felul in care diavolul lucreaza cu noi o poveste foarte interesanta
Scris 14 May 2007 - 11:53 PM
Scris 15 May 2007 - 03:11 AM
tudorel666, la May 9 2007, 03:26 PM, a spus:
Copile, caci esti un copil dpdv biblic pentru mine, biblia nu este pentru copii si nu se interpreteaza simplist! Mai ai mult de meditat pana sa ajungi la nivelul meu de intelegere a acestei carti! Pana atunci, nu esti in stare decat sa ma jignesti copilareste si sa ma acuzi fara dovezi!
Aici tin sa zic ca ejti fizist si nu ai ochii deschisi ! de ce orce crestin cu care vb tot cu ceea ce poate sa atace este biblia ? de ce ? si eu sunt crestin dar am gasit ceva mai mult decat vezi tu ! biblia ce o ai tu nu e biblia noastra , ceea mai puternica arma contra oamenilor este religia ! care o mostenim de la evrei care nu mai sunt poporul sfant de mult timp ! Dumnezeu exista si satana la fel dar nu asa cum crezi tu ! documenteazate despre masonerie , templieri , ceausescu , octogonul , propocoalele sinionului si deschidetzi ochii ! E RAZBOI !
Scris 15 May 2007 - 10:29 PM
niccc, la May 15 2007, 08:19 PM, a spus:
Doamne milueste-ma dupa mare mila Ta!
Cine sa te miluiasca ?
Ca doar Doamne ala din Biblie nu e dumnezeul crestinilor ci al evreilor.
Ce a "inspirat" Yahwe (Dumnezeul evreilor) in sute si sute de ani a furat satana intr-o zi si prin schimbarea numelui in Biblie si schimbarea Adresantului ..crestinii ...a dat lovitura ...a prosti cei mai multi oameni din istoria omenirii ...!
Iata unul din felurile in care lucreza Diavolul ...dandu-se nejustificat Dumnezeu!
Scris 15 May 2007 - 11:03 PM
tudorel666, la May 9 2007, 08:40 PM, a spus:
Problema ta e serioasa, Lupini, daca nu ai observat cumva, ca sunt mai mult decat documentat cand vorbesc despre Biblie si nu vorbesc ca sa ma aflu in treaba! Ai auzit de picatura chinezeasca? Asta voi fi eu pentru BOR si pentru orice religie care mai prosteste mintea umana impiedicand-o sa-l cunoasca pe adevaratul Dumnezeu!!!
Scris 15 May 2007 - 11:41 PM
amarel, la May 16 2007, 12:03 AM, a spus:
Da.
RAMOS, la May 15 2007, 04:11 AM, a spus:
Si ce, am zis eu cumva ca nu e razboi?!
niccc, la May 15 2007, 09:19 PM, a spus:
Doamne milueste-ma dupa mare mila Ta!
Si cei care isi leaga centurile cu dinamita si devin bombe umane vii sunt siguri ca biserica si religia lor sunt cele adevarate! Nu esti departe de ei.
Scris 15 May 2007 - 11:53 PM
tudorel666, la May 15 2007, 11:41 PM, a spus:
Si ce, am zis eu cumva ca nu e razboi?!
Si cei care isi leaga centurile cu dinamita si devin bombe umane vii sunt siguri ca biserica si religia lor sunt cele adevarate! Nu esti departe de ei.
Una din ele ar fi ....sa inventezi o noua religie !!!!!!
Iarta-mi curiozitatea, si nu ne spui si noua unde l-ai intalnit si cum arata ???
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
|
Shadow and Light | 401 | 36.100 |
|
Chivotul
Legea lui Dumnezeu si legile oamenilor |
Elia | 141 | 27.303 |
|