toarce intr-o luna si ceva.Pentru asta e nevoie sa parcurgem cam 200 de km pe zi..ceea ce e destul de
ult iar bicicleta va face diferenta intre chin si efort sustinut. Antrenament nu
stiu cat pot sa spun ca am..n-am mai mers de ceva timp(cu bicicleta, pentru ca in rest merg aproape zilnic cu
olele<- stiu ca nu are relevanta). Doar anul trecut am facut traseul Brasov-Bucuresti si e drept ca m-am cam chinuit dar asta deoarece am fost pe un mtb si la dus nici nu aveam cauciucurile prea umflate..
Acum sunt mai multe probleme.. sunt multe pregatiri de facut pana atunci. In pri
ul rand mie imi trebuie o bicicleta..
omoda cu ea.Nu-mi permit una mai scumpa pentru ca e posibli ca si tata sa aiba nevoie de una si foarte multi bani vom cheltui pe echipamente, mancare si cazari. Sper sa ne tina si asa, dar trebuie sa ne putem asigura si service pe loc daca v
fi cazul.De intors din drum nu prea am de gand. Fiind atat de importanta poate vom cumpara ceva mai bun, dar la o diferenta de pret nu prea mare totusi..
Traseul inca nu-l stim exact desi vom avea un dispozitiv gps cu noi astfel incat sa circulam pe unde este permis fara sa ne ratacim.Banuiesc ca cel putin in tara vom avea novoie de oameni care sa ne ajute in diferite localitati desi nu pentru asta scriu aici.. nu neaparat
Scopul calatoriei nu este doar de a atinge performanta de a ajunge inapoi acasa, ar mai fi si o oarecare vizitare a oraselor importante prin care vom trece desi asta cere efort, timp si bani in plus deci va trebui sa ne limitam cat mai mult.Poate prea mult tinand cont ca vom merge relativ continuu in perioadele de veghe; poate n-o sa-mi mai arda, cel putin mie, sa ma mai si plimb prin orasle.
In principiu sper sa fie o experienta placuta si reusita, si daca va fi asa voi posta la intoarcere poze de pe traseu(+o recenzie cu privirea la calitatea drumurilor de dincolo.. le voi cunoaste indeaproape
Contact
Facebook
Twitter
RSS