
1:
Femeia: gateste, face curat, spala si calca
Barbatul: repara priza, spala masina si..se uita la TV ?
Sau 2:
Fiecare se ocupa in casa de lucrurile la care se pricepe mai bine si in functie de timpul pe care il are ?
1:
Femeia: gateste, face curat, spala si calca
Barbatul: repara priza, spala masina si..se uita la TV ?
Sau 2:
Fiecare se ocupa in casa de lucrurile la care se pricepe mai bine si in functie de timpul pe care il are ?
Scris 16 May 2007 - 11:38 AM
iara punem nucile in perete?
pai daca eu pot sa repar priza si el nu e acasa o repar ... daca el e acasa il rog pe el
pai daca eu pot sa repar priza si el nu e acasa o repar ... daca el e acasa il rog pe el
Scris 16 May 2007 - 11:41 AM
1 Bartabtul : face curat,repara prizele , gateste,duce copii la scoala/gradinita.
2 femeia : bea cafea cu prietenele ,merge la cumparaturi ( pe banii sotului,evident) .
2 femeia : bea cafea cu prietenele ,merge la cumparaturi ( pe banii sotului,evident) .
Scris 16 May 2007 - 11:45 AM
fiecare face cand apuca, ce apuca.
la curatenie avem femeie care vine 1 data/ sapt, in rest care cum. el calca (eu urasc sportul asta), la tv ne uitam poate o data pe luna... desi cam exagerat... si atunci de obicei impreuna.. daca suntem acasa eu gatesc mai des (ca-mi place), el mestereste tot ce are legatura cu dulapuri, prize etc.. (ca-i place, dar si eu stiu sa schimb un bec). hmm ce-ar mai fi.. da de spalat haine tot amandoi, care cum, ca deh masinuta spala nu e mare arta... dar eu cos vreun nasture ca el nu stie
cumparaturile (mancare & co) le facem fie impreuna, fie in functie de programul fiecaruia.. cam o data pe saptamana si restul proaspat (fructe, legume)..
basically, e vorba de propria initiativa si de timp. barbatul meu chiar stie sa faca de toate si cand vede ca se cere aspirat (si are timp etc) pune mana fara sa-i spun... si pana acuma de cand suntem impreuna n-am avut vreo situatie in care unul leneveste si altul face prin casa..
la curatenie avem femeie care vine 1 data/ sapt, in rest care cum. el calca (eu urasc sportul asta), la tv ne uitam poate o data pe luna... desi cam exagerat... si atunci de obicei impreuna.. daca suntem acasa eu gatesc mai des (ca-mi place), el mestereste tot ce are legatura cu dulapuri, prize etc.. (ca-i place, dar si eu stiu sa schimb un bec). hmm ce-ar mai fi.. da de spalat haine tot amandoi, care cum, ca deh masinuta spala nu e mare arta... dar eu cos vreun nasture ca el nu stie
cumparaturile (mancare & co) le facem fie impreuna, fie in functie de programul fiecaruia.. cam o data pe saptamana si restul proaspat (fructe, legume)..
basically, e vorba de propria initiativa si de timp. barbatul meu chiar stie sa faca de toate si cand vede ca se cere aspirat (si are timp etc) pune mana fara sa-i spun... si pana acuma de cand suntem impreuna n-am avut vreo situatie in care unul leneveste si altul face prin casa..
Scris 16 May 2007 - 12:34 PM
Reparatii in casa nu ma pricep sa fac, sarcina asta cade pe seama lui.
Acum cat stau acasa firesc ca tot ce tine de spalat, curat, mancare ma ocup eu.
Cand lucram si eu ajungeam f tarziu acasa, el asemeni, amandoi ne ocupam si de menaj si papica.
In week-end facem impreuna ce e de facut si apoi iesim.
Nu exista ca unul sa frece menta si celalt sa munceasca
Acum cat stau acasa firesc ca tot ce tine de spalat, curat, mancare ma ocup eu.
Cand lucram si eu ajungeam f tarziu acasa, el asemeni, amandoi ne ocupam si de menaj si papica.
In week-end facem impreuna ce e de facut si apoi iesim.
Nu exista ca unul sa frece menta si celalt sa munceasca
Scris 16 May 2007 - 01:17 PM
ellla, la May 16 2007, 11:49 AM, a spus:
de cand sunteti impreuna? 
ti-am furat avataru' ...
ti-am furat avataru' ...
suntem impreuna (doar) de cativa ani si in iunie facem 1 an de la nunta
Scris 16 May 2007 - 02:59 PM
Barbatul sa faca tot! Femeia doar :
Femeia este fragila ! Se agita destul la cumparaturi,da?!
Femeia este fragila ! Se agita destul la cumparaturi,da?!
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
|
aime | 28 | 8.917 |
|
salut.. | Tz4Bu | 16 | 5.441 |
|
Discutii diverse
(mesaje mutate din topic-ul "Femeile din Romania") |