sau Inregistrare

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Capul lui Chiauriu Cine este pentru, cine este impotriva poll Evaluare topic: - - - - -

Poll: Capul lui Chiauriu (10 membri au votat)

DA sau nu

1. DA (6 voturi [66.67%])

Procentaj din vot: 66.67%

2. NU (3 voturi [33.33%])

Procentaj din vot: 33.33%

Voteaza

#1 Utilizator offline   Schimbarea Perceptiei 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 22-February 07

Scris 09 May 2007 - 06:00 PM

Pe scurt acest nou ministru al Justitie - numitul Tudor Chiuariu i-a cerut lui Daniel Morar sa nu mai finalizeze dosare cu actori politici in perioada suspendarii presedintelui. Mai exact, Tudor Chiuariu a solicitat sa fie anuntat, inainte de finalizarea unor dosare importante.
  • Ministrul Justitiei Tudor Chiuariu a cerut revocarea procurorului care instrumenteaza dosarele lui Marko Bela si Dan Voiculescu.

Aceasta postare a fost editata de Schimbarea2012: 09 May 2007 - 06:03 PM

0

#2 Utilizator offline   Nelinistita 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 02-April 07

Scris 09 May 2007 - 06:23 PM

De unde stii ca a facut asa ceva?
0

#3 Utilizator offline   Schimbarea Perceptiei 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 09 May 2007 - 06:44 PM

scrie prin ziare si pe hotnews :cheer: tu de unde vrei sa aflii de la Antena 1 ? hahahaha
0

#4 Utilizator offline   empor 

• zooaspirant
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 14-June 06

Scris 10 May 2007 - 12:59 AM

Capul lui Chiauriu vrem!!! :o:
0

#5 Utilizator offline   Schimbarea Perceptiei 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 10 May 2007 - 01:05 AM

good :o:
0

#6 Utilizator offline   Schimbarea Perceptiei 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 10 May 2007 - 05:16 AM

0

#7 Utilizator offline   vimi 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 15-August 05

Scris 10 May 2007 - 08:12 AM

Ministrul Justitiei are dreptate. Ce s-a finalizat cit a fost Macovei Ministru al Justitiei? In primul rind ea, nu i-a adus pe Morar si pe Covesi? Apoi, pe mine m-a frapat un lucru: au inceput sa apara vinovatii si cei care au supt singele poporului, dar fara nici o finalitate. Imi amintesc de Sechelariu: tam-tam mare, ca nu justifica 30000 EUR. L-au arestat. Atunci chiar mi-am spus: ori Sechelariu e cinstit, ori e un geniu al finantelor, ori procurorii care au instrumentat cazul sint niste incompetenti. Pentru mine este evident ca ultima varianta e cea corecta. Intre timp l-au si eliberat pe Sechelariu, care a anuntat ca va da statul romin in judecata si va cere daune, daune pe care le vom plati noi din buzunarele noastre; nu vor plati procurorii incompetenti pentru ca pe ei tot noi ii platim.

Asa ca, lasati-ma cu Macovei. Este de aceiasi teapa cu Basescu:vorbeste mult si face putin (sau mai nimic). Uite ca ieri a trecut legea referitoare la controlul averilor doar pentru ca ea a fost absenta. Datorita arogantei ei si a spatelui asigurat de Basescu n-a fost in stare sa fie in relatii bune cu nimeni: nici cu parlamentul, nici cu CSM si nici macar cu colegii de partid.

Scenarii identice au fost si cu Adrian Nastase, Ioan Mircea Pascu, prefectul de Iasi si toti cei pe care i-a nominalizat Basescu ieri (marii corupti pe care asteptam sa-i spuna: un mare bla bla). Daca in doi ani cit a fost presedinte, cu Macovei alaturi , cu Morar si Covesi care au fost oamenii lui, NU A PUTUT SA FACA NIMIC, asta imi arata ca Basescu cu atit mai mult nu o sa faca nimic acum, si ca mare dreptate are Chiuariu: PNA este o adunatura de incompetenti care, cred eu, actioneaza politic
0

#8 Utilizator offline   Schimbarea Perceptiei 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 10 May 2007 - 02:57 PM

Vezi postareavimi, la May 10 2007, 08:12 AM, a spus:

Ministrul Justitiei are dreptate. Ce s-a finalizat cit a fost Macovei Ministru al Justitiei? In primul rind ea, nu i-a adus pe Morar si pe Covesi? Apoi, pe mine m-a frapat un lucru: au inceput sa apara vinovatii si cei care au supt singele poporului, dar fara nici o finalitate. Imi amintesc de Sechelariu: tam-tam mare, ca nu justifica 30000 EUR. L-au arestat. Atunci chiar mi-am spus: ori Sechelariu e cinstit, ori e un geniu al finantelor, ori procurorii care au instrumentat cazul sint niste incompetenti. Pentru mine este evident ca ultima varianta e cea corecta. Intre timp l-au si eliberat pe Sechelariu, care a anuntat ca va da statul romin in judecata si va cere daune, daune pe care le vom plati noi din buzunarele noastre; nu vor plati procurorii incompetenti pentru ca pe ei tot noi ii platim.

Asa ca, lasati-ma cu Macovei. Este de aceiasi teapa cu Basescu:vorbeste mult si face putin (sau mai nimic). Uite ca ieri a trecut legea referitoare la controlul averilor doar pentru ca ea a fost absenta. Datorita arogantei ei si a spatelui asigurat de Basescu n-a fost in stare sa fie in relatii bune cu nimeni: nici cu parlamentul, nici cu CSM si nici macar cu colegii de partid.

Scenarii identice au fost si cu Adrian Nastase, Ioan Mircea Pascu, prefectul de Iasi si toti cei pe care i-a nominalizat Basescu ieri (marii corupti pe care asteptam sa-i spuna: un mare bla bla). Daca in doi ani cit a fost presedinte, cu Macovei alaturi , cu Morar si Covesi care au fost oamenii lui, NU A PUTUT SA FACA NIMIC, asta imi arata ca Basescu cu atit mai mult nu o sa faca nimic acum, si ca mare dreptate are Chiuariu: PNA este o adunatura de incompetenti care, cred eu, actioneaza politic

Adica pe Patriciu - NU a fost lasata de Tariceanu !
Scursura aia, acel Tea Bag al justitie este varful de lance al Masoneriei deci implicit al celor cu Papion - Patriciu, Voiculescu, Geoana, Nastase...

Aceasta postare a fost editata de Schimbarea2012: 10 May 2007 - 03:02 PM

0

#9 Utilizator offline   CONSTANTIN* 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 04-February 07

Scris 10 May 2007 - 03:05 PM

DOMNILOR!
Ce să facem cu un astfel de cap?

0

#10 Utilizator offline   Schimbarea Perceptiei 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 10 May 2007 - 03:09 PM

Vezi postareaCONSTANTIN*, la May 10 2007, 03:05 PM, a spus:

DOMNILOR!
Ce să facem cu un astfel de cap?

fotbal :think: hahahahaha
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis Politia romana vegheaza !
Motto: ...ca de dusmani ma pazesc si singur.
dark_light  44 20.275
Topic inchis Cenzura??? Andrei Gheorghe, concediat de la Realitatea TV bunicutzuION  22 11.623
Topic inchis Ion Iliescu a pierdut presedintia PSD
Bomba zilei
roportal  4 4.856
Topic inchis Tinerii isi pot asuma conducerea Romaniei?! Ovidiu Bufnila  21 7.511
Topic inchis Petitie pro-monarhie in Romania brudescu  37 9.980