sau Inregistrare

• 8 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

marturii ca dumnezeu exista.. Evaluare topic: - - - - -

#21 Utilizator offline   vali_ 

• sint parte din dumnezeul adevarat .
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 17-February 07

Scris 07 May 2007 - 10:16 PM

Vezi postareatorquemada, la May 7 2007, 09:33 PM, a spus:

pt ca nu asta mi am propus...
daca uraste biserica si popii atunci cel pe are il aude ar fi satana?

nu din motivul asta si iisus nu ia tolerat
e vorba de ce il invata
0

#22 Utilizator offline   eddy1973 

• Torquemada gran inquisitor
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 16-January 07

Scris 07 May 2007 - 10:31 PM

Vezi postareavali_, la May 7 2007, 11:16 PM, a spus:

nu din motivul asta si iisus nu ia tolerat
e vorba de ce il invata

pai nu prea pricep ca e ambiguu...dar detaliaza..
0

#23 Utilizator offline   argv 

• Wanderer
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 27-October 06

Scris 07 May 2007 - 10:38 PM

Vezi postareaAngra_Mainyu, la May 7 2007, 09:41 PM, a spus:

Trebuie sa ma bag si eu in seama...
Lumea a avut nevoie de creare. Corect, este dovedit ca a fost creata, asa cum au fost create mii de miliarde de alte planete din galaxia noastra si mii de miliarde de alte galaxii, prin reactii chimice, fizice si biologice. Acum problema care framanta pe toata lumea este ce a inceput totul. Ideea de creatie inteligenta pare cea mai absurda...Un creator care a facut un asemenea univers vast, dupa care a disparut fara urma... Si totusi daca ar fi asa, de unde a aparut creatorul, cine l-a creat pe el?

Hmmm....ultima parte e hilara. :stars:) De ce nu dovedesti tu ca nu exista porci zburatori si vaci cu 15 picioare?
Nu poti sa pui o problema de non-existenta a unui lucru. Trebuie demonstrata existenta unui fapt, nu non-existenta lui. Chestie de logica primara. Dar poti spune asta fetelor bisericesti si maselor indoctrinate pana in dinti?
Nu poti, fara sa fi spurcat si barfit de toate babele care merg duminica la biserica pentru a afla ultimele stiri ale satului si pentru a-si arata noua rochie scoasa proaspat de la naftalina...

Eu am vorbit de creatie in sine, departe de mine de a sustine textele bisericesti si citatele din biblie. O demonstratie se poate face si plecand de la un lucru si dovedind ca este fals... Pe de alta parte de ce crezi tu ca creatorul ar fi disparut fara urma? Pentru ca nu poti sa-l vezi? Cate organisme nu poti sa le vezi si totusi ele exista. Sa nu uitam ca pana acum cateva sute de ani nu exista nici un mijoc prin care puteau fi vazute aceste organisme.

Aceasta postare a fost editata de Argv: 07 May 2007 - 10:45 PM

0

#24 Utilizator offline   vali_ 

• sint parte din dumnezeul adevarat .
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 17-February 07

Scris 07 May 2007 - 10:43 PM

Vezi postareatorquemada, la May 7 2007, 10:31 PM, a spus:

pai nu prea pricep ca e ambiguu...dar detaliaza..

pai nu ai vazut ce scrie de homo si iad si..... exact pe invers decat ar trebui
0

#25 Utilizator offline   Sikaryan 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 13-March 07

Scris 07 May 2007 - 10:56 PM

Cine doreste sa gaseasca dovada ca Dumnezeu exista ...trebuie sa iasa o zi in Natura si va avea contact cu EL

Dar cine crede ca intre religie (oricare ar fi ea) si Dumnezeu exista vre-o legatura inseamna ca e rupt de realitate !

Iar cine crede asa ca la baba oarba ...ca il va gasi pe Dumnezeu intr-o carte furata de la alta religie si intr-o biserica in care un om a fost declarat Dumnezeu ddupa 325 de ani de la moartea sa de niste snapani care voiau sa o duca bine pe spatele prostimii ...acela dovedeste ca a ramas cu mintea in evul mediu ...si nu intelege ca am evoluat si suntem in era informatiei !
0

#26 Utilizator offline   eddy1973 

• PipPipPipPipPipPip

Scris 07 May 2007 - 11:21 PM

Vezi postareavali_, la May 7 2007, 11:43 PM, a spus:

pai nu ai vazut ce scrie de homo si iad si..... exact pe invers decat ar trebui

aaa..acum am inteles la ce te referai!pai el si popa zice ca e satana..si biserica nu stiu ce naiba mai zice de ea..oricum el nu crede in dumnezeu ci in CUVANT mi a zis mie..

Vezi postareaSikaryan, la May 7 2007, 11:56 PM, a spus:

Cine doreste sa gaseasca dovada ca Dumnezeu exista ...trebuie sa iasa o zi in Natura si va avea contact cu EL

Dar cine crede ca intre religie (oricare ar fi ea) si Dumnezeu exista vre-o legatura inseamna ca e rupt de realitate !

Iar cine crede asa ca la baba oarba ...ca il va gasi pe Dumnezeu intr-o carte furata de la alta religie si intr-o biserica in care un om a fost declarat Dumnezeu ddupa 325 de ani de la moartea sa de niste snapani care voiau sa o duca bine pe spatele prostimii ...acela dovedeste ca a ramas cu mintea in evul mediu ...si nu intelege ca am evoluat si suntem in era informatiei !

fara suparare ai spus multe si nimic... credem in ce baza?ca asa scrie in biblie sau ca asa suntem indoctrinati?pai wiccanii nu cred un dumnezeu cred numai in soare si luna ,apa si pamant...doar in natura!e mai buna credinta lor?in cazul asta?
0

#27 Utilizator offline   tudorel666 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 20-April 07

Scris 08 May 2007 - 01:19 AM

Vezi postareatorquemada, la May 7 2007, 09:41 PM, a spus:

asta inseamna ca noi credem in ceva imaginar si trebuie sa fim considerati sanatosi.. dar unul care aude voci sau mai stiu eu ce crede ca vede este bolnav mintal...si atunci inseamna ca tudorel666 este perfect sanatos dupa logica ta simpla,nu?

Recunosc ca sunt perfect, dar nu sunt de acord ca sunt sanatos! Imi place prea mult titlul de nebun! Ai vazut tu vreun nebun care sa poata minti? Nebunii spun tot ce le trazneste prin cap, dar nu mint niciodata!
0

#28 Utilizator offline   eddy1973 

• PipPipPipPipPipPip

Scris 08 May 2007 - 01:28 AM

Vezi postareatudorel666, la May 8 2007, 02:19 AM, a spus:

Recunosc ca sunt perfect, dar nu sunt de acord ca sunt sanatos! Imi place prea mult titlul de nebun! Ai vazut tu vreun nebun care sa poata minti? Nebunii spun tot ce le trazneste prin cap, dar nu mint niciodata!

mda...cum nu am vazut nici nebun sanatos...:stars:
0

#29 Utilizator offline   tudorel666 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 20-April 07

Scris 08 May 2007 - 01:31 AM

Vezi postareavali_, la May 7 2007, 10:31 PM, a spus:

la ce il invata nu cred ca au natura divina.

Adevarul e ca am citit Faust in liceu si mi-a placut, asa ca am facut ca el. Urmarea : am 39 de ani, dar arat maximum de 25, fac tot ce-mi place si nu ma omor cu munca, dar banii incep sa vina singuri la mine, sunt inteligent ca un drac si frumos ca un inger, femeile imi zambesc cand ma vad, iar barbatii intorc capul dupa mine, si sunt din ce in ce mai expert in religie, incat pot demonstra tot ce vreau si tot ce-mi trece prin cap!

Vezi postareatorquemada, la May 8 2007, 02:28 AM, a spus:

mda...cum nu am vazut nici nebun sanatos...:stars:

Pai daca e nebun, adica bolnav mintal, cum ar putea sa fie sanatos?!
0

#30 Utilizator offline   lupini 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Moderator Global
  • Inregistrat: 11-December 06

Scris 08 May 2007 - 01:31 AM

Vezi postareatudorel666, la May 8 2007, 02:29 AM, a spus:

Adevarul e ca am citit Faust in liceu si mi-a placut, asa ca am facut ca el. Urmarea : am 39 de ani, dar arat maximum de 25, fac tot ce-mi place si nu ma omor cu munca, dar banii incep sa vina singuri la mine, sunt inteligent ca un drac si frumos ca un inger, femeile imi zambesc cand ma vad, iar barbatii intorc capul dupa mine, si sunt din ce in ce mai expert in religie, incat pot demonstra tot ce vreau si tot ce-mi trece prin cap!

Bun ! Altceva ce mai stii sa faci ? :stars:
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 8 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou