sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Despre amenzi Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   amoramo44 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 24-February 05

Scris 04 April 2005 - 03:03 PM

O prietena de-a mea a luat o amenda de 10.000.000 lei pentru ca a enervat un agent de politie. Deoarece ea nu a semnat amenda, a ramas sa fie trimisa la adresa din buletin. Au trecut deja 3 luni si amenda tot nu a ajuns acasa. la-a sunat pe agentul de politie si a spus ca el a scris amenda iar restul (trimisul ei) nu il intereseaza...Ce se poate intampla? Stie cineva?
0

#2 Utilizator offline   Victor Apostu 

• menumorut
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 01-June 04

Scris 06 April 2005 - 09:23 PM

amoramo44, la Apr 4 2005, 03:03 PM, a spus:

O prietena de-a mea a luat o amenda de 10.000.000 lei pentru ca a enervat un agent de politie. Deoarece ea nu a semnat amenda, a ramas sa fie trimisa la adresa din buletin. Au trecut deja 3 luni si amenda tot nu a ajuns acasa. la-a sunat pe agentul de politie si a spus ca el a scris amenda iar restul (trimisul ei) nu il intereseaza...Ce se poate intampla? Stie cineva?
[snapbacca]34240[/snapbacca]

Ceea ce spui tu aici depinde f. mult de context: era cu masina? este o amenda de circulatie? sau jandarmi? unde sa-a intimplat? a fost doar un politist (militian) sau mai multi? a folosit invective? In principiu amenda daca a fost emisa ar fi primit acasa in cca. 10-15 zile o somatie de plata...asta numai daca a fost emisa. Totusi, este posibil daca nu au fost martori la eveniment ( si daca nu-i vorba de un accident/incident de circulatie unde lucrurile sunt mai complicate) sa nu mai vina nici o amenda, fiind si nesemnata este foarte usor de atacat cu o simpla contestatie...si ei stiind asta n-au mai trimis-o...
0

#3 Utilizator offline   amoramo44 

• Lalea
  • PipPipPip

Scris 06 April 2005 - 09:42 PM

Voi intreba toate detaliile si le voi posta. Oricum, multumesc pentru raspuns.
0

#4 Utilizator offline   amoramo44 

• Lalea
  • PipPipPip

Scris 06 April 2005 - 10:02 PM

Exista pe net legile legate de astfel de contexte?
0

#5 Utilizator offline   Victor Apostu 

• menumorut
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 01-June 04

Scris 07 April 2005 - 10:15 AM

amoramo44, la Apr 6 2005, 10:02 PM, a spus:

Exista pe net legile legate de astfel de contexte?
[snapbacca]34581[/snapbacca]

poti incerca pe site-ul Guvernului Romāniei, la sectiunea "legislatie" sau " juridic", parca [www.guv.ro], n-am intrat de mult, acolo poti gasi detalii. Daca mai aflu ceva te anunt.

Aceasta postare a fost editata de Victor Apostu: 07 April 2005 - 10:16 AM

0

#6 Utilizator offline   amoramo44 

• Lalea
  • PipPipPip

Scris 07 April 2005 - 10:50 AM

Amenda nu e de circulatie. A fost pentru ca a numit un politist, indirect ce-i drept, "gunoi". A spus "Dar chiar rade orice gunoi de mine fara nici un motiv..." si atunci el i-a dat amenda maxima spunandu-i "Uite gunoiul ce amenda iti da." (totul a fost din ambitie). El radea sarcastic fara motiv si isi batea joc fara a avea vreun motiv, pur si simplu pentru ca i se parea ca ar arata superior daca e ironic. Am uitat sa spun ca asta se intampla la sectia de politie dupa ce ea a chemat politia sa o ajute sa scape de niste persoane insistente pe care le vedea pentru prima oara, si nicidecum sa o ironizeze intruna. Erau si martori, tot politisti...Si-a cerut mai tarziu scuze de la el si a zis ca-i ii pare rau ca a judecat-o gresit insa nu mai poate da inapoi pentru ca amenda e deja scrisa si totusi cum se face ca nu a ajuns acasa?
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Exista ceva mai valoros decat timpul? aLat  13 8.627
Replici noi Teatru simplu  5 5.524
Hot Topic (New) Regrete... amonis  171 28.156
Topic inchis Atasamente monotonieeeeeeee
cum scapam de ea?
realtv  34 11.364
Poll (No New) Chestionar:    Esti in stare sa pleci singur cu bicicleta?
( adica fara gaska...)
Victor Apostu  16 7.981