sau Inregistrare

• 11 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

AJUTOR! Se moare din dragoste? :)) Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Agituca 

• Boboc
  • Pip
  • Vezi galerie
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 06-May 07

Scris 13 May 2007 - 06:55 PM

Atunci cand ma consolasem cu gandul ca nu voi mai iubi niciodata si atunci cand imi gasisem cumva linistea cu mine insami a aparut el! Un om deosebit care doar prin simpla lui prezenta mi-a provocat o mie de trairi, sentimente....care au prins aripi si au zburat prin cele mai frumoase vise.....
Insa dupa cum bine stim, lucrurile bune in viata noastra, de obicei, ca sa le avem trebuie sa luptam mult pentru ele. Eu sunt si nu sunt dispusa sa fac asta.....
El tocmai a incheiat o relatie de 7 ani, si zic tocmai pentru ca asta s-a intamplat acum o luna de zile, cu o saptamana inainte sa ne cunoastem! Tipa de 3 ani de zile lucra pe vas, si se pare ca n-a pierdut nici o ocazie sa il dezamageasca; El a iertat-o dupa prima infideliate, mai exact acum trei ani...insa povestea se pare ca s-a repetat si asta a picat ca un fulger pentru el; a fost deprimat, disperat, revoltat...........
Rolul meu in toata povestea asta! L-am ascultat, l-am incurajat, l-am sustinut si l-am invatat sa aiba incredere in el! Am fost acolo....petrecem f mult timp impreuna; discutam de toate, povestim, barfim, radem...ne privim, ne sarutam......insa, dupa cum spune si el din cand in cand isi fac aparitia "strigoii" ..si atunci tota vraja dispare....Imi spune absolut tot ce simte; nu-mi ascunde faptul ca din cand in cand tipa in suna si il roaga sa o ierte, il tulbura......
Am incercat sa il indepartez, pentru ca mi-e frica ...mi-e frica ca deja nu mai am control asupra sentimentelor mele....Dar a venit dupa mine si mi-a zis ca poate asta il face sa para egoist dar el nu poate renunta la mine; are mare nevoie de mine.....at cand ma vede isi gaseste linistea....si sa nu il las! ii pare rau ca nu poate sa imi ofere acum ceea ce mi-as dori si ceea ce merit de fapt.....Nu stie ce va fi, stie doar ca at cand e cu mine se simte linistit, in siguranta, puternic!
Ma priveste cu multa admiratie; imi spune tot timpul ca sunt cea mai cerebrala persoana pe care a cunoscut-o vreodata, puternica, curajoasa.... Asa am vrut sa par in fata lui pentru ca am simtit ca are nevoie de cine puternic, insa am si eu momentele mele de vulnerabilitate.....
Ce e paradoxal ca el in astia 7 ani nu a inselat-o niciodata....mai rar barbati ca el :))!!! Desi dormim impreuna nu facem dragoste; momentele noastre de tandrete se rezuma doar in imbratisari calde si saruturi timide...La inceput era un pic mai inflacarat si din acest punct de vedere...dar pe parcurs.....a ramas doar ce am mentionat mai devreme! Nu stiu ce sa fac, ce sa cred...Ce vrea de la mine?
Peste 2 luni se intoarce fosta in tara; nu stiu daca va mai pleca!

Poate mi-au scapat amanunte importante din poveste, sunt putin obosita si destul de trista! Nesiguranta asta ma face sa nu mai fiu chiar atat de cerebrala....
Am nevoie de sfaturile voastre....Eu simt ca e un barbat care merita ........Voi ce ma sfatuiti?

Aceasta postare a fost editata de Agituca: 13 May 2007 - 07:08 PM

0

#2 Utilizator offline   K0ntr0VerSy 

• PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 13-May 07

Scris 13 May 2007 - 07:05 PM

Fisier atasat  Oh_the_Drama.jpg (6.37K)
Number of downloads: 11
Nu prea pari vreo fetiscana...nu stiai ca asta e deznodamantul 'prieteniilor nevinovate'? Daca nu stiai, esti neatenta. Daca stiai, nu ti-e clar ca il vrei?
Daca nu veti fi impreuna, toata viata te vei gandi ca trebuia sa o fi facut. Daca o sa fiti impreuna, eu spun ca o sa se intoarca la ex.

Aceasta postare a fost editata de K0ntr0VerSy: 13 May 2007 - 07:11 PM

0

#3 Utilizator offline   Agituca 

• Boboc
  • Pip
  • Vezi galerie

Scris 13 May 2007 - 07:11 PM

Vezi postareaK0ntr0VerSy, la May 13 2007, 10:35 PM, a spus:

Nu prea pari vreo fetiscana...nu stiai ca asta e deznodamantul 'prieteniilor nevinovate'? Daca nu stiai, esti neatenta. Daca stiai, nu ti-e clar ca il vrei?
Daca nu veti fi impreuna, toata viata te vei gandi ca trebuia sa o fi facut. Daca o sa fiti impreuna, eu spun ca o sa se intoarca la ex.

Eheheh....au inceput incurajarile? :) De ce esti asa de sigur?
0

#4 Utilizator offline   K0ntr0VerSy 

• PipPipPipPipPipPip

Scris 13 May 2007 - 07:18 PM

Nu sunt sigur. Sa spunem ca asta e parerea mea din experienta. Tentatia e prea mare sa spui nu si e mutuala probabil. Si sa stii ca nu eram malitios sau sarcastic.
0

#5 Utilizator offline   Agituca 

• Boboc
  • Pip
  • Vezi galerie

Scris 13 May 2007 - 07:21 PM

Vezi postareaK0ntr0VerSy, la May 13 2007, 10:35 PM, a spus:

Atasament Oh_the_Drama.jpg

Eu cred ca e un tip inteligent......
0

#6 Utilizator offline   Berbecut 

• Primavara
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 10-April 07

Scris 13 May 2007 - 07:25 PM

De fapt ce-ti doresti tu de la el ??? Ce speri sa aveti impreuna ??? Cat de multa incredere poti avea in el ?
0

#7 Utilizator offline   Agituca 

• Boboc
  • Pip
  • Vezi galerie

Scris 13 May 2007 - 07:30 PM

Vezi postareaBerbecut, la May 13 2007, 10:55 PM, a spus:

De fapt ce-ti doresti tu de la el ??? Ce speri sa aveti impreuna ??? Cat de multa incredere poti avea in el ?

Chestia cu increderea e destul de relativa!!! Insa simt eu ca e un tip sincer....
Ce vreau de la el? Sunt indragostita de el....Ce poate vrea o femeie indragostita de la un barbat?
0

#8 Utilizator offline   red2shoes 

• red
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 08-November 06

Scris 13 May 2007 - 07:31 PM

Vezi postareaAgituca, la May 13 2007, 08:21 PM, a spus:

Eu cred ca e un tip inteligent......

ce legatura are inteligenta cu ceea ce-si ...doreste si mai ales ,dupa 7 ani ....crezi ca bati din palme si uiti totul ? chiar inteligent daca esti ....:)
0

#9 Utilizator offline   Berbecut 

• Primavara
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 10-April 07

Scris 13 May 2007 - 07:34 PM

Vezi postareaAgituca, la May 13 2007, 08:30 PM, a spus:

Chestia cu increderea e destul de relativa!!! Insa simt eu ca e un tip sincer....
Ce vreau de la el? Sunt indragostita de el....Ce poate vrea o femeie indragostita de la un barbat?

Stii ... dragostea poate da uneori atatea semnale eronate si dupa aceea stai si suferi o viata si este pacat ... Iubesti atunci cand ii lasi celuilalt optiunea de a alege modul cum vrea el sa fie iubit .
Asteapta intoarcerea ex-ei , urmareste-l si vezi ce isi doreste cu adevarat ... Daca este sa fie alesul , " Nici Oltul nu-l ia " . :)
0

#10 Utilizator offline   K0ntr0VerSy 

• PipPipPipPipPipPip

Scris 13 May 2007 - 07:36 PM

Inteligenta are tot atata legatura cu dragostea cat are mancarea cu mancarimea. MAI ales cand vine vorba de barbati, daca nu cumva sunt prea subtil.
Gandeste-te ca barbatul are o slabiciune pentru femeia respectiva. Poate ceda oricand. Again, vorbesc din experienta.
Si din nou, tentatia e prea mare ca sa o indepartezi. Viata e cinica. So am i.

Aceasta postare a fost editata de K0ntr0VerSy: 13 May 2007 - 07:37 PM

0

Impartaseste acest subiect:

• 11 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi de ce ne temem atat de mult lupomanaro  1 2.181
Topic inchis o iubesc pe verisoara mea
e voie sau nu io tot o iubesc.
e_aventurier  51 12.788
Topic inchis de ce mi-ai dat avertisment femeie?
o dovada
Cristi din prahova  1 1.443
Topic inchis recasatorit lixit2010  25 8.073
Hot Topic (No New) Iubirea-Interes sau sentiment divin?
...
menssana1984  43 10.226