sau Inregistrare

• 6 Pagini +
  • « Prima
  • 4
  • 5
  • 6
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Tatal meu s-a stins... am ramas fara ea...mama. topic combinat Evaluare topic: - - - - -

#51 Utilizator offline   flori_buc 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 13-June 07

Scris 17 August 2007 - 12:06 PM

Vezi postarealasthope, la Jul 2 2007, 02:36 PM, a spus:

....de o saptamina indur cel mai mare supliciu al vietii mele: despartirea de mama mea. Dupa 2 ani de zbatere, de spitalizari interminabile, de agonie si extaz, de intrebari fara raspunsuri... Dzeu a dat verdictul final: sa mi-o ia pe mama. Reusisem, prin efortul admirabil al unor oameni minunati precum dr. curanta a mamei, dr. de familie si alti oameni de bine, sa cream un echilibru de care ne bucuram zi de zi. Am incercat in ultimii 2 ani de zile sa-i fac viata mamei o permanenta sarbatoare. Stiam ca implacabilul destin isi va spune cuvantul in cele din urma; in fiecare zi ma prabuseam de durere stiind diagnosticul si consecintele, in fiecare zi ma rugam la Dzeu sa mi-o mai lase inca o zi, cautam pe internet solutii, faceam drumuri la clinici, cautam alternative medicale, imi faceam sperante desarte... Si a venit si ziua aceea in care mama mea nu a mai vrut sa lupte cu boala....si m-a lasat singura! Probabil ca acum, acolo sus, s-a intalnit cu tatal meu si este mult mai fericita decat langa mine.

...cei care inca mai aveti parinti: sa-i iubiti, sa-i venerati si sa-i pretuiti in fiece moment al vietii!

Clara

Sa sti ca si eu mi-am pierdut tatal a fost paralizat am luptat pentru el ,l-am ajutat cat am putut de mult dar asta a fost soarta dupa 1 an jumate de necazuri si sperante inevitabilul s-a produs .Dumnezeu iti va da puterea sa treci peste acest necaz si sa te gandesti ca de acolo de sus ei nu iar placea sa te vada trista. DUMNEZEU SA TE OCROTEASCA
:bye:
0

#52 Utilizator offline   allinapopa 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 22-August 07

Scris 22 August 2007 - 07:32 PM

Vezi postarealasthope, la Jul 2 2007, 02:36 PM, a spus:

....de o saptamina indur cel mai mare supliciu al vietii mele: despartirea de mama mea. Dupa 2 ani de zbatere, de spitalizari interminabile, de agonie si extaz, de intrebari fara raspunsuri... Dzeu a dat verdictul final: sa mi-o ia pe mama. Reusisem, prin efortul admirabil al unor oameni minunati precum dr. curanta a mamei, dr. de familie si alti oameni de bine, sa cream un echilibru de care ne bucuram zi de zi. Am incercat in ultimii 2 ani de zile sa-i fac viata mamei o permanenta sarbatoare. Stiam ca implacabilul destin isi va spune cuvantul in cele din urma; in fiecare zi ma prabuseam de durere stiind diagnosticul si consecintele, in fiecare zi ma rugam la Dzeu sa mi-o mai lase inca o zi, cautam pe internet solutii, faceam drumuri la clinici, cautam alternative medicale, imi faceam sperante desarte... Si a venit si ziua aceea in care mama mea nu a mai vrut sa lupte cu boala....si m-a lasat singura! Probabil ca acum, acolo sus, s-a intalnit cu tatal meu si este mult mai fericita decat langa mine.

...cei care inca mai aveti parinti: sa-i iubiti, sa-i venerati si sa-i pretuiti in fiece moment al vietii!

Clara

Nu ma pot opri din plans...iti citesc mesajul si ma gandesc sa nu raman si eu fara mama
Imi pare rau rau rau
Condoleante
0

#53 Utilizator offline   puiu.t 

• cel mai simpatic
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 28-June 06

Scris 22 August 2007 - 07:36 PM

alina, e greu, teribil de greu
vei suferi si te vei purifica spre bucuria mamei tale
venereaza-i
0

#54 Utilizator offline   catalin_56 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Validating
  • Inregistrat: 27-August 07

Scris 28 August 2007 - 11:23 AM

Moartea, nu este decat o despartire temporara, noi cein ramasi aici avem datoria sa ii pomenim si sa ii ajutam cu rugaciunile noastre. Acum doar atat mai putem face pentru ei.. Dumnezeu sa ii odihneasca in pace.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 6 Pagini +
  • « Prima
  • 4
  • 5
  • 6
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic