Ce cauta US army in ro?
Scris 07 May 2007 - 03:42 PM
Scris 07 May 2007 - 03:53 PM
Scris 07 May 2007 - 04:12 PM
J0, la May 7 2007, 03:42 PM, a spus:
pai nevoie de armata nu au ...eventual de niste soldatei ...si asta asa ca sa ai cu te joci tu cand vi de la gradinita .... asa ca stai cuminte pe olita ta ...ca o sa afli singur(a) raspunsurile la asa Pobleme Mari pentru tine cand o sa cresti si tu mare!
Sau cu alte cuvinte ...daca taceai filozof ramaneai!
Scris 07 May 2007 - 04:12 PM
J0, la May 7 2007, 04:56 PM, a spus:
Păi, dacă ţinem seama şi de rachetele pe care le amplasează Statele Unite īn Polonia şi Cehia, se pare că Putin nu are prea multe reţineri īn a se angaja īntr-un nou război rece, dar de data asta noi, ca şi toată Europa de Est, vom fi de partea cealaltă.
Scris 07 May 2007 - 04:22 PM
harald, la May 7 2007, 05:12 PM, a spus:
Cine se angajeaza in Razboiul rece : Putin kagebistul sau Bush petrolistul ?
Scris 07 May 2007 - 08:28 PM
J0, la May 7 2007, 04:42 PM, a spus:
Pai dupa ce au rezolvat problema cu Iugoslavia iar Afrika Korps a ajuns la zacamintele din Irak, trebuiesc protejate zacamintele din Romania. Plus ca de aici poate fi oricand declansata o campanie spre Est. Dupa ce se instaleaza scuturile anti-racheta, normal.
Scris 08 May 2007 - 12:47 AM
Sikaryan, la May 7 2007, 03:12 PM, a spus:
la ce ma pt ce ? pt simplu fapt ca e ieftin? ca e aproape de rusia ? si rusii au petrol?
parca stam pe un forum in care toti suntem liberi sa intrebam ...
@ pt doamna Olga :nu am citit ziare ca sincer era ultimul lucru care m-a interesat cat am stat in ro
Aceasta postare a fost editata de J0: 08 May 2007 - 12:52 AM
Scris 08 May 2007 - 02:10 PM
harald, la May 7 2007, 05:12 PM, a spus:
Si asta e bine in opinia ta ?
Si eu pana la liceu asa credeam ... facand "parte in parte" puteam sa-mi impun punctu de vedere ... dar la ce conducator au americanii
Si aici n'am inteles ... "Putin se angajeaza intr-un nou razboi rece ?" adica americanii ii bat la usa si el se angajeaza sa deschida ? sau americanii se angajeaza sa bata la usa si el sa intrebe cine esti si ce vrei ???
Si noi, ca si toata europa de est cand am fost "implicati" in primul razboi rece, ceea ce deduc din spusele tale ... am primit trupe rusesti pe teritoriu romaniei ca sa se "lupte" americanii cu rusii ??? nu e distanta cam mare ???? intreb si eu .... sau cumva Rusii au dus ei niste rachete undeva prin Cuba ? (sau ceva tara mai aproape de America) ?
... si cand ai spus ca "vom fi de partea cealaltă" ... sper ca nu te-ai referit si la mine sau la cei care mai au o parere apropiata de a mea .... pentru ca sincer eu nu vreau sa fiu de absolut nici o parte !!! am vazut ce s-a intamplat cand am fost de partea nemtilor, apoi de partea rusilor, acu de partea americanilor ?? o natie de curve asta suntem ... dupa cum bate vantu ... dupa interes !! nimic in comun cu onoarea, demnitatea sau mandria - decat vorbe vorbe vorbe !!!
io unu am invatat ca cel mai bine e sa fi neutru / nu indiferent si nici arbitru precum celor din divizia A (sau liga1) ~ ci doar neutru precum PH-ul din sapunurile dove !!!!
Aceasta postare a fost editata de aditm: 08 May 2007 - 02:26 PM
Scris 08 May 2007 - 02:22 PM
Credeti ca doar se muta unde e ieftin?
Aceasta postare a fost editata de J0: 08 May 2007 - 02:36 PM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
harta politica a lumii pana in 1492! | florin_symi | 1 | 7.727 |
|
"Memorial Day" in USA