sau Inregistrare

• 4 Pagini +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Medici pe care nu i-am recomanda Sanatate Evaluare topic: - - - - -

#31 Utilizator offline   Justicemarie 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 17-November 10

Scris 17 November 2010 - 02:18 PM

Buna ziua,
As vrea sa deschid un topic despre doctorii care credeti ca sunt de ocolit.

Eu, de exemplu, am fost operata la genunchi - nu conteaza boala - de dr.Popa Sabian de la Spitalul Pantelimon.
Ca si profesionist este bunicel, dar ceea ce vreau sa raportez este faptul ca este un psihopat.
Am fost la control la o perioada dupa ce mi-a scos firele si dupa control, s-a napustit asupra mea sarutandu-ma, pipaindu-ma, etc.
Am avut noroc de am scapat deoarece au venit niste medici, moment in care am fugit din cabinet.
Inca sunt socata de atitudinea acestui om. Nu stiu cum sa procedez, cui as putea sa raportez dar sa raman anonima, pentru ca nu doresc sa stie despre acest lucru cei din jurul meu. Stiu cum sunt oamenii - te judeca, cu toate ca nu l-am incurajat deloc.
Culmea este ca inaintea mea fusese o doamna si am vazut ca se sarutau prin usa intredeschisa dar n-am putut aprecia care este relatia dintre cei doi.
Am raportat acest incident pentru a sti sa va feriti de acest individ. Poate e bun ca profesionist, dar cand va duceti la consultatii sa va duceti insotite.
0

#32 Utilizator online   Al Micu' 

• Enciclopedist
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 05-January 10

Scris 17 November 2010 - 02:26 PM

Vezi postareaJusticemarie, la Nov 17 2010, 02:18 PM, a spus:

Am fost la control la o perioada dupa ce mi-a scos firele si dupa control, s-a napustit asupra mea sarutandu-ma, pipaindu-ma, etc.
Am avut noroc de am scapat deoarece au venit niste medici, moment in care am fugit din cabinet.
Inca sunt socata de atitudinea acestui om. Nu stiu cum sa procedez, cui as putea sa raportez dar sa raman anonima, pentru ca nu doresc sa stie despre acest lucru cei din jurul meu. Stiu cum sunt oamenii - te judeca, cu toate ca nu l-am incurajat deloc.

intai vorbeste cu ai tai, le explici cum sta treaba
daca te mai duci la el il inregistrezi si il dai in presa locala
pe tine nu te intereseaza ce zic oamenii din jur
0

#33 Utilizator offline   joannahart 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 03-December 07

Scris 17 November 2010 - 02:40 PM

Vezi postareaAmicu', la Nov 17 2010, 02:26 PM, a spus:

daca te mai duci la el il inregistrezi si il dai in presa locala

Si ce rezolva cu asta?
Dati- l doamna in presa locala daca vreti "valuri" Inteleg ca piciorul va durea dar .......pumnul? Sau gura? Trebuia sa tipati si sa il faceti de rusine acolo printre colegi. Sa chemati o asistenta. Sau a fost o tentativa de viol? Pai atunci mergeti direct la politie, de ce sa va ascundeti? Asa va aparea oricum, cazul in presa, vom citi cu totii si in caz ca ne fisuram ceva, schimbam directia.
Nu stiu, nu mi se pare o idee buna sa scrii asa, despre oricine cu numele cand persoana respectiva nu e in situatie sa se apere. De asta suntem o tara (cum suntem) ca nu ne asumam raspunderea si nu zicem in fata dar sub anonimat facem scandaluri si vorbim despre toti perversii, obsedatii , mincinosii .

Quote :Cum sunt oamenii......te judeca!!!! Te judeca si daca faci si daca nu. Daca dreptatea e de partea dvs si v-a deranjat atat de tare asumati-va intamplarea si faceti o plangere la directiunea spitalului . In mod normal trebuie sa vi se dea un raspuns in 30 zile parca. Medicul respectiv va fi interogat in legatura cu intamplarea si nu va mai sari din senin pe paciente care vin la control .

Aceasta postare a fost editata de joannahart: 17 November 2010 - 02:44 PM

0

#34 Utilizator offline   Cristinick 

• Aistringas
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Super Moderator
  • Inregistrat: 21-April 08

Scris 17 November 2010 - 08:17 PM

Atasat: doctor de ocolit.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect: