Sari la conținut
Forum Roportal
Schimbarea Perceptiei

Atacul Papioanelor Rosii

Postări Recomandate

imgzoom_73834.jpg

Ce vedem in poza ? Un domn cu papion :P

 

Conducerea CEC a fost demisa, Radu Ghetea este noul presedinte

 

Eugen Radulescu, fostul presedinte al CEC, a declarat ca Ministerul Economiei si Finantelor nu a prezentat nici o motivatie pentru demiterea sa. "Este dreptul actionarului sa decida cine ii apara cel mai bine interesele. In mediu privat acest lucru nu s-ar fi intamplat".

 

Potrivit NewsIn, Varujan Vosganian, ministrul economie si finantelor, a dispus intrunirea unei adunari generale a actionarilor la Casa de Economii si Consemnatiuni (CEC), condus de Radu Gratian Ghetea, in calitate de presedinte, pentru a intari institutia.


  • Priviti cum oligarhii isi instaleaza repede oamenii aserviti prin Ordin si Societati Secrete peste tot !

Citeste si :

:) Politica, Energie si Masonerie (click)

  • Radu Gratian Ghetea este deja presedintele Alpha Bank Romania si al Asociatiei Romane a Bancilor. Oare nenea asta nu e presedinte cam peste multe kestii financiare ?!?! dubios... in fine ca orice lucru care poarta semnatura Tariceanu & Papioane.

Editat de Schimbarea2012

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Efectul Chiauriu PNL si al Guvernului Masonic Papionic Tariceanu :

Asta inseamna ca hotaririle instantelor juducare romanesti nu vor avea putere in Uniunea Europeana. Stiti ce inseamna asta, in special in ceeace priveste litigiile cu companiile straine care opereaza in Romania ? Pentru cel mai mic " afront" adus unei companii straine sau unui cetatean strain, orice instanta judiciara straina poate ordona blocarea fondurilor Romaniei din bancile straine, fara a tine cont de nici o hotarire a justitiei Romanesti. Au fost oare capabili derbedeii din Parlamentul Romaniei sa cintaresca astfel de consecinte ale deciziei lor ?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

[*]Paul Dumitriu, seful Corpului de Control din Ministerul Justitiei, a fost demis de ministrul justitiei Tudor Chiuariu dupa ce a zgandarit oameni din anturajul sefului PNL Iasi.

[*]Cutremurul din justitie a ajuns la intensitate maxima la sfarsitul saptamanii trecute, cand ministrul Tudor Chiuariu l-a demis pe Paul Dumitriu, seful Corpului de control al ministerului. Oficial, demiterea nu a avut nicio explicatie.

[*]Totusi destituirea a venit dupa doua anchete facute de Dumitriu care

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Multumita Masoneriei romanesti si directiei liberale pro-sovietice ne punem rau si cu Americanii :

[*]Ambasadorul SUA: ''Ultimele evenimente din Romania au ridicat unele semne de intrebare la Washington''

[*]In cadrul unei intalniri cu procurorul sef al DNA, Daniel Morar, ambasadorul Statelor Unite ale Americii, Nicholas Taubman, a declarat ca

Editat de Schimbarea2012

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.

×