Cica sunt semne clare ca Matusa cea bogata din strainatate Ioropa,vrea sa ne ajute si sa investeasa in Nava numita Romania ..o suma frumusica de bani, ca sa ne salveze din mizeria neagra in care i-a aruncat "Marele Carmaci " comunist.
Dar matusa Ioropa fiind pretentioasa rau de tot... l-a chemat la ordin pe matrozul sef al navei si sapunindul bine si tragandu-l de urechi i-a reprosat ... ca cica rahatul nu a fost curatat de loc in cei 17 ani pe nava ...adica de cand Nava pluteste pe apele tulburi ale tranzitiei ... si ca pe Nava, gramada mare de rahat a ajuns pana sus in varful catargului.
Asa ca matrozu prins in stramtoarea dintre popor si gramada de rahat, ne avand ce face, a inceput sa faca un pic de curatenie.
Si ce credeti ca s-a intamplat?
La primele miscari .... intreaga gramada de rahat i-a cazut in cap si ameninta sa il sufoce definitiv!
Si cum povestea este moderna si interactiva ...iata ca noi "calatorii navei " suntem chemati sa intervenim!
Ce sa facem ? ...sa il salvam pe matrozu pus sa faca curatenie de tanti Ioropa ...sau sa-l lasam sa se inece in gramada de rahat care il ineaca ...dar cu care ne-am obisnuit de 17 ani de tranzitie murdara?
Eu m-am hotarat ...ajut la salvarea bietului matroz ...desii ...recunosc ca imi fac cu ochii ...si banii matusii Ioropa si promisiunea ca ma ia in Flota ei de elita ...dar cu Nava curatata bec!
Deh ...sa faci curatenie generala .. mai trebuie si asta ...mai ales daca 17 ani nu s-a facut deloc!
Voi oare veti alege rahatul care va sufoca?
Tare mi-s curios sa aflu!
Pagina 1 din 1
Sanepidu European matrozu si gunoiu poveste interactiva
Scris 08 May 2007 - 02:56 PM
Ministrul Justitiei a cerut revocarea procurorului care instrumenteaza dosarele lui Marko Bela si Dan Voiculescu
Scris 08 May 2007 - 05:15 PM
Seful DNA, Daniel Morar, a anuntat marti ca va depune o plangere la Consiliul Superior al Magistraturii, in care il acuza pe ministrul Justitiei, Tudor Chiuariu de imixtiune in actul de justitie. Ministrul Justitiei i-a cerut lui Daniel Morar sa nu mai finalizeze dosare cu actori politici in perioada suspendarii presedintelui. Mai exact, Tudor Chiuariu a solicitat sa fie anuntat, inainte de finalizarea unor dosare importante.
Scris 08 May 2007 - 05:41 PM
Da, si ne chinuim sa finalizam iute iute legea ANI sa poata fi promulgata de presedintele in functiune.
Nu de alta da` ala..celalalt nu cred s-o faca.
Nu de alta da` ala..celalalt nu cred s-o faca.
Aceasta postare a fost editata de mareexecutor: 08 May 2007 - 05:42 PM
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Voiculescu, Camelia Voiculescu si Copos - urmariti penal
Spalare de bani - urmarire penala |
Schimbarea Perceptiei | 3 | 3.077 |
|
realitatea e chiar mai dura decat fictiunea ! |