melanom malign nodular Acesta este diagnosticul mamei mele.....
Scris 08 May 2007 - 07:00 PM
am aflat cu durere in suflet ca mama a fost diagnosticata cu Melanom malign nodular.....
si-a rupt o alunita acum cateva saptamani si a ajuns la Bucuresti la operatie.....dar din pacate rezultatele biopsiei sunt cele mai de jos....
melanom malign nodular
2 mm grosime ( breslow ) ulcerat nivel clark IV .
margini de rezectie fara infiltritatii neoplazice.
tesut mamar cu leziuni de mastopatie fibro-chistica adenoza sclerozanta si papilomatoasa intraductala.[/b]
daca cineva poate sa-mi spuna ce exact este.....cancer de piele sau cancer mamar....nefiind familiarizata cu terminologia si totodata aflandu-ma in UK....orice sfat sau opinie a cuiva m-ar ajuta sa-mi fac ordine in ganduri....
numai cine scrie aici poate intelege cu adevarat ce tragedie este aceasta boala
Va multumesc anticipat si astept parerile d-voastra!
Scris 09 May 2007 - 06:23 AM
Scris 09 May 2007 - 11:01 AM
Daca cineva are idee....ce alte analize trebuie facute sau care este urmatorul pas.....cautarea unui medic oncolog foarte bun? Inteleg ca trebuie analizati niste ganglioni sateliti- asta am dedus din ce-am citit- ...dar oare care este procedura corecta...??
Nu in ultimul rand aveti idee care este speranta de viata...in cazul acestui tip de cancer.....
Cu respect,
Ella
Scris 12 May 2007 - 06:47 PM
Ganglionii respectivi se vor scoate chirurgical , tratamentul cu interferon este....sa spunem ca doboara organismul.
Doctor bun in Bucuresti nu stiu, probabil iti vor spune cei care locuiesc acolo.
ti-as sugera sa incerci si remedii naturiste , nu fac minuni dar imbunatatesc calitatea vietii cat de cat .
Scris 15 May 2007 - 08:50 PM
Multumiri anticipate!
Scris 15 May 2007 - 09:43 PM
Mr Bojangles, la May 15 2007, 09:50 PM, a spus:
Multumiri anticipate!
ma refeream la un regim sanatos , la ceaiuri , sucuri naturale , vitamine , nu sunt cunoscatoare in domeniul asta , dar din ce am auzit de la altii cu probleme ar imbunatati viata. Din pacate trebuie sa fiti constienti ca atat face , o imbunataeste.
Scris 18 May 2007 - 04:39 PM
ELLA_LONDRA, la May 9 2007, 12:01 PM, a spus:
Ella, eu peste doua saptamani implinesc 15 ani de cand mi-am operat un melanom malign in stadiul IV de dezvoltare....mama ta a fost operata, sau ne spui rezultatul unei biopsii preliminare?
Aceasta postare a fost editata de madalina_: 18 May 2007 - 05:00 PM
Scris 01 June 2007 - 10:59 PM
asadar a fost operata si in urma biopsiilor -2- una la spitalul Militar si cea de-a doau la V. Babes...are diagnosticul asta,melanom nodular malign indicele Breslow >1.5mm...
la recomandarea medicului urmeaza un regim bazat pe fructe, legume , iaurt, tarate, niste vitamine (A, E, C)peste si carne de pui. am scos tot ce se gaseste pe internet referitor la tipul acesta de cancer si am tras concluxiile unui regim de viata sanatos.urmeaza tratamentul cu Interferon....recomandat 2 ani de acum inainte....
Eram curioasa cum se procedeaza, daca ti se aproba dosarul ti se ofera gratuit tratamentul pe tot parcursul curei? chiar nu am idee!
Scris 04 June 2007 - 11:16 AM
ELLA_LONDRA, la Jun 1 2007, 11:59 PM, a spus:
asadar a fost operata si in urma biopsiilor -2- una la spitalul Militar si cea de-a doau la V. Babes...are diagnosticul asta,melanom nodular malign indicele Breslow >1.5mm...
la recomandarea medicului urmeaza un regim bazat pe fructe, legume , iaurt, tarate, niste vitamine (A, E, C)peste si carne de pui. am scos tot ce se gaseste pe internet referitor la tipul acesta de cancer si am tras concluxiile unui regim de viata sanatos.urmeaza tratamentul cu Interferon....recomandat 2 ani de acum inainte....
Eram curioasa cum se procedeaza, daca ti se aproba dosarul ti se ofera gratuit tratamentul pe tot parcursul curei? chiar nu am idee!
prescriptia "naturala" a curei face rau...... asa ca "hrana" hraneste in continuare "boala" - atentie la mincare - nu tot ce i s-a prescris sa manince ajuta.......
multa iubire
Scris 15 July 2007 - 02:11 PM
Mr Bojangles, la May 15 2007, 10:50 PM, a spus:
Multumiri anticipate!
Ca sa-ti faci o idee:
http://valeriupopa.3...ge=regimuri_bg1
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
am nevoie de o parere