sotia mea a depistat anul trecut un chist la san. a consultat mai multi doctori care au sfatuit-o sa faca operatie. a facut operatie in luan august 2006 la sibiu si doctorul a spus ca a reusit. chistul nu era cancerigen. in continuare ia duphaston preventiv sa nu-i mai apara alte chisturi. sotia are 30 ani si nu a mai avut nicio sarcina. vrem sa avem un copil. dar, intreb daca pot aparea probleme in timpul si dupa sarcina din cauza acestei operatii.
Pagina 1 din 1
Chist san
Scris 15 May 2007 - 01:44 PM
robocop, la May 15 2007, 02:38 PM, a spus:
sotia mea a depistat anul trecut un chist la san. a consultat mai multi doctori care au sfatuit-o sa faca operatie. a facut operatie in luan august 2006 la sibiu si doctorul a spus ca a reusit. chistul nu era cancerigen. in continuare ia duphaston preventiv sa nu-i mai apara alte chisturi. sotia are 30 ani si nu a mai avut nicio sarcina. vrem sa avem un copil. dar, intreb daca pot aparea probleme in timpul si dupa sarcina din cauza acestei operatii.
eu am avut chisturi mutiple, nu le-am operat, pt ca medicul a spus ca se vor forma din nou...am nascut o fetita, iar la un an dupa am facut un eco de san si chisturile se resorbisera.
Daca vrei, iti recomand un ecografist super ...
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Menopauza - uscaciune vaginala - solutii | Mariana_02 | 1 | 1.094 |
|
Cupa menstruala
inlocuitoare de tampoane |
ElenaMz | 112 | 24.718 |
|