Schimbarea2012, la May 14 2007, 07:41 PM, a spus:
Cui nu-i plce comunismul, PSD-ul, afacerile lui Tăriceanu, Patriciu sau Văcăroiu, apariţiile Motanului Felix, trădarea PNL, nebunia lui Vadim, bătaia de joc a celor 322, să vină la vot. Cine nu votează, nu are dreptul să vorbească.
Hai ca esti tare ...
Vad ca te ţi bine pe pozitie ... ai si blog si postari peste postari, cred ca iti mai tot timpu unei zile obişnuite ... sper doar ca te platesc pe măsura "oligarhii, fost comunistii sau actuali securisti" ai PD sau PLD !!
Schimabrea ar trebui sa inceapa in mintea ta .... nici in 2012 nici in mentinerea sau inlaturarea unei oligarhii sau a alteia !!!
N'am sa fac atac la persoana pentru ca nu te cunosc ... poţi sa ai 10-20-30 de ani; mai mult sau mai puţin ... cert e, chiar daca poate esti o persoană "inteligentă", ai o şcoală sau nu, modul in care iţi expui punctul de vedere iţi dezvăluie slăbiciunea de a analiza, modul in care ai fost intoxicat cu o idee sau pur şi simplu ceva te leaga o parte şi atunci īmi cer scuze de deranj ...
Singurul lucru cu care sunt deacord din ce vrei sa spui tu e cu ramanerea la cotroceni a d'lui Basescu ; pentru ca si eu l-am votat pentru 4 ani ... dar vezi si tu intr-un an poate inveti cati altii in zece ... asa ca n'am sa mai fac greseli d'astea !! O fi si Basescu singura solutie la ora actuala dar ... dupa parerea mea e o solutie
imorala asa cum ii place lui sa spuna !!!
Cum poti tu sa spui ca Voiculescu sau Tariceanu sau Patriciu sau mai stiu eu cine din tabara adversa e oligarh, sau a facut "afaceri necurate" untr-un fel sau altul cand nu ai ceva concret in mana si care sa-l si materializezi, in cazu asta sa fie si restu lumii convins de acest fapt, chiar daca se pare evident, si cum poti tu sa crezi sau sa covingi pe restu lumii ca Basescu nu a avut nici un fel de legatura cu securitatea comunista prin simplu fapt ca nu exista dosarul lui ??? cand e evident ca in vremurile respective a fost mult favorizat !? doar pentru ca il chema Basescu ??
Aceasta postare a fost editata de Bismarck: 14 May 2007 - 11:55 PM