in curand o sa fiu domnisoara de onoare.si normal ca de cand m.au invitat ma gandesc ce o sa imi fac la par, cum sa imi fac unghiile dar cel mai dificil e alegerea culorii rochiei.sunt satena cu ochi negrii.culori deschise nu stiu daca ma avantajeaza ca am pielea deschisa la culoare.help me!tnx
Pagina 1 din 1
Domnisoara de onoare ce cul trebuie sa aiba rochia domnisoarei de onoare
Scris 09 May 2007 - 07:40 PM
Ce zici de verdele inchis ca smaraldul?E o culoare foarte frumoasa si cred ca te-ar avantaja chiar daca ai pielea mai deschisa ca culoare,insa daca chiar vrei sa poti fi un pic"colorata"poti face o sedinta sau doua de solar inainte de nunta.Distractie placuta si bafta in alegerea rochitei!
Scris 09 May 2007 - 08:40 PM
HellenaJ, la May 9 2007, 08:40 PM, a spus:
Ce zici de verdele inchis ca smaraldul?E o culoare foarte frumoasa si cred ca te-ar avantaja chiar daca ai pielea mai deschisa ca culoare,insa daca chiar vrei sa poti fi un pic"colorata"poti face o sedinta sau doua de solar inainte de nunta.Distractie placuta si bafta in alegerea rochitei!
deci domnisoara de onoare nu inseamna neaparat culori deschise.ms pt ideea.o saiau in considerare sfatul tau:D
Scris 09 May 2007 - 09:35 PM
anul asta si eu voi fi domnisoara de onoare.
dar rochia imi va cumpara ea.insa va fi alegerea amandurora.abia astept.
in orice caz vom alege o culoare care sa fie in armonie si cu rochia ei.
dar rochia imi va cumpara ea.insa va fi alegerea amandurora.abia astept.
in orice caz vom alege o culoare care sa fie in armonie si cu rochia ei.
Scris 10 May 2007 - 10:01 AM
La nunta sorei mele am avut rochia din satin albatru inchis.Toti erau incantati de rochie chiar daca nu a fost roz,alb sau alte culori ce gasesti la domnisoarele de onoare.In curand vor incepe pregatirile pt.nunta mea iar domnisoara de onoare ma intreba ce rochie sa isi cumpere.I-am spus sa isi cumpere ceva ce o avantajeaza si in care se simte ea bine,in fond si la urma urmei cred ca asta e cel mai important.
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Accesorii mireasa
Acesorii pentru mireasa: bijuterii(tiare,coliere,cercei,etc.) |
Briela | 2 | 2.454 |
|
Pantofi de mire
cu siret sau fara(cu elastic)? |