Ce va luati de mancare la scoala/serviciu?
Scris 03 June 2007 - 09:01 AM
Comand ceva, in functie de anotimp, iarna pizza sau chinezeasca, vara inghetata sau fructe, nectar.
Scris 16 June 2007 - 09:09 PM
numai porcarii...nimic sanatos
ca de exemplu: stix, covrigi, biscuiti, si maioneze in salate....
Scris 17 June 2007 - 02:25 PM
maine imi iau mancare gatita, nu se poate trai doar cu uscaciuni si banane ... caserola cu orez cu ciuperci e deja pregatita in frigider, o incalzim la microunda si papam
Scris 19 June 2007 - 09:08 AM
eu de acasa imi iau bani,pentru ca scoala a incheiat contract cu ofirma de catering care in loc special amenajat are o terasa in scoala si de acolo ne aprovizionam... e deschis doar in pauza mare,adica la 11 fara 10 ,in rest avem un "chiosc" de la care nu cumpar niciodata nimic,doar in cazul in care raman fara suc/apa
Scris 01 July 2007 - 08:57 PM
BeRightBack, la Jun 19 2007, 10:08 AM, a spus:
eu de acasa imi iau bani,pentru ca scoala a incheiat contract cu ofirma de catering care in loc special amenajat are o terasa in scoala si de acolo ne aprovizionam... e deschis doar in pauza mare,adica la 11 fara 10 ,in rest avem un "chiosc" de la care nu cumpar niciodata nimic,doar in cazul in care raman fara suc/apa
wow...exista si scoli civilizate...bravo voua!!
sa fiu on...ar trebui ca fiecare scoala sa ia exemplul celei de mai sus...dar cum nu se intampla asa, i-ati sandvisuri la tine, dar in fiecare zi sa incerci sa le schimbi continutul.nu e bine sa faci abuz de nimic! vara merg si fructele..
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Dependenta de cartofi prajiti? | Sarah N.... | 26 | 7.062 |
|
Chestionar:
Mancare
fast food sau mancare normala? |
neuron | 63 | 20.808 |
|