sau Inregistrare

• 10 Pagini +
  • « Prima
  • 8
  • 9
  • 10
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Caut o ghicitoare adevarata Poate ma puteti ajuta cu un numar de telefon/adresa de mail Evaluare topic: - - - - -

#91 Utilizator offline   eddy1973 

• Torquemada gran inquisitor
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 16-January 07

Scris 22 July 2007 - 02:23 PM

dupa cum vezi..NU
0

#92 Utilizator offline   ILIANA 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 23-July 07

Scris 23 July 2007 - 03:38 AM

EU MI-AM GHICIT DE CURIND LA O TIPA CARE ARE UN MOD INTERESANT! AM 36 DE ANI DAR PINA ACUM NU MI-A MAI ZIS NIMENI LA FEL DE BINE CA EA! NU E TIGANCA DAR LE ZICE BINE DE TOT! TU TREBUIE SA-I DAI DECIT NUMELE,DATA DE NASTERE,CULOAREA OCHILOR SI APARULUI ,CULOAREA TENULUI! AM AJUNS CU GREU LA EA ,DAR A MERITAT ASTEPTAREA! EA NU VREA SA STIE NIMIC DE LA TINE....ITI FACE PREZENTUL GRATIS SI DACA TU ESTI MULTUMITA DE CEEA CE-TI SPUNE ITI FACE VIITORUL DAR E CAM SCUMPA PT. CA NU STA IN ROMANIA E AICI IN ORASUL IN CARE LOCUIESC EU TORINO! DACA VREI SA INCERCI ITI DAU E-MAIL-ul ei! m.iliana@alice.it incearca oricum prezentul si trecutul ti-l face gratis ! BAFTA!EU MI-AM GHICIT DE CURIND LA O TIPA CARE M-A LASAT .....PE GINDURI! PRIMA NU PREA CREDEAM IN ASTA! EA NU VREA SA STIE NIMIC DESPRE TINE,ITI CERE NUMELE DE BOTEZ,DATA DE NASTERE,CULOAREA OCHILOR,A PARULUI,SI EA I-TI SPUNE GRATIS TRECUTUL SI PREZENTUL TAU! CHESTIA E CA E CAM SCUMPA ,LOCUIESTE IN ITALIA SI E FOARTE CAUTATA,TREBUIE SA TE PROGRAMEZI CU O SAPT.INAINTE! DAR ITI SPUN CA MERITA SA ASTEPTI SI 2 SAPT. DECIT SA TE DUCI LA ALTELE CARE ITI CER PRIMA BANII! INCEARCA SA O CONTACTEZI ,ORICUM E GRATIS! ADRESA E-MAIL m.iliana@alice.it
0

#93 Utilizator offline   eddy1973 

• PipPipPipPipPipPip

Scris 23 July 2007 - 10:42 AM

Vezi postareaILIANA, la Jul 23 2007, 04:38 AM, a spus:

EU MI-AM GHICIT DE CURIND LA O TIPA CARE ARE UN MOD INTERESANT! AM 36 DE ANI DAR PINA ACUM NU MI-A MAI ZIS NIMENI LA FEL DE BINE CA EA! NU E TIGANCA DAR LE ZICE BINE DE TOT! TU TREBUIE SA-I DAI DECIT NUMELE,DATA DE NASTERE,CULOAREA OCHILOR SI APARULUI ,CULOAREA TENULUI! AM AJUNS CU GREU LA EA ,DAR A MERITAT ASTEPTAREA! EA NU VREA SA STIE NIMIC DE LA TINE....ITI FACE PREZENTUL GRATIS SI DACA TU ESTI MULTUMITA DE CEEA CE-TI SPUNE ITI FACE VIITORUL DAR E CAM SCUMPA PT. CA NU STA IN ROMANIA E AICI IN ORASUL IN CARE LOCUIESC EU TORINO! DACA VREI SA INCERCI ITI DAU E-MAIL-ul ei! m.iliana@alice.it incearca oricum prezentul si trecutul ti-l face gratis ! BAFTA!EU MI-AM GHICIT DE CURIND LA O TIPA CARE M-A LASAT .....PE GINDURI! PRIMA NU PREA CREDEAM IN ASTA! EA NU VREA SA STIE NIMIC DESPRE TINE,ITI CERE NUMELE DE BOTEZ,DATA DE NASTERE,CULOAREA OCHILOR,A PARULUI,SI EA I-TI SPUNE GRATIS TRECUTUL SI PREZENTUL TAU! CHESTIA E CA E CAM SCUMPA ,LOCUIESTE IN ITALIA SI E FOARTE CAUTATA,TREBUIE SA TE PROGRAMEZI CU O SAPT.INAINTE! DAR ITI SPUN CA MERITA SA ASTEPTI SI 2 SAPT. DECIT SA TE DUCI LA ALTELE CARE ITI CER PRIMA BANII! INCEARCA SA O CONTACTEZI ,ORICUM E GRATIS! ADRESA E-MAIL m.iliana@alice.it

m.iliana@alice.it si trebuie sa ii scriu in italiana?sau este romanca?
0

#94 Utilizator offline   ILIANA 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 23-July 07

Scris 29 July 2007 - 12:32 AM

Eu sint de citeva zile in acest forum dar in legatura cu acest subiect de ghicit in carti am avut o experienta...Mi-am ghicit la o tipa care sta aici in TORINO dar e greu sa ajungi la ea..e foarte cautata! Pentru ca ea i-ti spune prima data tot ce vede despre tine,iar daca tu esti multumit si esti de acord i-ti ghiceste si viitorul! E tare tipa! Eu am fost dar am ajuns la concluzia ca sint foarte rare aceste persoane care au intr-adevar acest har!DACA VREI TRIMITE-I E-MAIL m.iliana@alice.it CULMEA! AVEM ACELASI NUME DAR DIN PACATE EU NU STIU SA GHICESC,NU AM NICI O TREABA! Sper sa invat citeceva dar nu sint facuta pentru asta! CRED CA CEL MAI BINE E SA NU STII CE I-TI ADUCE ZIUA DE MAINE! Daca vrei incearca prima data e gratis ,daca mai functioneaza cum stiam eu! PENTRU TOTI SALUTARI DE LA TORINO!
0

#95 Utilizator offline   bydy 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Moderator onorific
  • Inregistrat: 19-March 06

Scris 29 July 2007 - 12:19 PM

Vezi postareaILIANA, la Jul 23 2007, 04:38 AM, a spus:

EU MI-AM GHICIT DE CURIND LA O TIPA CARE ARE UN MOD INTERESANT! AM 36 DE ANI DAR PINA ACUM NU MI-A MAI ZIS NIMENI LA FEL DE BINE CA EA! NU E TIGANCA DAR LE ZICE BINE DE TOT! TU TREBUIE SA-I DAI DECIT NUMELE,DATA DE NASTERE,CULOAREA OCHILOR SI APARULUI ,CULOAREA TENULUI! AM AJUNS CU GREU LA EA ,DAR A MERITAT ASTEPTAREA! EA NU VREA SA STIE NIMIC DE LA TINE....ITI FACE PREZENTUL GRATIS SI DACA TU ESTI MULTUMITA DE CEEA CE-TI SPUNE ITI FACE VIITORUL DAR E CAM SCUMPA PT. CA NU STA IN ROMANIA E AICI IN ORASUL IN CARE LOCUIESC EU TORINO! DACA VREI SA INCERCI ITI DAU E-MAIL-ul ei! m.iliana@alice.it incearca oricum prezentul si trecutul ti-l face gratis ! BAFTA! ---------------------
EU MI-AM GHICIT DE CURIND LA O TIPA CARE M-A LASAT .....PE GINDURI! PRIMA NU PREA CREDEAM IN ASTA! EA NU VREA SA STIE NIMIC DESPRE TINE,ITI CERE NUMELE DE BOTEZ,DATA DE NASTERE,CULOAREA OCHILOR,A PARULUI,SI EA I-TI SPUNE GRATIS TRECUTUL SI PREZENTUL TAU! CHESTIA E CA E CAM SCUMPA ,LOCUIESTE IN ITALIA SI E FOARTE CAUTATA,TREBUIE SA TE PROGRAMEZI CU O SAPT.INAINTE! DAR ITI SPUN CA MERITA SA ASTEPTI SI 2 SAPT. DECIT SA TE DUCI LA ALTELE CARE ITI CER PRIMA BANII! INCEARCA SA O CONTACTEZI ,ORICUM E GRATIS! ADRESA E-MAIL m.iliana@alice.it

Vezi postareaILIANA, la Jul 29 2007, 01:32 AM, a spus:

Eu sint de citeva zile in acest forum dar in legatura cu acest subiect de ghicit in carti am avut o experienta...Mi-am ghicit la o tipa care sta aici in TORINO dar e greu sa ajungi la ea..e foarte cautata! Pentru ca ea i-ti spune prima data tot ce vede despre tine,iar daca tu esti multumit si esti de acord i-ti ghiceste si viitorul! E tare tipa! Eu am fost dar am ajuns la concluzia ca sint foarte rare aceste persoane care au intr-adevar acest har!DACA VREI TRIMITE-I E-MAIL m.iliana@alice.it CULMEA! AVEM ACELASI NUME DAR DIN PACATE EU NU STIU SA GHICESC,NU AM NICI O TREABA! Sper sa invat citeceva dar nu sint facuta pentru asta! CRED CA CEL MAI BINE E SA NU STII CE I-TI ADUCE ZIUA DE MAINE! Daca vrei incearca prima data e gratis ,daca mai functioneaza cum stiam eu! PENTRU TOTI SALUTARI DE LA TORINO!

:) care postare sa o iau de buna ????? :P
Nici calculatorul nu tine cu tine ! :D
0

#96 Utilizator offline   aiamicutza 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 20-July 07

Scris 29 July 2007 - 11:30 PM

si mie mi s-a pus pata intr-un timp sa-mi ghiceasca viitoru' ...totusi mi se pare cam riscant..
..nu shtii niciodata peste cine dai si pe cine enervezi...daca nu e multumita poate oricand sa te blesteme sau eu mai stiu ce fac ele..

am auzit odata din povesti vanatoresti ca odata ce ti-ai ghicit viitorul..la un moment dat ti se schimba destinul ..si nu shtii niciodata daca in ce sens :jester: ..de asta mi-ar fi cel mai frica..de efectele pe care le poate avea o sedintza de genu' asta :cheer:
0

#97 Utilizator offline   eddy1973 

• PipPipPipPipPipPip

Scris 13 August 2007 - 07:38 PM

eu am gasit o tipa care da in tarot si inca 4 feluri de carti- 1milion sedinta -,e cam aglomerata dar cu greu se poate ajunge la ea;de prezent mi a ghicit ok,de viitor astept sa vad daca se confirma..

Aceasta postare a fost editata de torquemada: 13 August 2007 - 07:38 PM

0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 10 Pagini +
  • « Prima
  • 8
  • 9
  • 10
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis Atasamente Schimbarea care va avea loc
a doua realitate, esenta ocultismului
Schimbarea  339 32.668
Topic inchis reincarnarea Rahella  1 1.517
Topic inchis Locuri Bantuite Din Costanta
Stiti cumva locuri bantuite din constanta?
DJ. Strigoi:P  2 3.934
Topic inchis Credeti in miracole?
Eu ma rog sa mi se intample un miracol
Lily-Lily  30 8.190
Topic inchis vi s-a intamplat vreodata? the_sweet_cat  4 3.145