sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Spam-uri anti Basescu Deja devin stresanti si penibili Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   ActorGrabit 

• observator incomod
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 12-January 07

Scris 15 May 2007 - 11:05 PM

In ultimele zile primesc tot mai multe spam-uri anti Traian Basescu. Chiar vreau sa stiu cati dintre voi mai primiti cate un email anti-Basescu pe ora?! Si de fiecare data de la o alta adresa. Adrese de mail cum ar fi: spunepabasescu@gmail.com , pentruda@gmail.com , suspendareda@gmail.com si lista cu viermi poate continua. Cred ca am deja vreo 50-60 de emailuri anti-Basescu, spam-uri pe care le-am primit numai in ultimele 5-6 zile, unele dintre acestea trimise agresiv de cate 2 sau mai multe ori. Poate reuseste cineva sa-mi spuna ce e de facut ca sa nu mai fiu stresat de niste emailuri SPAM pe care mai degraba le consider: malware, worms, trojans, other threats. Mai mult: adresa de email pe care primesc aceste scrisori penibile nu am facut-o publica pe nici un forum!
0

#2 Utilizator offline   ActorGrabit 

• observator incomod
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 16 May 2007 - 11:23 AM

Chiar nimeni in situatia mea?!?!?!
0

#3 Utilizator offline   Schimbarea Perceptiei 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 22-February 07

Scris 16 May 2007 - 11:29 AM

Eu nu sunt dar te invat cum sa-i demaschezi :flowers:

Trebuie sa ai Outlook Express

1. apesi dublu click pe email-ul din lista. O sa se deschida in ditamai fereastra.
2. in fereastra nou deschisa apesi File -> selectezi Properties.
3. Aici selectezi DETAILS !

aici citind polologhia aia vei vedea drumul parcurs de mail... la cata prostie in in PNL si PSD nu m-ar mira sa vezi servere gen psd.ns1.ro and shit... hahaha

Aceasta postare a fost editata de Croitorul din Panama: 16 May 2007 - 11:30 AM

0

#4 Utilizator offline   ActorGrabit 

• observator incomod
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 16 May 2007 - 12:03 PM

Vezi postareaCroitorul din Panama, la May 16 2007, 12:29 PM, a spus:

Eu nu sunt dar te invat cum sa-i demaschezi :flowers:

Trebuie sa ai Outlook Express

1. apesi dublu click pe email-ul din lista. O sa se deschida in ditamai fereastra.
2. in fereastra nou deschisa apesi File -> selectezi Properties.
3. Aici selectezi DETAILS !

aici citind polologhia aia vei vedea drumul parcurs de mail... la cata prostie in in PNL si PSD nu m-ar mira sa vezi servere gen psd.ns1.ro and shit... hahaha

OK. Am sa reinstalez Outlook in cazul asta. Din motive de securitate, obisnuiesc sa-l dezinstalez imediat dupa instalarea Windows. Momentan am ajuns aici: http://www.dasuspend...o/?p=1#comments Invadati-le forumul, va rog!
0

#5 Utilizator offline   Schimbarea Perceptiei 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 22-February 07

Scris 16 May 2007 - 12:08 PM

Vezi postareaActorGrabit, la May 16 2007, 12:03 PM, a spus:

OK. Am sa reinstalez Outlook in cazul asta. Din motive de securitate, obisnuiesc sa-l dezinstalez imediat dupa instalarea Windows. Momentan am ajuns aici: http://www.dasuspend...o/?p=1#comments Invadati-le forumul, va rog!

Iti sugerez sa le dai un email lui ZOSO.ro si PITICU.ro :flowers: pentru demascare maxima & shit pe blogurile din Romania !

Aceasta postare a fost editata de Croitorul din Panama: 16 May 2007 - 12:09 PM

0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse