Mai exact am un DVD player care nu citeste filmele decat care sant convertite in VIDIO_TS AUDIO_TS si convertirea stiu sa o fac insa nu este subtitrat desi ca are subtitrare nu o ataseaza automat si manual nu stiu deci va rog sa-mi explicatii ce trebuie sa fac si cum trebuie sa lucrez cu acest program WinAVI Converter. MULTUMESC
WinAVI_Video_Converter Atasarea subtitrari
Scris 16 May 2007 - 09:53 AM
Explicati-mi si mie va rog cum pot sa atasez subtitrarea la film ca decate ori vreau sa convertesc un fim niciodata nu reusesc sa ii atasez subtitrarea.
Mai exact am un DVD player care nu citeste filmele decat care sant convertite in VIDIO_TS AUDIO_TS si convertirea stiu sa o fac insa nu este subtitrat desi ca are subtitrare nu o ataseaza automat si manual nu stiu deci va rog sa-mi explicatii ce trebuie sa fac si cum trebuie sa lucrez cu acest program WinAVI Converter. MULTUMESC
Scris 17 May 2007 - 10:45 PM
In ce format sunt fisierele tale de subtitrare?
Instaleaza-ti si VobSub. Daca numele subtitrarii este identic cu cel al filmului si daca se afla in acelasi director ar trebui sa merga. Nu stiu daca merge cu fisiere .sub; dar merge cu .srt
Instaleaza-ti si VobSub. Daca numele subtitrarii este identic cu cel al filmului si daca se afla in acelasi director ar trebui sa merga. Nu stiu daca merge cu fisiere .sub; dar merge cu .srt
Aceasta postare a fost editata de Argv: 17 May 2007 - 10:51 PM
Scris 19 May 2007 - 09:35 PM
Argv, la May 17 2007, 11:45 PM, a spus:
In ce format sunt fisierele tale de subtitrare?
buna seara.
am urmat pasi pe care iati indicat si am reusit sa fac cate ceva insa nu in totalitate, de exemplu am reusit sa convertesc in VIDIO_TS cu subtitrarea atasata acest film: Scuola Di Ladri, insa nu reusesc sa ii atasez subtitrarea la filmul acesta: 300.TS.XViD.CD1-20th. desi convertirea se zealizeaza nu pot sa am si subtitrarea atasata si nu stiu ce trebuie sa fac, deci va rog inca odata sa ma ajutati in a rezolva problema aceasta, multumesc ffff frumos.
Scris 19 May 2007 - 11:17 PM
SE PARE CA AZI TOTI SANT OCUPATI CU VOTAREA SI NU ARE NUMENI TIMP SA-MI RASPUNDA
Scris 20 May 2007 - 01:42 PM
Vezi daca nu te ajuta discutiile de pe site-ul asta (in engleza) http://www.dvd-guides.com/
Scris 20 May 2007 - 09:42 PM
Multumesc pentru sugestie, sant convins ca ma ajuta poate acel forum in Engleza insa sincer stau cam prost cu engleza si de asta cautam ajutor aici insa cred ca nici aici nu prea este cine sa ma ajute, oricum multumesc.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
probleme volum | cocolino_tm | 7 | 4.194 |
|
Caut un program.. | DJ EU:) | 3 | 10.117 |
|
winamp | loredana.popescu | 4 | 9.988 |
|
o problema adevarata pentru profesioniste