Scoala in viitorul apropiat un penintenciar ? Camere video in toate scolile?!
Scris 06 May 2007 - 10:24 PM
Sinistrul Adormitei vrea sa introduca ideile comuniste in scolile din Romania , pentru copii nostri sa votam Contra
Scris 07 May 2007 - 06:40 AM
nu stiu daca e normal sa ii putem vedea pe internet. cred ca ar fi suficient sa putem vede inregistrarile. ma rog ... ramane de reflectat asupra acestui subiect.
Aceasta postare a fost editata de flori de camp: 07 May 2007 - 06:41 AM
Scris 07 May 2007 - 08:52 AM
... corectez: sa va vada. Putem conjuga verbul...
Scris 09 May 2007 - 09:26 PM
Deci alta tampenie
Scris 12 May 2007 - 11:58 PM
Nu stiu ce sa zic, nu ar dauna, profesori s-ar simtii urmariti, si nu ar mai face chestii de genul aruncatului cu creta in elevi si alte chestii. (asta ca dezavantaj)
Avantajul e ca profii ar putea sa se uite la inregistrari si sa vada ce se intampla in clasa cat timp ei sunt cu spatele la clasa.
Si in pauze, nu s-ar mai bate, ca toti parintii ar afla automat. (s-ar bate pe coridoare daca acolo nu ar fi camere)
Daca o sa aiba si microfoane, exista riscul sa nu mai injure in pauze, si numai cand ies de la scoala.
M-ar fi ajutat pe mine enorm fiindca parintii mei m-ar fi crezut cand le-asi fi zis ca e o scoala rea, fiindca ar fi vazut inregistrarile.
Scris 13 May 2007 - 12:18 AM
- Incet, incet, ca sa justifice grija pentru proprii cetateni in apar din ce in ce mai multe ingradiri ale libertatilor, masuri de control, politisti, puncte de control, camere video, pana cand intr-o buna zi nimeni nu va mai face diferenta intre o tara libera si un stat sub ocupatie, sau un stat facisto-militar - totul la umbra politically corectness-ului si grijei fata de siguranta cetateanului si confortul cetateanului...
- cat despre incompetenta si lasitatea acestui ministru cititi (aici click)
Aceasta postare a fost editata de Schimbarea2012: 13 May 2007 - 12:20 AM
Scris 13 May 2007 - 12:22 AM
Schimbarea2012, la May 12 2007, 11:18 PM, a spus:
- Incet, incet, ca sa justifice grija pentru proprii cetateni in apar din ce in ce mai multe ingradiri ale libertatilor, masuri de control, politisti, puncte de control, camere video, pana cand intr-o buna zi nimeni nu va mai face diferenta intre o tara libera si un stat sub ocupatie, sau un stat facisto-militar - totul la umbra politically corectness-ului si grijei fata de siguranta cetateanului si confortul cetateanului...
- cat despre incompetenta si lasitatea acestui ministru cititi (aici click)
lasa-i ca merita ..sa fie vazuti..
cat de licitatie ..de fiecare data ma ingrozesc ..cand ai dreptate ..
Scris 13 May 2007 - 12:48 AM
Aceasta postare a fost editata de Schimbarea2012: 13 May 2007 - 01:14 AM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
uofff...m-am saturat de profu de mate | sweety_girl | 11 | 9.448 |
|
Nelamurire | neuron | 1 | 2.500 |
|
Chestionar: Burse private pentru studenti | Black CAT | 2 | 15.300 |