Ce a fost mai înainte ? Oul sau găina?
Scris 07 May 2007 - 07:50 PM
Nici una , dupa Darwin ar fi evoluat dintr-o alta structura mai slab dezvoltata.
Scris 08 May 2007 - 02:24 AM
Pai oul,ar fi normal....din ou iese puiul care apoi devine gaina........totusi cum a aparut oul daca nu era gaina?
si chiar si asa nu e suficient un ou si o gaina mai trebuie si un cocos pentru fertilizare.....complicata treaba
Intai a fost CUVANTUL.....
Scris 08 May 2007 - 01:36 PM
Solistry, la May 8 2007, 03:24 AM, a spus:
Pai oul,ar fi normal....din ou iese puiul care apoi devine gaina........totusi cum a aparut oul daca nu era gaina?
si chiar si asa nu e suficient un ou si o gaina mai trebuie si un cocos pentru fertilizare.....complicata treaba
pai e complicată ... doar de aceea am pus-o la TEORIA CHIBRITULUI ...
Scris 08 May 2007 - 02:35 PM
Păi prezintă însăşi esenţa vieţii , dar atunci de cine ar fi fost făcut oul? Nu tot de o găină!? ... Deci găină , ou , găină , ou ...până s-a ajuns la populaţia găiniilor de pe planetă din ziua de azi
Scris 08 May 2007 - 03:12 PM
Si gaina cum a ajuns pe aceasta planeta?....a fost facuta in eprubeta pe o nava extraterestra?
Nu ar fi mai normal ou gaina,ou gaina,ou gaina.....oul semnificand samanta.....
Scris 08 May 2007 - 03:17 PM
mă îndoiesc că a fost făcută într-o eprubetă... probabil ea a fost făcută de creatorul acestui Pământ...
O fi semnificând oul sămânţa...dar procesul de îmulţire s-ar face mai rapid dacă găina ar fi prima...
O fi semnificând oul sămânţa...dar procesul de îmulţire s-ar face mai rapid dacă găina ar fi prima...
Aceasta postare a fost editata de Don MaXxX: 08 May 2007 - 03:17 PM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Ai castigat un accent irlandez si o cutie de chibrituri.. |
Anonymus Kline | 15 | 5.162 |
|
|
L.M. | 112 | 18.722 |
|