eu unul l-am terminat pe primul fara coduri (nu aveam internet iar vecinu care mi l-a dat nu vroia sa imi spuna niciunu .... cica "mai bine nu te folosesti de cheats ca mai mare e satisfactia cand il termini" si mare dreptate a avut,dar nici hints nu imi dadea omu cand ma blocam..)
anyway cand a aparut 2 m-am mai desteptat si l-am terminat cu cheats
acum a venit si al trei-lea care mi se pare aberant
l-am luat de pe un torrent in franceza,l-am instalat,dar imi mergea rau...nu e asa de rau compu dar cam sufer cu placa de baza si video .... cred .... nu ma pricep prea bine sincer dar am citit minimum requirments si am obs. ca sunt la limita (procesor amd sempron 3000+,1.81 GHz,1,00 GB of RAM placa video NVIDIA GeForce FX 5500)
deci imi mergea rau tare si l-am sters...
intre timp mi-am formatat calculatorul si am decis sa il iau din nou de pe un torrent dar in engleza
l-am luat si l-am instalat iarasi dar acum nu imi mai merge (am service pack 2 si trebuie 4 imi da eroarea aia "internal error...nu mai stiu cum")
totusi inainte tot service pack 2 aveam ... am incercat sa instalez varianta in franceza dar degeaba
pe langa problemele intampinate de mine si de multi altii,jocul este prost optimizat....doar cei cu super calculatore pot sa il joace ... mor de ciuda doar era asa de frumoas jocul asta
atat am apucat sa vad lupta de la inceput din satul acela si am observat ca o multime de lucruri sunt schimbate
pacat probabil voi putea sa joc gothic 3 cand va fi lansat gothic 6,7 no serios sunt dezamagit rau
Contact
Facebook
Twitter
RSS