sau Inregistrare

• 26 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

70% din Romani NU sunt de acord cu suspendarea Presedintelui sondaj CURS din Jurnalul National Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Schimbarea Perceptiei 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 22-February 07

Scris 14 May 2007 - 04:26 AM

Imagine amplasata
  • Un sondaj realizat de CURS şi de Compania de Cercetare Sociologică şi Branding (CCSB), la comanda Jurnalului Naţional, în perioada 7-11 mai 2007, arată că 70% dintre românii care vor merge la referendumul de la 19 mai nu sunt de acord cu demiterea preşedintelui suspendat, Traian Băsescu.
  • INTENŢII de vot LA PARLAMENTARE. Din punctul de vedere al intenţiilor de vot, se confirmă tendinţa de creştere a Partidului Democrat – tendinţă pe care am remarcat-o şi comentat-o în urmă cu trei săptămîni în Jurnalul Naţional. La momentul sondajului – şi probabil pe fondul campaniei privind referendumul de la 19 mai – Partidul Democrat ar întruni 38% din voturi (excluzîndu-i, evident, pe nehotărîţi şi pe cei care nu vor vota).
  • Preşedintele suspendat, Traian Băsescu, a adresat ieri un mesaj românilor de pretutindeni în care le spune că imaginea mediatică potrivit căreia ar fi izolat este falsă şi că votul negativ al acestora va declanşa "o nouă revoluţie" şi va produce "un cutremur" în actuala clasă politică. "Dacă vă veţi mobiliza şi veţi spune NU la referendum, forţa voastră va declanşa o nouă revoluţie… Votul vostru negativ va produce un cutremur în actuala clasă politică, formată pe durata nesfârşitei «tranziţii»", a spus Băsescu. El a criticat Coaliţia celor 322 de parlamentari, care "se foloseşte de forţa ei mediatică pentru a vă transmite impresia falsă că preşedintele şi partidele care îl sprijină au rămas izolate", ceea ce, potrivit lui Băsescu, nu este adevărat. În mesaj, Băsescu se angajează să fie politicianul care schimbă România în bine.

"O pot face, dar numai împreună cu voi, dacă sunteţi cu adevărat hotărâţi să spuneţi NU la referendumul din 19 mai", a arătat Băsescu.
link articol complet (click)

Aceasta postare a fost editata de Schimbarea2012: 14 May 2007 - 04:31 AM

0

#2 Utilizator offline   puiu.t 

• cel mai simpatic
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 28-June 06

Scris 14 May 2007 - 05:02 AM

dupa 19 mai...ne mai vizitezi?????????????
te rugammmmmmmmm
0

#3 Utilizator offline   Schimbarea Perceptiei 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 14 May 2007 - 05:03 AM

In carne si oase !
0

#4 Utilizator offline   Ravl 

• simplu
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 30-April 06

Scris 14 May 2007 - 05:10 AM

Vezi postareaSchimbarea2012, la May 14 2007, 05:26 AM, a spus:

[*]Un sondaj realizat de CURS şi de Compania de Cercetare Sociologică şi Branding (CCSB), la comanda Jurnalului Naţional, în perioada 7-11 mai 2007, arată că 70% dintre românii care vor merge la referendumul de la 19 mai nu sunt de acord cu demiterea preşedintelui suspendat, Traian Băsescu.

mdea... vom vedea la sfarsitul saptamanii ca de corect a fost realizat sondajul ... .
0

#5 Utilizator offline   puiu.t 

• cel mai simpatic
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 28-June 06

Scris 14 May 2007 - 05:12 AM

Vezi postareaRavl, la May 14 2007, 06:10 AM, a spus:

mdea... vom vedea la sfarsitul saptamanii ca de corect a fost realizat sondajul ... .

raule, ai salutul meu
sper ca S2012 nu il va refuza pe al sau.......
:lol:
0

#6 Utilizator offline   Schimbarea Perceptiei 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 15 May 2007 - 06:00 PM

• Jurnalistii englezi elogiaza activitatea fostului ministru al Justitiei, Monica Macovei, pe care o numesc "formidabila" si apreciza efortul de depus de aceasta si de Traian Basescu pentru lupta anticoruptie declansata dupa gravele semnale de alarma ale Uniunii Europene. Cititi articolul din "The Times" aici.

0

#7 Utilizator offline   Schimbarea Perceptiei 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 16 May 2007 - 06:38 PM

Efectul suspendarii: PD este creditat cu 51,9% din voturi!
    :flowers:
  • Sondajul realizat de INSOMAR si MetroMedia Transilvania pentru Realitatea TV arata ca, daca duminica viitoare ar avea loc alegeri, castigatorul detasat ar fi PD, cu un procent incredibil: 51,9%. Democratii sunt urmati in sondaj de PSD - cu 17%, si PNL, cu 8,3 procente din intentiile de vot.
    Celalte partide sunt cotate dupa cum urmeaza: PNG - 5,6%, PRM - 4,3%, UDMR - 4,8%, PLD - 2,6%, PC - 1,1%.
Avem puterea - tunurile pe demascarea masoneriei ! Spartani treceti la PC-uri si anuntati pe toata lumea de crimele economice ale acestei organizatie asupra Romaniei !

Am mai castigat 9 procente in doar o zi !
Sondaj Insomar: 79,1 la suta dintre romani vor vota impotriva demiterii lui Basescu
  • Ultimul sondaj de opinie realizat de INSOMAR si Metro Media Transilvania pentru Realitatea TV arata ca 79,1% dintre romani vor vota la 19 mai impotriva demiterii presedintelui, in timp ce 20,9 % s-ar pronunta pentru demiterea acestuia.

Aceasta postare a fost editata de Croitorul din Panama: 16 May 2007 - 07:09 PM

0

#8 Utilizator offline   marinaru 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 06-August 06

Scris 16 May 2007 - 10:27 PM

Eu am vazut 79%. Daca o sa iasa un astfel de procent, desi incredibil mi se pare...parlamentarii ar trebui sa isi dea demisiile ... :o:
0

#9 Utilizator offline   Schimbarea Perceptiei 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 16 May 2007 - 10:29 PM

Vezi postareamarinaru, la May 16 2007, 10:27 PM, a spus:

Eu am vazut 79%. Daca o sa iasa un astfel de procent, desi incredibil mi se pare...parlamentarii ar trebui sa isi dea demisiile ... :o:

NU e chiar asa de incredibil - dupa 17 ani au inteles si romanii cine conduce si cine sunt parlamentarii astia - interesele cui le reprezinta ei !

Aceasta postare a fost editata de Croitorul din Panama: 16 May 2007 - 10:29 PM

0

#10 Utilizator offline   Tina' 

• Dantela si Cristal...
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 25-March 07

Scris 16 May 2007 - 11:42 PM

Vezi postareamarinaru, la May 16 2007, 11:27 PM, a spus:

Eu am vazut 79%. Daca o sa iasa un astfel de procent, desi incredibil mi se pare...parlamentarii ar trebui sa isi dea demisiile ... :(

si sa ce? :P

dictatura PD-ista e buna?! :o:
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 26 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis Atasamente Bucuresti
imbunatatirea actualei capitale
heidy  52 12.814
Topic inchis Spaga noastra cea de toate zilele....
dane-o noua astazi si ne iarta noua.........Amin!
New Task  29 7.525
Topic inchis Chestionar:    Atasamente American Elections, 2008
Mai sunt 15 zile.
Marlboro  225 18.428
Topic inchis Vineri, 04 decembrie 2009 ne adunam in Piata Operei la ora 15,00.
Romani anti comunism
myth88  3 1.190
Topic inchis Românilor! Nu ne puteţi lipsi de dreptul la autodeterminare!
Românilor! Nu ne puteţi lipsi de dreptul la autodeterminare&#
Garda_Maghiara  5 1.992