Insa dupa cum bine stim, lucrurile bune in viata noastra, de obicei, ca sa le avem trebuie sa luptam mult pentru ele. Eu sunt si nu sunt dispusa sa fac asta.....
El tocmai a incheiat o relatie de 7 ani, si zic tocmai pentru ca asta s-a intamplat acum o luna de zile, cu o saptamana inainte sa ne cunoastem! Tipa de 3 ani de zile lucra pe vas, si se pare ca n-a pierdut nici o ocazie sa il dezamageasca; El a iertat-o dupa prima infideliate, mai exact acum trei ani...insa povestea se pare ca s-a repetat si asta a picat ca un fulger pentru el; a fost deprimat, disperat, revoltat...........
Rolul meu in toata povestea asta! L-am ascultat, l-am incurajat, l-am sustinut si l-am invatat sa aiba incredere in el! Am fost acolo....petrecem f mult timp impreuna; discutam de toate, povestim, barfim, radem...ne privim, ne sarutam......insa, dupa cum spune si el din cand in cand isi fac aparitia "strigoii" ..si atunci tota vraja dispare....Imi spune absolut tot ce simte; nu-mi ascunde faptul ca din cand in cand tipa in suna si il roaga sa o ierte, il tulbura......
Am incercat sa il indepartez, pentru ca mi-e frica ...mi-e frica ca deja nu mai am control asupra sentimentelor mele....Dar a venit dupa mine si mi-a zis ca poate asta il face sa para egoist dar el nu poate renunta la mine; are mare nevoie de mine.....at cand ma vede isi gaseste linistea....si sa nu il las! ii pare rau ca nu poate sa imi ofere acum ceea ce mi-as dori si ceea ce merit de fapt.....Nu stie ce va fi, stie doar ca at cand e cu mine se simte linistit, in siguranta, puternic!
Ma priveste cu multa admiratie; imi spune tot timpul ca sunt cea mai cerebrala persoana pe care a cunoscut-o vreodata, puternica, curajoasa.... Asa am vrut sa par in fata lui pentru ca am simtit ca are nevoie de cine puternic, insa am si eu momentele mele de vulnerabilitate.....
Ce e paradoxal ca el in astia 7 ani nu a inselat-o niciodata....mai rar barbati ca el
Peste 2 luni se intoarce fosta in tara; nu stiu daca va mai pleca!
Poate mi-au scapat amanunte importante din poveste, sunt putin obosita si destul de trista! Nesiguranta asta ma face sa nu mai fiu chiar atat de cerebrala....
Am nevoie de sfaturile voastre....Eu simt ca e un barbat care merita ........Voi ce ma sfatuiti?
Aceasta postare a fost editata de Agituca: 13 May 2007 - 07:08 PM
Contact
Facebook
Twitter
RSS
Acest topic e inchis