Iubirea-Interes sau sentiment divin? ...
Scris 13 May 2007 - 11:13 AM
Dar in spatele iubirii, ce se ascunde, de fapt?
Toata lumea zice ca iubirea e neconditionata,dar cati dintre voi iubiti cu adevarat neconditionat?
NECONDIŢIONÁT, -Ă, necondiţionaţi, -te, adj. Care se acceptă fără condiţii, fără rezerve.
Deci?
Ce e in spatele iubirii voastre?
Toti pretindeti ca iubiti, dar daca partenerul vostru nu v-ar mai da acele lucruri care va fac sa stati langa el?
Daca nu va mai ofera protectia,tandretea, etc. ati mai sta langa el?
Eu nu cred...
In aceste conditii cum puteti vorbi de dragoste, suna mai degraba a afacere, eu iti dau intelegere si liniste, tu imi dai, tandrete si sprijin.
In clipa in care unul din ei nu mai acopera nevoile celuilalt...POOF!... nu mai e iubire, deja se cauta un inlocuitor.
Unde anume este dragostea perfecta si neconditionata cu care va laudati?
Eu nu pot sa vad decat interes si nevoi personale...
Scris 13 May 2007 - 12:26 PM
menssana1984, la May 13 2007, 12:13 PM, a spus:
Dar in spatele iubirii, ce se ascunde, de fapt?
Toata lumea zice ca iubirea e neconditionata,dar cati dintre voi iubiti cu adevarat neconditionat?
NECONDIŢIONÁT, -Ă, necondiţionaţi, -te, adj. Care se acceptă fără condiţii, fără rezerve.
Nu toata lumea spune ca iubirea e neconditionata. Doar iubirea ADEVARATA este asa pentru ca multi doar traiesc cu iluzia iubirii. Daca spunem ca iubim doar pentru a primi ceva in schimb, atunci NU e iubire reala !
Scris 13 May 2007 - 12:32 PM
Aceasta postare a fost editata de hexa: 13 May 2007 - 12:33 PM
Scris 13 May 2007 - 12:33 PM
hexa, la May 13 2007, 01:32 PM, a spus:
Iubirea nu provine din educatie. Iubirea provine din suflet !
Aceasta postare a fost editata de lupini: 13 May 2007 - 01:11 PM
Scris 13 May 2007 - 12:37 PM
La modul absolut poti sa te raportezi doar alegand singur sa faci asta, in lipsa unei interactiuni directe cu acel adevar, care sa iti afecteze increderea in el. E usor sa spui ca il iubesti neconditionat pe Dumnezeu, pentru ca e in primul rand o constructie mentala, si nu ceva de la care astepti ceva concret (din moment ce dogma implica acceptarea lui Dumnezeu indiferent de ceea ce ti se intampla nu ai cum sa fii dezamagit de el, deci poti iubi la modul "absolut").
Scris 13 May 2007 - 03:01 PM
Scris 13 May 2007 - 03:33 PM
Scris 13 May 2007 - 05:00 PM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
help me please! | Lost_Soul_Melania | 3 | 2.064 |
|
Pe care il alegi? | padmini | 14 | 4.712 |
|
Sexy = vulgar? | bydy | 8 | 3.664 |
|
infidelitatea:justificabila? | tass | 1 | 3.952 |
|
De ce trebuie sa platim de mult mai multe ori ceea ce primim gratis? | indragostita inlacrimata | 21 | 7.783 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS
Acest topic e inchis