sau Inregistrare

• 6 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Arta seductiei intamplari si experiente Evaluare topic: - - - - -

#21 Utilizator offline   ColdEyes 

• Aley Cat
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 07-May 07

Scris 11 May 2007 - 03:06 PM

Vezi postareahana, la May 11 2007, 03:12 PM, a spus:

Vrei sa fi altfel pt ea... Arata-i ca poti fi mai bun decat credea ea si te inteesaza si persoana ei nu numai sexul. O amintire ramasa pe viata am de la o persoana care m-a facut sa ma simt importanta:la noi in oras e o padure aproape la luat pe fratele lui si pe prietenul lui cel mai bun sa il ajute si mi-a pregatit o masa cu lumanari, scaune si mancare inclusiv clatite cu finetti :) . Am venit seara de la munca obosita si m-a asteptat cu o floare si mi-a spus ca are o surpriza pt mine dar tre sa ma lege la ochii ca sa nu-i stric surpriza... Nu cred ca potzi sa iti imaginezi cum m-am simtit cand am deschis ochii din nou si m-am trezit intr-o poienita luminata de lumanari si masa f frumos aranjata, atunci l-am crezut pt prima data ca ma iubeste si m-am simtit iubita ca niciodata pana atunci..

frumos si notat ,sar'mana

informativ nu e vorba de o ea anume , acum ma documentez
0

#22 Utilizator offline   geo3029 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 19-December 06

Scris 11 May 2007 - 03:20 PM

Vezi postareacoldeyes, la May 11 2007, 01:00 PM, a spus:

toate 3 au acelasi farmec ... si yo asta fac aici scoala unde voi sunte-ti profesorii si yo invatacelu'

Nu e nimeni profesor pe aici chiar daca unii s-ar bucura sa fie profesori in ale seductiei.
Tot ce trebe sa faci e sa filtrezi tot ce se zice pe aici si sa alegi ce e bun pyt tine sau ce crezi tu ca e bun. :)

On : Ziceam ca in prima parte e soala ca tipul incearca sa seduca o virgina , e si mai greu atunci no ?
0

#23 Utilizator offline   ColdEyes 

• Aley Cat
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi galerie

Scris 11 May 2007 - 04:04 PM

Vezi postareageo3029, la May 11 2007, 04:20 PM, a spus:

Nu e nimeni profesor pe aici chiar daca unii s-ar bucura sa fie profesori in ale seductiei.
Tot ce trebe sa faci e sa filtrezi tot ce se zice pe aici si sa alegi ce e bun pyt tine sau ce crezi tu ca e bun. :)

On : Ziceam ca in prima parte e soala ca tipul incearca sa seduca o virgina , e si mai greu atunci no ?

pai asta fac filtrez

si intradevar e mai greu sa o dezvirginezi nu sa o seduci , e mai usor de sedus virgina si in film nu era vorba ca este doar virgina era vorba ca era o sfanta si nu lasa pe oricine sa se apropie de ea era mama decentei

s-au consumat ideeile ? s-a consumat tema ? no more help ?
0

#24 Utilizator offline   ColdEyes 

• Aley Cat
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi galerie

Scris 11 May 2007 - 05:08 PM

reinnoim reinnoim
0

#25 Utilizator offline   ColdEyes 

• Aley Cat
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi galerie

Scris 11 May 2007 - 06:58 PM

update
0

#26 Utilizator offline   Insolit 

• ZENIT
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 21-March 07

Scris 12 May 2007 - 08:39 PM

Gandurile frumoase materializate in gesturi/fapte ce denota pretuirea nu au fost niciodata de lepadat. Eleganta in toate (atitudine, gesturi si mai ales vorbe... stii tu, femeile ,,se hranesc" din cuvinte; barbatii din ,,imagine'') - e simpla si de efect. Si, apropo, de ce sa nu fi tu insuti? Oamenii sunt diferiti si e normal sa fie asa... altfel ne-am plictisi. Reluam: atitudine, naturalete, eleganta. Si in toate, masura bunului simt.
0

#27 Utilizator offline   ColdEyes 

• Aley Cat
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi galerie

Scris 12 May 2007 - 08:41 PM

Vezi postareaInsolit, la May 12 2007, 09:39 PM, a spus:

Gandurile frumoase materializate in gesturi/fapte ce denota pretuirea nu au fost niciodata de lepadat. Eleganta in toate (atitudine, gesturi si mai ales vorbe... stii tu, femeile ,,se hranesc" din cuvinte; barbatii din ,,imagine'') - e simpla si de efect. Si, apropo, de ce sa nu fi tu insuti? Oamenii sunt diferiti si e normal sa fie asa... altfel ne-am plictisi. Reluam: atitudine, naturalete, eleganta. Si in toate, masura bunului simt.

eu ,in cazul asta, vreau sa fiu mai multi oameni de odata ,cascada de ideei seductive :P
0

#28 Utilizator offline   Insolit 

• ZENIT
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 21-March 07

Scris 12 May 2007 - 08:51 PM

o idee:sa fii interesat de preocuparile ei :P dar atitudinea sa fie sincera :think:
0

#29 Utilizator offline   ColdEyes 

• Aley Cat
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi galerie

Scris 12 May 2007 - 08:52 PM

Vezi postareaInsolit, la May 12 2007, 09:51 PM, a spus:

o idee:sa fii interesat de preocuparile ei :P dar atitudinea sa fie sincera :think:

notat , sar'mana , suna bine
0

#30 Utilizator offline   padmini 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 09-May 07

Scris 12 May 2007 - 09:36 PM

In primul rand sa-i arati respect, sa nu fii cu ea doar pt partea fizik a unei relatii, citeste mai mult despre psihologia feminina...o sa te ajute mult in relatiile tale cu sexul opus si bineinteles...practica. De asemenea, conteaza mult si gesturile marunte de fiecare zi. Important e sa faci lucruri la care ea nu se asteapta, sa fii mereu imprevizibil (in sensul bun), sa fii atat prieten, cat si partener.
0

Impartaseste acest subiect:

• 6 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Poll (No New) Chestionar:    V-ati casatori cu cineva care are un copil sau mai multi? Sarah N....  200 12.847
Hot Topic (New) De ce iubirea doare? SAD EYES  408 37.026
Replici noi Nu stiu cum sa fac * * * * * Strut  9 712
Hot Topic (New) Atasamente Cum sa faci fericit un barbat bydy  168 21.005
Hot Topic (New) Atasamente Abordarea fetelor
Tactici,timiditati,intamplari.Tot ce tine de "agatat"
Costinho  73 9.683