Cine vrea un exchange din care sa iasa in avantaj, indiferent de PR si vizitatori: www.a12.ro/sk/
Link-urile nu numai ca apar pe paginile directorului (PR=4), dar sunt afisate si aleator, cate 9, pe fiecare pagina din a12.ro , jocuri-joculete.ro si onminiclip.com (cele 3 site-uri totalizeaza cam 7-8000 viz/zi ) cu mari sanse sa primeasca destule click-uri.
Singura chestie: e nevoie de un link spre a12.ro pus pe oricare din paginile site-ului (Sa fie totusi la vedere si cu legatura cu homepage-ul)
Pagina 1 din 1
Director + link exchange
Scris 11 May 2007 - 08:36 PM
r3ticul, la May 10 2007, 12:38 PM, a spus:
Cine vrea un exchange din care sa iasa in avantaj, indiferent de PR si vizitatori: www.a12.ro/sk/
Link-urile nu numai ca apar pe paginile directorului (PR=4), dar sunt afisate si aleator, cate 9, pe fiecare pagina din a12.ro , jocuri-joculete.ro si onminiclip.com (cele 3 site-uri totalizeaza cam 7-8000 viz/zi ) cu mari sanse sa primeasca destule click-uri.
Singura chestie: e nevoie de un link spre a12.ro pus pe oricare din paginile site-ului (Sa fie totusi la vedere si cu legatura cu homepage-ul)
Am adaugat link-ul dumneavoastra pe pagina mea pentru oferta de link exchange.
Pagina este : http://director.domedia.ro .
Astept link-ul dumneavoastra.
Scris 16 May 2007 - 12:01 AM
acuma nu mai raspunde... s-a facut cu niste link`uri spre pagina lui si s-a facut nevazut
)
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Vand script gen WTA/Gtop.ro | Pricop A | 0 | 1.089 |
|
PHP Gallery
Scripturi php pt a crea o galerie photo |
RHS | 2 | 2.903 |