sau Inregistrare

• 11 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

AJUTOR! Se moare din dragoste? :)) Evaluare topic: - - - - -

#11 Utilizator offline   Agituca 

• Boboc
  • Pip
  • Vezi galerie
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 06-May 07

Scris 13 May 2007 - 07:43 PM

Vezi postareaK0ntr0VerSy, la May 13 2007, 11:06 PM, a spus:

Inteligenta are tot atata legatura cu dragostea cat are mancarea cu mancarimea. MAI ales cand vine vorba de barbati, daca nu cumva sunt prea subtil.
Gandeste-te ca barbatul are o slabiciune pentru femeia respectiva. Poate ceda oricand. Again, vorbesc din experienta.
Si din nou, tentatia e prea mare ca sa o indepartezi. Viata e cinica. So am i.

As fi o lasa sa nu incerc...ceva imi indruma pasii inspre el.... Si faptul ca simt din nou ma face sa fiu si mai optimista! Ok daca peste doua luni se va intoarce la ea...e alegerea lui! Dar daca el e egosit eu de ce n-as fi! Ma simt bine cu el, si aam sa profit la maxim de aceste momente! De mult nu m-a mai facut cineva sa simt ceea ce simt acum! Si cum sa arunc la gunoi acest dar.....Fericirea inseamna moment.....Si desi am momente cand sunt f tulburata si speriata....
Atunci cand il vad.....totul trece....
0

#12 Utilizator offline   Berbecut 

• Primavara
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 10-April 07

Scris 13 May 2007 - 07:45 PM

Vezi postareaAgituca, la May 13 2007, 08:43 PM, a spus:

As fi o lasa sa nu incerc...ceva imi indruma pasii inspre el.... Si faptul ca simt din nou ma face sa fiu si mai optimista! Ok daca peste doua luni se va intoarce la ea...e alegerea lui! Dar daca el e egosit eu de ce n-as fi! Ma simt bine cu el, si aam sa profit la maxim de aceste momente! De mult nu m-a mai facut cineva sa simt ceea ce simt acum! Si cum sa arunc la gunoi acest dar.....Fericirea inseamna moment.....Si desi am momente cand sunt f tulburata si speriata....
Atunci cand il vad.....totul trece....

Ok , ai dreptul de a alege momentul ... Fii fericita daca vrei sa nu te gandesti mai departe ... Fiecare avem dreptul la fericire , chiar daca asta inseamna doar o clipa , care poate fi cat o viata ...
0

#13 Utilizator offline   K0ntr0VerSy 

• PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 13-May 07

Scris 13 May 2007 - 07:48 PM

Q.E.D.

M-ai facut sa zambesc. Nu ai fi deloc o lasa ca nu incerci. E doar pretextul nostru (am sa vorbesc la plural ca sa nu te simti lezata) pentru cautarea fericirii.
0

#14 Utilizator offline   ea_adita 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 20-January 07

Scris 13 May 2007 - 07:58 PM

Eu zic ca nu se moare dar se sufera, doare ingrozitor...:)
Sfaturi nu pot sa dau oricum nu vei face ce zicem noi aici, insa pe parcurs vei avea unele criterii dupa care te vei lua si te vor ajuta sa iei hotarari....important este sa nu te pripesti...:crazy: timpul vindeca orice rana :)eu asa stiu :cry:
0

#15 Utilizator offline   Agituca 

• Boboc
  • Pip
  • Vezi galerie

Scris 13 May 2007 - 07:59 PM

Vezi postareaK0ntr0VerSy, la May 13 2007, 11:18 PM, a spus:

Q.E.D.
M-ai facut sa zambesc. Nu ai fi deloc o lasa ca nu incerci. E doar pretextul nostru (am sa vorbesc la plural ca sa nu te simti lezata) pentru cautarea fericirii.

:) acum ies sa ma intalnesc cu el! Nimik nu mai conteaza.....
0

#16 Utilizator offline   red2shoes 

• red
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 08-November 06

Scris 13 May 2007 - 08:31 PM

Vezi postareaAgituca, la May 13 2007, 08:59 PM, a spus:

:) acum ies sa ma intalnesc cu el! Nimik nu mai conteaza.....

maturizeazate ,viata e plina de renuntari si ...frustrari ...iar cel mai mult doare cand esti pe locul 2 ....si nu numai ca esti ...ramai pe locul 2 ...asta chiar doare ...
0

#17 Utilizator offline   Dark_Dragon 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 16-January 07

Scris 13 May 2007 - 09:59 PM

Vezi postareaAgituca, la May 13 2007, 07:55 PM, a spus:

Atunci cand ma consolasem cu gandul ca nu voi mai iubi niciodata si atunci cand imi gasisem cumva linistea cu mine insami a aparut el! Un om deosebit care doar prin simpla lui prezenta mi-a provocat o mie de trairi, sentimente....care au prins aripi si au zburat prin cele mai frumoase vise.....
Insa dupa cum bine stim, lucrurile bune in viata noastra, de obicei, ca sa le avem trebuie sa luptam mult pentru ele. Eu sunt si nu sunt dispusa sa fac asta.....
El tocmai a incheiat o relatie de 7 ani, si zic tocmai pentru ca asta s-a intamplat acum o luna de zile, cu o saptamana inainte sa ne cunoastem! Tipa de 3 ani de zile lucra pe vas, si se pare ca n-a pierdut nici o ocazie sa il dezamageasca; El a iertat-o dupa prima infideliate, mai exact acum trei ani...insa povestea se pare ca s-a repetat si asta a picat ca un fulger pentru el; a fost deprimat, disperat, revoltat...........
Rolul meu in toata povestea asta! L-am ascultat, l-am incurajat, l-am sustinut si l-am invatat sa aiba incredere in el! Am fost acolo....petrecem f mult timp impreuna; discutam de toate, povestim, barfim, radem...ne privim, ne sarutam......insa, dupa cum spune si el din cand in cand isi fac aparitia "strigoii" ..si atunci tota vraja dispare....Imi spune absolut tot ce simte; nu-mi ascunde faptul ca din cand in cand tipa in suna si il roaga sa o ierte, il tulbura......
Am incercat sa il indepartez, pentru ca mi-e frica ...mi-e frica ca deja nu mai am control asupra sentimentelor mele....Dar a venit dupa mine si mi-a zis ca poate asta il face sa para egoist dar el nu poate renunta la mine; are mare nevoie de mine.....at cand ma vede isi gaseste linistea....si sa nu il las! ii pare rau ca nu poate sa imi ofere acum ceea ce mi-as dori si ceea ce merit de fapt.....Nu stie ce va fi, stie doar ca at cand e cu mine se simte linistit, in siguranta, puternic!
Ma priveste cu multa admiratie; imi spune tot timpul ca sunt cea mai cerebrala persoana pe care a cunoscut-o vreodata, puternica, curajoasa.... Asa am vrut sa par in fata lui pentru ca am simtit ca are nevoie de cine puternic, insa am si eu momentele mele de vulnerabilitate.....
Ce e paradoxal ca el in astia 7 ani nu a inselat-o niciodata....mai rar barbati ca el :cry:)!!! Desi dormim impreuna nu facem dragoste; momentele noastre de tandrete se rezuma doar in imbratisari calde si saruturi timide...La inceput era un pic mai inflacarat si din acest punct de vedere...dar pe parcurs.....a ramas doar ce am mentionat mai devreme! Nu stiu ce sa fac, ce sa cred...Ce vrea de la mine?
Peste 2 luni se intoarce fosta in tara; nu stiu daca va mai pleca!

Poate mi-au scapat amanunte importante din poveste, sunt putin obosita si destul de trista! Nesiguranta asta ma face sa nu mai fiu chiar atat de cerebrala....
Am nevoie de sfaturile voastre....Eu simt ca e un barbat care merita ........Voi ce ma sfatuiti?

Nu se moare din dragoste...la fel cum nici 7 ani petrecuti alaturi de cineva nu ii uiti de azi pe maine..
Poti trai tot timpul cu nesiguranta asta?ca maine ti-ar putea spune ca :"multumesc frumos,ai fost un prieten foarte bun,mi-ai intins o mana de ajutor si un umar pe care sa plang.Nu voi uita niciodata ajutorul dat....dar....eu o iubesc pe ea,si am hotarat sa mai incercam.Iarta-ma ca nu te pot iubi..." :) :crazy:
0

#18 Utilizator offline   Agituca 

• Boboc
  • Pip
  • Vezi galerie

Scris 13 May 2007 - 11:30 PM

Vezi postareaDark_Dragon, la May 14 2007, 01:29 AM, a spus:

Nu se moare din dragoste...la fel cum nici 7 ani petrecuti alaturi de cineva nu ii uiti de azi pe maine..
Poti trai tot timpul cu nesiguranta asta?ca maine ti-ar putea spune ca :"multumesc frumos,ai fost un prieten foarte bun,mi-ai intins o mana de ajutor si un umar pe care sa plang.Nu voi uita niciodata ajutorul dat....dar....eu o iubesc pe ea,si am hotarat sa mai incercam.Iarta-ma ca nu te pot iubi..." :) :crazy:

Sunt constienta de asta.....
Insa sunt momente cand il simt doar al meu si asta ma face sa merg mai departe....
0

#19 Utilizator offline   LikeThisPoppy 

• stop
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 14-April 07

Scris 13 May 2007 - 11:38 PM

viata nu moare din dragoste, viata nu dispare dar individul poate muri din dragoste, poate innebuni, sau poate trece peste...depinde de fiecare cu cat la suta din tot ceea ce este, poate iubi!
0

#20 Utilizator offline   Agituca 

• Boboc
  • Pip
  • Vezi galerie

Scris 13 May 2007 - 11:42 PM

Vezi postareared2shoes, la May 14 2007, 12:01 AM, a spus:

maturizeazate ,viata e plina de renuntari si ...frustrari ...iar cel mai mult doare cand esti pe locul 2 ....si nu numai ca esti ...ramai pe locul 2 ...asta chiar doare ...

Doare asa este, insa ce sens ar avea sa alegi cu mintea cand iubesti cu sufletul?
....probabil ca lupt pentru o cauza pierduta....Dar asta simt ...nu toti suntem personalitati puternice....
0

Impartaseste acest subiect:

• 11 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis Oops, she did it again!
Pt toti .
bydy  17 6.228
Topic inchis Chestionar:    Ce fel de barbat te atrage? Armina  30 10.277
Hot Topic (New) Atasamente Dragostea nu exista...
eu o numesc atractie
Succes Leader  165 23.956
Topic inchis Cat de mult dureaza actul sexual? FNF  22 4.834
Topic inchis probleme
parintii...
smile1110  31 4.834