sau Inregistrare

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Francmasonii condusi din umbra???? Evaluare topic: - - - - -

#11 Utilizator offline   semperfidelis 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 02-June 05

Scris 02 June 2005 - 11:44 AM

Stati linistiti, ca oricum la noi toate lojele masonice sint fum si tarite, ca se accede acolo numai pe parale grele. Si sint destui neica nimeni prin lojile romanesti. Poate cea a lui Sararu sa fie mai verticala.
Oricum, daca aveti timp va invit pe siteul www.semperfidelis.ro, unde un "mare" sef de structura speciala, care a vrut sa devina mason, da' i-au dat toti cu flit, e prezentat in alta maniera decit in siteul oficial al structurii respective.
0

#12 Utilizator offline   blueone 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 10-May 05

Scris 02 June 2005 - 06:07 PM

Daca detii aceasta informatie si o poti sustine cu argumente chiar ar trebui sa dezvolti subiectul.
0

#13 Utilizator offline   Screamer913 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 15-July 05

Scris 15 July 2005 - 01:29 AM

blueone, la Jun 2 2005, 07:07 PM, a spus:

Daca detii aceasta informatie si o poti sustine cu argumente chiar ar trebui sa dezvolti subiectul.
[snapbacca]46092[/snapbacca]

Citind cu o oarecare curiozitate mesajele voastre, simt nevoia de a adauga: Familia Rostchild a preluat francmasoneria, folosinduse de etnia iudaica pe care o pretinde, desi nu o are si de atunci incoace incearca sa duca la capat celebrele Protocoale, deoarece ele nu sunt falsuri cum spunea cineva la un moment dat, sunt groaznic de reale, pentru o lamurire conreta si pertinenta va sfatuiesc sa cautati pe DC++, cele 4 documentare ce demasca societatea cea mai secreta: The Illuminati; acolo veti gasi si adrese de internet si toate datele istorice, manualul de istorie, nu va mai parea decat o simpla brosura; iar pentru cei mai lenesi am un singur linca, ce defineste tot ce am spus mai sus dar si probeaza: www.sweetliberty.org !!!
0

#14 Utilizator offline   BIOTRON 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 17-August 05

Scris 01 November 2005 - 10:11 AM

MASONERIA DISTRUGE ROMANIA

OCULTISMUL MALEFIC A STRALUCIT IN EXPERIENTELE OCULTE CARE AU
DECLANSAT INUNDATIILE DIN VARA TRECUTA.

EXPERIENTE MALEFICE PE OAMENI etc.
CAM ASTEA SUNT PRACTICILE CELOR CARE
DACA LE SPUI ADEVARUL NU RECUNOSC .

IAR POLITIA PIVESTE IN SECRET SPECTACOLUL.
PACAT DE CEI CARE AU CAZUT VICTIME ALE PRACTICILOR LOR DIN ULTIMUL TIMP
DAR SI DE CEI DEA LUNGUL ISTORIEI.
DE EXMPLU: SE STIE DE CE SI CUM A FOST OMORAT EMINESCU DE MASONI IAR LA SCOALA INVATAM CA SA INBOLNAVIT SAU DUPA UNELE SURSE A INEBUNIT.
PE CEAUSESCU TOT EI LAU PUS PRESEDINTE SI TOT EI LAU DAT JOS (DIN LOJA PROPAGANDA DUE DIN ITALIA) CAND NA MAI ASCULTAT DE EI.
EI SUNT RETELELE DE INFORMATII CARE ITI POT DISTRUGE EXISTENTA IN ACEASTA LUME A LOR
SI ASTEA SUNT DOAR CATEVA...
ADEVARUL ESTE CA SUNTEM MINTITI MANIPULATI IAR DACA ISI DA SEAMA DE ASTA VREO UNUL NU MAI ARE LOC DE MUNCA NU MAI ARE LOC DE CEI LALTI MASONI " PENTRU CA NU SALUTA ZAMBITOR CU ="O ZI BUNA" .... ..... NO COMMENT
0

#15 Utilizator offline   amonis 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 08-August 05

Scris 01 November 2005 - 01:05 PM

De ce masoneria tine anumite informatii secret, de ce exista aceasta aura in jurul sau?
Daca exista si adevaruri depre masonerie ele se pierd in oceanul de dezinformari care este intretinut probabil chiar de catre aceasta organizatie.
Ar fi absurd sa credem tot ce se spune despre masonerie, exista tendinta - comoda - de a-i face responsabili de toate relele din lume.
;)
0

#16 Utilizator offline   tjedy2000 

• JEDI MASTER
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 28-November 05

Scris 28 November 2005 - 12:51 PM

Vezi postareaamonis, la Nov 1 2005, 01:05 PM, a spus:

De ce masoneria tine anumite informatii secret, de ce exista aceasta aura in jurul sau?
Daca exista si adevaruri depre masonerie ele se pierd in oceanul de dezinformari care este intretinut probabil chiar de catre aceasta organizatie.
Ar fi absurd sa credem tot ce se spune despre masonerie, exista

masonerie?vreu niste pareri ale participantilor la discutie despre masonerie.
in romania masoneria a fost... curios...benefica!
in'59, masoneria , sub napoleon al treilea ne-a unit, in pa'sopt, anul perioada revolutionara in europa declansata de masoneria, la noi a fost lejera, pe ceausescu nu ei l-au omorat, in al doi-lea razbel mondial, tot ei l-au pus pe antonescu la putere si a fost singurul om care a facut ce a fost mai bine pt romania in ace a perioada, ( sa ma contrazica cineva), din pacate acum, masoneria , se pare ca a cam luat-o razna!!!
si nu mai fak nimic pentru noi, decat sa destabilizeze situatia...de ce???
habar n-am
exemple???
lupte in guvern!
0

#17 Utilizator offline   MariaB 

• catolica
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 12-May 05

Scris 28 November 2005 - 01:52 PM

Vezi postareaBIOTRON, la Nov 1 2005, 10:11 AM, a spus:

OCULTISMUL MALEFIC A STRALUCIT IN EXPERIENTELE OCULTE CARE AU DECLANSAT INUNDATIILE DIN VARA TRECUTA.
imaginatie paranoica

Vezi postareaamonis, la Nov 1 2005, 01:05 PM, a spus:

De ce masoneria tine anumite informatii secret
in familia ta nu exista niciun secret? daca da, de ce? daca nu, inseamna ca este atat de secret incat nu l-ai aflat nici tu!

Vezi postareatjedy2000, la Nov 28 2005, 12:51 PM, a spus:

din pacate acum, masoneria, se pare ca a cam luat-o razna!!!
doar se pare!
0

#18 Utilizator offline   florinist 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 15-August 06

Scris 15 August 2006 - 10:58 PM

Vezi postareablueone, la May 31 2005, 06:23 PM, a spus:

Conduc ei oare lumea?
In repetate randuri am auzit vorbindu-se despre ei folosind termenul de "iluminati", mai precis "iluminatii" poporului evreu care se pare ca pun la cale un plan de prelucrare a puterii mondiale (evreii nationalisti nu sunt implicati in acest plan si ei la randul lor trebuind sa faca fata presiunilor "iluminatilor" care urmaresc in Orientul Mijlociu o pace care va duce la razboi).
Dupa cum se spune, planul dominatiei mondiale a fost pus la punct cu multe secole in urma. Acestia au fost oarecum deconspirati prin publicarea in diferite publicatii a ceea ce ei numesc Protocoale concepute in 1897 la Basel.
Citirea acestor Protocoale este o experienta terifianta.
Un plan diabolic este pus la punct, plan care nu ocoleste Romania.
Cat despre site-ul masonilor, hai sa fim seriosi...este un site facut de cine stie cine care nu are nici o legatura cu adevarata miscare de nivel mondial.
Cine sunt masonii si unde ii gasim?
Eu zic ca sunt peste tot, dar numai la nivel inalt!

Blueone,
Salut,
Mi-ar placea foarte mult sa discutam pe aceasta tema.De-abia am gasit acest site.Stiu ca e cam 'trecut',dar l-am gasit si subiectul ma intereseaza foarte mult
Sper sa ma contactezi cat mai curand.Adresa mea de e-mail este florinistratoiu@bulldoghome.com
Florin
0

#19 Utilizator offline   puiu.t 

• cel mai simpatic
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 28-June 06

Scris 15 August 2006 - 11:18 PM

Vezi postareaMarika, la Apr 7 2005, 07:09 PM, a spus:

Fiecare dintre noi a auzit int-un moment sau altul despre francmasonerie si reprezentantii ei -francmasonii!!! :flowers:
Din aceasta organizatie fac parte acei oameni cu situatie privilegiata dar si aceia cu minti mai "luminate"(ex. sefi de stat, bancheri, medici, scriitori) care sunt acceptati in cadrul organizaiei dupa un ritual anume. Ei sustin ca nu au implicatii politice sau religioase si promoveaza libertatea, fraternitatea, egalitatea!!!
Nu au implicatii politice dar au ca idealuri unirea statelor Europei, dreptul la proprietate, votul universal, egalitatea cetatenilor in fata legii, separarea bisericii de stat, lucruri care s-au indeplinit de multisor si care au (si au avut,mai ales) implicari politice grav!!!! :crazy:
Intrebarea mea e: ne conduc francmasonii din umbra??? :crazy:

nu te indoii de asta. in mod cert, dar asta nu inseamna ceva neaparat de rau
condusi vom fi mereu
intrebarea se pune: de unii destepti sau de altii.......

ii vreau pe primii

Aceasta postare a fost editata de puiu.t: 15 August 2006 - 11:19 PM

0

#20 Utilizator offline   LoveLife 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 18-August 06

Scris 18 August 2006 - 07:51 AM

masoneria este cel mai mare dusman al credintei in dumnezeu, a fost declarata de biserica Ortodoxa Romana ca organizatie cu caracter satanic uitati aici sa cititi http://www.forum.san...wtopic.php?t=83 si cu unirea nu ne-a ajutat ci si-a urmarit propriile interese sia nume de a prelua controlul asupra romaniei, documentativa si o sa vedeti mai multe.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Cum sa traiesti mai mult cu 14 ani absolutep0wer  0 937