sau Inregistrare

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Ce cauta US army in ro? Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   J0' 

• i wanna live forever.. so far, so good :)
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 05-October 05

Scris 07 May 2007 - 03:42 PM

explica si mie cineva de ce am vazut 10 camioane( Us army) in timp ce treceam granita la Nadlac? :D am citit f putin despre asta ... De ce au nevoie romanii de armata ?
0

#2 Utilizator offline   Schimbarea Perceptiei 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 22-February 07

Scris 07 May 2007 - 03:53 PM

ete' sha ca sa ne jucam si noi cu sula prin coastele rusilor si ale lui Patriciu... d'aia
0

#3 Utilizator offline   J0' 

• PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie

Scris 07 May 2007 - 03:56 PM

adica doar asa de chestie? sau care e substratul "adevarat"`?
0

#4 Utilizator offline   Sikaryan 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 13-March 07

Scris 07 May 2007 - 04:12 PM

Vezi postareaJ0, la May 7 2007, 03:42 PM, a spus:

explica si mie cineva de ce am vazut 10 camioane( Us army) in timp ce treceam granita la Nadlac? :D am citit f putin despre asta ... De ce au nevoie romanii de armata ?

pai nevoie de armata nu au ...eventual de niste soldatei ...si asta asa ca sa ai cu te joci tu cand vi de la gradinita .... asa ca stai cuminte pe olita ta ...ca o sa afli singur(a) raspunsurile la asa Pobleme Mari pentru tine cand o sa cresti si tu mare!

Sau cu alte cuvinte ...daca taceai filozof ramaneai!
0

#5 Utilizator online   harald 

• bad dog
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 02-April 06

Scris 07 May 2007 - 04:12 PM

Vezi postareaJ0, la May 7 2007, 04:56 PM, a spus:

adica doar asa de chestie? sau care e substratul "adevarat"`?

Păi, dacă ţinem seama şi de rachetele pe care le amplasează Statele Unite īn Polonia şi Cehia, se pare că Putin nu are prea multe reţineri īn a se angaja īntr-un nou război rece, dar de data asta noi, ca şi toată Europa de Est, vom fi de partea cealaltă.
0

#6 Utilizator offline   lupini 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Moderator Global
  • Inregistrat: 11-December 06

Scris 07 May 2007 - 04:22 PM

Vezi postareaharald, la May 7 2007, 05:12 PM, a spus:

Păi, dacă ţinem seama şi de rachetele pe care le amplasează Statele Unite īn Polonia şi Cehia, se pare că Putin nu are prea multe reţineri īn a se angaja īntr-un nou război rece, dar de data asta noi, ca şi toată Europa de Est, vom fi de partea cealaltă.

Cine se angajeaza in Razboiul rece : Putin kagebistul sau Bush petrolistul ?
0

#7 Utilizator offline   Arminius 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 12-March 07

Scris 07 May 2007 - 08:28 PM

Vezi postareaJ0, la May 7 2007, 04:42 PM, a spus:

explica si mie cineva de ce am vazut 10 camioane( Us army) in timp ce treceam granita la Nadlac? :yes: am citit f putin despre asta ... De ce au nevoie romanii de armata ?

Pai dupa ce au rezolvat problema cu Iugoslavia iar Afrika Korps a ajuns la zacamintele din Irak, trebuiesc protejate zacamintele din Romania. Plus ca de aici poate fi oricand declansata o campanie spre Est. Dupa ce se instaleaza scuturile anti-racheta, normal. :stars:
0

#8 Utilizator offline   J0' 

• PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie

Scris 08 May 2007 - 12:47 AM

Vezi postareaSikaryan, la May 7 2007, 03:12 PM, a spus:

...eventual de niste soldatei ..

la ce ma pt ce ? pt simplu fapt ca e ieftin? ca e aproape de rusia ? si rusii au petrol?

parca stam pe un forum in care toti suntem liberi sa intrebam ...

@ pt doamna Olga :nu am citit ziare ca sincer era ultimul lucru care m-a interesat cat am stat in ro :stars: si nici nu astept complimente din camioane ( daca asta era impresia dumneavoastra) , cand pun o intrebare nu o pun de dragul de a intreba si io ceva

Aceasta postare a fost editata de J0: 08 May 2007 - 12:52 AM

0

#9 Utilizator offline   Bismarck 

• adrian
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 18-July 06

Scris 08 May 2007 - 02:10 PM

Vezi postareaharald, la May 7 2007, 05:12 PM, a spus:

Si asta e bine in opinia ta ?
Si eu pana la liceu asa credeam ... facand "parte in parte" puteam sa-mi impun punctu de vedere ... dar la ce conducator au americanii :yes: ... 'no comment

Si aici n'am inteles ... "Putin se angajeaza intr-un nou razboi rece ?" adica americanii ii bat la usa si el se angajeaza sa deschida ? sau americanii se angajeaza sa bata la usa si el sa intrebe cine esti si ce vrei ???
Si noi, ca si toata europa de est cand am fost "implicati" in primul razboi rece, ceea ce deduc din spusele tale ... am primit trupe rusesti pe teritoriu romaniei ca sa se "lupte" americanii cu rusii ??? nu e distanta cam mare ???? intreb si eu .... sau cumva Rusii au dus ei niste rachete undeva prin Cuba ? (sau ceva tara mai aproape de America) ?

... si cand ai spus ca "vom fi de partea cealaltă" ... sper ca nu te-ai referit si la mine sau la cei care mai au o parere apropiata de a mea .... pentru ca sincer eu nu vreau sa fiu de absolut nici o parte !!! am vazut ce s-a intamplat cand am fost de partea nemtilor, apoi de partea rusilor, acu de partea americanilor ?? o natie de curve asta suntem ... dupa cum bate vantu ... dupa interes !! nimic in comun cu onoarea, demnitatea sau mandria - decat vorbe vorbe vorbe !!!

io unu am invatat ca cel mai bine e sa fi neutru / nu indiferent si nici arbitru precum celor din divizia A (sau liga1) ~ ci doar neutru precum PH-ul din sapunurile dove !!!!

Aceasta postare a fost editata de aditm: 08 May 2007 - 02:26 PM

0

#10 Utilizator offline   J0' 

• PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie

Scris 08 May 2007 - 02:22 PM

Deci sa revin cu o info , care poate pe voi nu va intereseaza asa de tare , incepe sa se inchida o baza militara mare AMERICANA in hd germania, si mi se pare ciudat aici se inchide acolo se deschide

Credeti ca doar se muta unde e ieftin? :yes:

Aceasta postare a fost editata de J0: 08 May 2007 - 02:36 PM

0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari