Cleptocratia a sutat in bara? sau poate ca si-a dat un autogol?
Scris 07 May 2007 - 12:45 AM
Cleptocratii in naivitatea si suficienta lor isi inchipuiau ca prin multa galagie si printr-o presa aservita si bine focusata il vor desfinta pe Basescu ...iar poporul de "stupizi people" va fi usor de manipulat prin "mediile lor" le va face jocul!
Sut in bara! ...Eroare fatala ....
Alegatorii ...oameni simpli din popor, cu spirit civic, repliati in spatele presedintelui OM (cu greseli ca toti oamenii dar totusi OM) sunt pe cale sa il realeaga cu o majoritate covarsitoare pe cel demis Si asta se va intampla la fel de democratic ca si demiterea lui Base ...ca doar romanul e inventiv si gaseste rapid solutii!
E absurd sa vorbim de dictatura sau de interzicerea pluripartismului ... ca doar suntem in UE si am invatat regula democratiei ...dar un lucru e clar.
Bolovanul a luat-o la vale ...si fraierii,zic unii "baietii destepti" vor afla acum cine este ADEVARATA PUTERE in Romania!...ba chiar scorul final il mandateaza si incurajeaza pe Base sa faca ordine intr-o curte, in care in 17 ani sau strans numai gunoaiele ... si de maturat ....nu a maturat nimeni!
Scris 07 May 2007 - 04:43 AM
- 30.000 de oameni Pro-Basescu la Constanta
- 10.000 de oameni in Spania la Castellon
- 10.000 de oameni la Bucuresti...
- deasemnea mitinguri pro-Basescu in Franta, Montreal, USA si Anglia !
Cand vedem pe Youtube filme cu 322 si tzepe ?!?!
PS televiziunile aservite (TVR, PRO TV, Antena 1) tac malc... ca efect ratingul lor este in cadere libera
Aceasta postare a fost editata de Schimbarea2012: 07 May 2007 - 05:42 AM
Scris 07 May 2007 - 10:01 AM
Aceasta postare a fost editata de Arminius: 07 May 2007 - 10:02 AM
Scris 07 May 2007 - 12:27 PM
Arminius, la May 7 2007, 11:01 AM, a spus:
Nu. Există un premiu mai important, pe care Sykarian îl va primi după referendum, ca şi noi toţi, de altfel.
Nu cred că pentru bunul mers al afacerilor lui Patriciu, o ţară întreagă trebuie să suporte din nou ca Rusia să aibă vreun cuvânt de spus în privinţa modului cum merg lucrurile în România.
Scris 07 May 2007 - 01:01 PM
harald, la May 7 2007, 01:27 PM, a spus:
Nu cred că pentru bunul mers al afacerilor lui Patriciu, o ţară întreagă trebuie să suporte din nou ca Rusia să aibă vreun cuvânt de spus în privinţa modului cum merg lucrurile în România.
Daca ideea voastra este ca Basescu e suspendat pt. ca e anti-Rusia, iar toate partidele in afara PD-ului sunt subordonate intereselor Rusiei, atunci Rusia a avut un mare cuvant de spus in privinta modului cum merg lucrurile in Romania, cu mult inainte de intrarea lui Base pe scena. Probabil de aceea Romania a intrat in NATO pe vremea pro-rusilor de la PSD, a vandut Petromul austriecilor si nu rusilor, a vandut distributia gazelor altor occidentali si nu rusilor, etc.
Dar Base e disperat. Daca la inceput spunea cu mare siguranta "ne vedem la Cotroceni pe 20 Mai", acum i-a intrat morcovul. Revederea nu mai este din oficiu, cum credea. E expus. A inceput sa vorbeasca de rusi, de masoni, sa creeze sentimentul de asediu atat de necesar dictatorilor "populari". Oamenii sai lucreaza deja la planul de fall-back in cazul unui esec - referendumul a fost fraudat. Ar urma iesiri in strada, "revolutie" impotriva oligarhilor si papusarilor lor iudeo-masoni. O frumusete. Tipi ca Schimbarea saliveaza la asa ceva de ani de zile.
Scris 07 May 2007 - 01:25 PM
harald, la May 7 2007, 02:17 PM, a spus:
Aici vorbim de conducerea partidelor si de reprezentarea lor in Parlament, nu de toti membrii cu carnet. E ca si cum ai spune "moarte Americii" ca apoi sa incerci sa dregi busuiocul "nu tuturor americanilor, ci doar conducatorilor si reprezentantilor lor".
Scris 07 May 2007 - 03:32 PM
Arminius, la May 7 2007, 10:01 AM, a spus:
Deocamdata nu ...dar astept propuneri ;-)
Daca ar sti astia cate mai zac in mine ... mi-ar pregati un post de vicepresedinte la ONU!
Scris 07 May 2007 - 05:36 PM
Celui dintâi i-a promis sprijin pentru realegerea în funcţia de Mare Maestru al Marii Loje Naţionale a României, iar celui de-al doilea i s-a făgăduit că Rusia ne va acorda un sprijin economic (energie, gaze). "Amabilitatea" înaltului mason este determinată şi de prietenia acestuia cu Dinu Patriciu. şi dacă ţinem cont de faptul ca Mihaela Chirovici (nevasta lui E.O.C.) este directoare financiară la firmele lui Dinu Patriciu şi că majoritatea celor care conduc masoneria română sunt angajaţii lui (de exemplu Marele Trezorier, Ion Tanasie), atunci vom înţelege mai uşor că masoneria şi economia din România sunt legate inseparabil şi că toate drumurile duc la Moscova..."Legăturile dintre PSD şi Patriciu sunt cimentate, potrivit unor informaţii apărute în presa centrală, şi de înalte feţe ale masoneriei româneşti. Astfel, chiar soţia lui Eugen Ovidiu Chirovici, Marele Maestru al Marii Loje Naţionale a României, ar fi directorul financiar al holdingului patronat de Dinu Patriciu. După cum se ştie, Chirovici a fost un apropiat al PSD vreme îndelungată, fiind ministru în cabinetul Năstase, iar în 2004 a trecut de partea lui Voiculescu.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
profesia: alegator
pe ce criterii alegem o persoana intr-o pozitie de conducere? |
angry_angel | 13 | 5.977 |
|
DESPRE ACTIUNILE MAGHIARILOR DIN ROMANIA...
credeti ca actiunile de dobandire a autonomiei maghiarilor din Romania |
onlinepariuri.com | 4 | 3.559 |
|
Incredibil dar adevarat
PSD incepe sa intre in randul lumii |
oblio | 4 | 5.721 |
|
Sicko - sistemul medical din USA | jet li | 64 | 15.535 |
|
Rusia recucereste lumea, nu cu tancurile ci cu hidrocarburi
Gazprom noul cal troian rusesc in societatea globala |
Rusul Singuratic | 98 | 14.435 |