atata ai retinut tu din cartea aia ca ISUS e unu si CRISTOS e altu ?da mult te duce capu si mai zici ca stii ce zici ....ma faci sa rid nitel
[/quote]
Pai dovedeste tu ca Isus a fost Cristos,sa vad daca te duce capul.
Nu hans nu se nasc taiati imprejur,ca nici Isus nu sa nascut taiat imprejur ci a trebuit sa se taie ca sa nu se calce legea lui Dumnezeu.Dar se nasc iudei .
Noi nu i taiem imprejur ca sa faca iudei ci pentru ca sint iudei.
Isus sa nascut iudeu si a trbuit sa se taie imprejur.
Faceti si voi ca el daca ziceti ca urmati caile lui.
[/quote]
frate-le meu , de aia se numeste CREDINTA pentru ca , crezi , crezi fara sa vezi , deja cind vezi nu mai este credinta este certitudine
deci daca tu crezi , nu mai trebuie demonstrat
tu crezi ca dupa zi vine noapte si dupa noapte vine zi, ba mai mult poate chiar asa e , dar asta nu inseamna ca tu o poti demonstra, deci sa inteleg ca nu te duce capu ?
si mai mult daca zici de demonstrat , uita -te la scrierile vechi ale iudeilor , ca acolo deja ii proorocit cel care va face aceste lucruri , tu ce-ai fi vrut sa vina sa-ti dea cu ceva in cap ; ALO BAI LUME , EU SINT , AM VENIT ?
io credeam ca asta-i un forum pentru oameni cu judecata , nu pentru copii......
si zici acolo sa faca si ei ca ISUS daca urmeaza caile lui
alo omu : ai auzit de neamuri ?stii care sint aia ?
citeste omu si tu o carte ceva , da citeste-o s-o intelegi nu numa s-o citesti , ca nu-i ziar
si de acolo o sa vezi ca nu trebuie sa fii taiat imprejur sau netaiat imprejur ca sa primesti evanghelia
revino-ti nu scrie daca nu esti informat
si daca vrei sa urmezi pe ISUS nu trebuie sa te faci iudeu sau sa respecti nu stiu ce lege a iudeilor , el de aia a venit in lume ca sa incheie cu lumea un legamint nou prin care tu trebuie sa respecti alte legi mai sfinte , nu doar legile oamenilor, sint acolo altele mai importante pe care le-a spus el ,da pe care tu vad ca nu le stii,prin care se anuleaza legile vechi , citeste cartea omule
Pai dovedeste tu ca Isus a fost Cristos,sa vad daca te duce capul.
aici nu trebuie sa dovedesti nimic , asta pe linga faptul ca poate fi foarte greu sau nu te duce capu
aici e vorba de a alege sa crezi sau nu TU AI ALES SA NU CREZI , treaba ta
mihai34d, la 12 June 2011 - 12:18 PM, a spus:
Botezul sfint dupa cum reiese si din NT trebuie asumat si primit la virsta maturitatii pe baza nazintei spirituale.
Pe vrmea lui Iisus nu se botezau copiii mici si nici nu existau nasi de botez.
desigur ca nu , chestiile astea is facute de biserica, dar ma scuzi, m-am exprimat gresit
biserica reprezinta altceva , ceea ce e azi e o adunatura de oameni care isi zici popi sau cum vor ei , si care cauta prin orice mijloace sa conduca masele de oameni in directia in care vor ei dar numai catre cele sfinte nu
aia au hotarit botezul cind esti mic si alte cele , ca sa mai ia niste bani de la bietii fraieri care nu stiu sa citeasca acea carte si so inteleaga
bai asa zice popa asa trebuie facut
ALO LUME , TREZITI-VA ?
si ca ziceam de biserica SE NUMESTE BISERICA ( LUI CRISTOS CA ALTA NU ESTE ) ACEA MASA DE OAMENI CARE CRED IN EL , CARE URMEAZA INVATATURILE LUI , CARE SE ADUNA IN NUMELE LUI SE ROAGA SI MULTUMESC LUI DUMNEZEU
ASTA SE NUMESTE BISERICA , EI SINT BISERICA
RESTU BISERICA ORTODOXA , CATOLICA SI ALTELE CARE MAI SINT, MAI OAMENI BUNI TREZITI-VA , ALEAS NISTE GLUME PROASTE
MAI BINE SI-AR ZICE GRUPAREA ORTODOXA SAU CATOLICA , ATUNCI DA AR AVEA O INSEMNATATE
DAR BISERICA , HAI SA FIM SERIOSI ....