sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Cel mai nou site de poker din Romania Ghid pentru jucatorii de poker online din Romania Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   PokerInfoRomania 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 11-May 07

Scris 11 May 2007 - 12:25 PM

Lipsa informatiilor despre poker se sfarseste aici. Acest site este dedicat in totalitate celor care vor sa inceapa sa joace si sa castige la poker (in special Texas Hold'em) si nu stiu de unde sa inceapa.
Raspunsul este simplu: Poker Info Romania.
Aici gasesti informatiile necesare despre unde poti juca si metodele de depunere si retragere, in calitate de cetatean roman. Mai poti gasi programul tuturor turneelor freeroll, bonusuri pentru toate site-urile de poker, regulile jocului de poker, un dictionar de poker, ultimele noutati din lumea pokerului profesionist.

www.pokerinforomania.com
0

#2 Utilizator offline   nsanyi23 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 27-June 10

Scris 05 July 2010 - 10:20 AM

Imagine amplasata
Buna! Din pacate linkul expus in topic nu functioneaza, insa pot sa va propun un alt site de poker de calitate, unde putem gasi informatii utile despre reguli, sali de poker, strategii si despre poker in general. Eu joc constant la PokerStars si la Full Tilt Poker si pot sa va spun ca am gasit pe acest site multe informatii utile, care mau ajutat sa joc poker online de calitate.

Mai mult pe acest site poti juca, descarca online poker total gratis, site-ul oferind o experienta de poker online de exceptie. Zeci de jocuri poker la un loc: poker american, poker striptease, video poker, poker ca la aparate.

Viziteaza site-ul acum: Gold-Poker-Online
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Verifica statusurile prietenilor tai in 2 secunde
Cel mai nou program de vazut cine e offline,ce avatar are,si altele
primejdiee  12 5.858
Replici noi Jocuri cu LICENTA pt PC, PS2, PS3, Xbox, PsP, Nintendo ... gamemag  0 1.762
Replici noi RecstoR SRL www.recstor.ro
RecstoR SRL www.recstor.ro magazin online de electronice si nu numai
Freddy  1 1.943
Replici noi http://moddingpcghid.blogspot.com/ zam77  0 954
Replici noi www.roconnect.com - servicii de telefonie info77  0 1.538