sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Programul cu Pegasys Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   AlexNGZ 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 07-May 07

Scris 07 May 2007 - 03:21 PM

Salut.Sunt nou pe forumul asta,asha k nu stiu dak subiectul asta s-a mai discutat sau nu.Chestia e asha:tatal meu sufera de hepatita c de vreo 2 ani.A auzit de tratamentul cu pegasys printr-un program finantat de casa de asigurari(sau ceva in genu).Si-a depus dosaru si asteapta de un an sa fie primit in programul respectiv.Intamplator,a auzit de cineva care a fost admis intr-o luna jumatate.Este vreo modalitate in care pot sa verific pe net dak dosarul lui macar a fost trimis la Bucuresti?Si as mai vrea sa stiu cam cat ar costa tratamentul?Multumesc anticipat.
0

#2 Utilizator offline   cititor1 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 06-January 07

Scris 08 May 2007 - 10:39 AM

Nu, nu e nimic transparent la comisie. Se face un punctaj si dau aprobari in urma acestuia. Nu se poate decat telefona la casa de asigurari unde e dosarul; la sotul meu a dorat 4 luni. La liber tratamentul costa aprox. 2000 euro/luna, iar rezultatul nu e sigur.
Succes, rabdare
0

#3 Utilizator offline   Rodica` 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 25-May 06

Scris 08 May 2007 - 10:55 AM

Vezi postareaAlexNGZ, la May 7 2007, 04:21 PM, a spus:

Salut.Sunt nou pe forumul asta,asha k nu stiu dak subiectul asta s-a mai discutat sau nu.Chestia e asha:tatal meu sufera de hepatita c de vreo 2 ani.A auzit de tratamentul cu pegasys printr-un program finantat de casa de asigurari(sau ceva in genu).Si-a depus dosaru si asteapta de un an sa fie primit in programul respectiv.Intamplator,a auzit de cineva care a fost admis intr-o luna jumatate.Este vreo modalitate in care pot sa verific pe net dak dosarul lui macar a fost trimis la Bucuresti?Si as mai vrea sa stiu cam cat ar costa tratamentul?Multumesc anticipat.

Trebuie sa mergeti la casa de asigurari judeteana unde ati depus dosarul. Acolo trebuia sa vina un raspuns pana acum, avand in vedere perioada lunga de timp care s-a scurs. In mod normal, daca venea vreun raspuns, casa judeteana va anunta daca este un raspuns negativ sau unul afirmativ. Acolo sa intrebati si alte detalii care va intereseaza despre dosar. Ei sunt singurii in masura sa va lamureasca. La Bucuresti nu e chip sa dati de urma dosarului, numai daca aveti pe cineva "infiltrat in mafia interferonului". :yes:
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Am avut si eu Hepatita C
Inca un om care a invins Hepatita C
nickg1979  14 19.993
Replici noi Ameteli la HCV? heartangel  4 4.262