sau Inregistrare

• 24 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

felul in care diavolul lucreaza cu noi o poveste foarte interesanta Evaluare topic: * - - - -

#21 Utilizator offline   K0ntr0VerSy 

• PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 13-May 07

Scris 14 May 2007 - 11:53 PM

Raul nu e deloc necesar, decat daca Yehova are probleme psihice. Si cum acest rau exista, sa vina silogismul!
0

#22 Utilizator offline   RAMOS 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 13-May 07

Scris 15 May 2007 - 03:11 AM

Vezi postareatudorel666, la May 9 2007, 03:26 PM, a spus:

Si in parabola cu nunta fiului de imparat cel care a fost gasit fara haine de nunta a fost aruncat afara, in intuneric, "unde este plansul si scrasnirea dintilor", numai ca Isus a adaugat imediat dupa ce a terminat pilda : "caci multi sunt chemati, putini sunt alesi"! Paradoxul acestei pilde este ca tocmai cel legat si aruncat in intuneric a fost ALESUL ! Dupa cum vezi, cei multi merg in primul rai, cel al saracilor cu duhul, la distractii si petreceri, de care stii si tu ca se poate bucura orice oligofren, iar cei alesi, care se pot bucura si de alt fel de bucurii, merg in intuneric, intunericul primordial, in care locuieste si dumnezeu, si sunt capabili sa se bucure chiar si in necazuri, in plans si suspine!

Copile, caci esti un copil dpdv biblic pentru mine, biblia nu este pentru copii si nu se interpreteaza simplist! Mai ai mult de meditat pana sa ajungi la nivelul meu de intelegere a acestei carti! Pana atunci, nu esti in stare decat sa ma jignesti copilareste si sa ma acuzi fara dovezi!

Aici tin sa zic ca ejti fizist si nu ai ochii deschisi ! de ce orce crestin cu care vb tot cu ceea ce poate sa atace este biblia ? de ce ? si eu sunt crestin dar am gasit ceva mai mult decat vezi tu ! biblia ce o ai tu nu e biblia noastra , ceea mai puternica arma contra oamenilor este religia ! care o mostenim de la evrei care nu mai sunt poporul sfant de mult timp ! Dumnezeu exista si satana la fel dar nu asa cum crezi tu ! documenteazate despre masonerie , templieri , ceausescu , octogonul , propocoalele sinionului si deschidetzi ochii ! E RAZBOI !
0

#23 Utilizator offline   niccc 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 19-January 07

Scris 15 May 2007 - 08:19 PM

Vezi postareatudorel666, la May 15 2007, 02:36 AM, a spus:

In mod sigur nu se referea la biserica ortodoxa.

Iertare. Eu sunt sigura.

Doamne milueste-ma dupa mare mila Ta!
0

#24 Utilizator offline   Sikaryan 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 13-March 07

Scris 15 May 2007 - 10:29 PM

Vezi postareaniccc, la May 15 2007, 08:19 PM, a spus:

Iertare. Eu sunt sigura.

Cine sa te miluiasca ?
Ca doar Doamne ala din Biblie nu e dumnezeul crestinilor ci al evreilor.
Ce a "inspirat" Yahwe (Dumnezeul evreilor) in sute si sute de ani a furat satana intr-o zi si prin schimbarea numelui in Biblie si schimbarea Adresantului ..crestinii ...a dat lovitura ...a prosti cei mai multi oameni din istoria omenirii ...!

Iata unul din felurile in care lucreza Diavolul ...dandu-se nejustificat Dumnezeu!
0

#25 Utilizator offline   amarel 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 04-January 07

Scris 15 May 2007 - 11:03 PM

Vezi postareatudorel666, la May 9 2007, 08:40 PM, a spus:

Peste multe a trecut biserica, dar de un ciot ca mine se va impiedica! A vrut sa ma inghita, dar ii voi ramanea in gat! Cat de curand voi face valva, si nu pe un forum, ci in viata reala! Acum doar imi ascut "gherutele" si imi dreg vocea! Si nu ma voi folosi decat de cuvant! Ce zici, BOR data in judecata, cum iti suna? Deocamdata sondez terenul sa vad ce sorti de izbanda am si cum trebuie procedat!
Problema ta e serioasa, Lupini, daca nu ai observat cumva, ca sunt mai mult decat documentat cand vorbesc despre Biblie si nu vorbesc ca sa ma aflu in treaba! Ai auzit de picatura chinezeasca? Asta voi fi eu pentru BOR si pentru orice religie care mai prosteste mintea umana impiedicand-o sa-l cunoasca pe adevaratul Dumnezeu!!!

:spiteful: Imi permit sa te intreb ....stii care-i ....adevaratul dumnezeu ?????? :)
0

#26 Utilizator offline   Sikaryan 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 13-March 07

Scris 15 May 2007 - 11:13 PM

Vezi postareaamarel, la May 15 2007, 11:03 PM, a spus:

:spiteful: Imi permit sa te intreb ....stii care-i ....adevaratul dumnezeu ?????? :)

DA !

EL este VIATA ...din noi si tot ce e viu!

Nu e NICIODATA in Biserici sau Religii!

Dar e peste tot in jurul nostru cand suntem in natura !
0

#27 Utilizator offline   tudorel666 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 20-April 07

Scris 15 May 2007 - 11:41 PM

Vezi postareaamarel, la May 16 2007, 12:03 AM, a spus:

Da.

Vezi postareaRAMOS, la May 15 2007, 04:11 AM, a spus:

Aici tin sa zic ca ejti fizist si nu ai ochii deschisi ! de ce orce crestin cu care vb tot cu ceea ce poate sa atace este biblia ? de ce ? si eu sunt crestin dar am gasit ceva mai mult decat vezi tu ! biblia ce o ai tu nu e biblia noastra , ceea mai puternica arma contra oamenilor este religia ! care o mostenim de la evrei care nu mai sunt poporul sfant de mult timp ! Dumnezeu exista si satana la fel dar nu asa cum crezi tu ! documenteazate despre masonerie , templieri , ceausescu , octogonul , propocoalele sinionului si deschidetzi ochii ! E RAZBOI !

Si ce, am zis eu cumva ca nu e razboi?!

Vezi postareaniccc, la May 15 2007, 09:19 PM, a spus:

Iertare. Eu sunt sigura.

Si cei care isi leaga centurile cu dinamita si devin bombe umane vii sunt siguri ca biserica si religia lor sunt cele adevarate! Nu esti departe de ei.
0

#28 Utilizator offline   amarel 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 04-January 07

Scris 15 May 2007 - 11:53 PM

Vezi postareatudorel666, la May 15 2007, 11:41 PM, a spus:

Da.
Si ce, am zis eu cumva ca nu e razboi?!
Si cei care isi leaga centurile cu dinamita si devin bombe umane vii sunt siguri ca biserica si religia lor sunt cele adevarate! Nu esti departe de ei.

:) :cheer: :P :spiteful: Atunci ai mai multe variante !!!!!!!!!!!!
Una din ele ar fi ....sa inventezi o noua religie !!!!!!
Iarta-mi curiozitatea, si nu ne spui si noua unde l-ai intalnit si cum arata ???
0

#29 Utilizator offline   tudorel666 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 20-April 07

Scris 16 May 2007 - 11:20 AM

Vezi postareaamarel, la May 16 2007, 12:53 AM, a spus:

:friends: :tease: :) :flowers: Atunci ai mai multe variante !!!!!!!!!!!!
Una din ele ar fi ....sa inventezi o noua religie !!!!!!
Iarta-mi curiozitatea, si nu ne spui si noua unde l-ai intalnit si cum arata ???

L-am intalnit unde a zis sa-l cautam si arata cum a zis el ca arata.
0

#30 Utilizator offline   ellla 

• eu insami
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 22-July 05

Scris 16 May 2007 - 11:36 AM

Vezi postareaRAMOS, la May 15 2007, 04:11 AM, a spus:

E RAZBOI !

unde bre unde ?

:flowers: glumesc ... mereu a fost razboi dar acum e mai razboi ca razboiul, e razboiul razboaielor

Vezi postareaSikaryan, la May 16 2007, 12:13 AM, a spus:

Dar e peste tot in jurul nostru cand suntem in natura !

in casa nu-i? :friends:
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 24 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis Atasamente Uciderea animalelor si exploatarea lor pentru alimentatie vi se pare un pacat sau nu? de ce? Shadow and Light  401 36.100
Hot Topic (New) Chivotul
Legea lui Dumnezeu si legile oamenilor
Elia  141 27.303
Hot Topic (New) They Sold Their Soul for Rock and Roll
Do you want too ?
Thelightlife  189 17.711
Replici noi Persecutia Crestina Monsieur Louis  11 3.136
Topic inchis Chestionar:    Ce religie esti? andr3axox  32 8.508