gesturi de tandretze ..in public..
Scris 06 May 2007 - 09:03 PM
Scris 06 May 2007 - 09:15 PM
Viata lor,problema lor,ei fac cum cred, eu fac asa cum cred.
Daca oamenii se iubesc si asta e felul lor de a-si manifesta iubirea,de ce m-as baga eu in viata lor??
De ce m-ar interesa sau deranja pe mine iubirea altora (cu tot cu manifestarile sale??)
Eu am viata mea,nu ma complic si nu ma stresez gandindu-ma la viata la viata sau actiunile celor din jur..
Gasesc eu ceva mai interesant de facut,decat sa ma enervez fara motiv,doar pentru simplu fapt ca am vazut doua persoane sarutandu-se..
Aceasta postare a fost editata de Dark_Dragon: 06 May 2007 - 09:16 PM
Scris 06 May 2007 - 09:22 PM
Aceasta postare a fost editata de Leu79: 06 May 2007 - 09:23 PM
Scris 06 May 2007 - 09:27 PM
Leu79, la May 6 2007, 10:03 PM, a spus:
Cand iubesti, iti doresti sa petreci cat mai mult timp cu partenerul. Unora nu le e jena sa se sarute in public. Nici nu ar avea de ce.
Leu79, la May 6 2007, 10:22 PM, a spus:
Nu iti place, nu te uiti, nu iti place sa stea "calare" pe tine, ii spui si ai rezolvat problema.
Aceasta postare a fost editata de Simplu_Ana: 06 May 2007 - 09:27 PM
Scris 06 May 2007 - 09:28 PM
Aceasta postare a fost editata de Varuna: 06 May 2007 - 09:32 PM
Scris 06 May 2007 - 09:30 PM
Nici cu astea nu am probleme..doar nu am sa ma supar pe persoana pe care o iubesc doar pentru atata lucru..ca isi arata iubirea fata de mine..M-ar deranja mai mult sa fie indiferenta,sa nu faca nimic..dar asta nu..nu consider un motiv de suparare.
Daca m-ar deranja cumva,sa zicem ca as avea altceva pe cap si numai de asta nu as avea chef in momentul acela,i-as spune lucru acesta cat mai frumos cu putinta,fara nervi...ca doar nu a facut cine stie ce
Si nu consider ca doar la varsta de 14 ani stai foarte mult timp cu partenerul/a,sau ca doar atunci iti manifesti mai "furtunos"dragostea.Asta tine de fiecare persoana in parte si de felul ei de a fi.
Pe mine nu ma deranjeaza acest lucru..(bineinteles ca la un moment dat toti avem nevoie de un respiro,sau de cateva minute de liniste,dar asta se poate rezolva discutant,comunicand cu cel/cea de langa tine-fara nervi..)
Si sincer..de ce m-as complica ca sunt altii de fata-nu ma intereseaza parerea altora fata de viata mea personala..
Aceasta postare a fost editata de Dark_Dragon: 06 May 2007 - 09:32 PM
Scris 06 May 2007 - 09:39 PM
Scris 06 May 2007 - 09:52 PM
Leu79, la May 6 2007, 10:39 PM, a spus:
Ma baiatule,oricare ar fi problema,ce nu inteleg eu...ce naiba cauti aici si ne impartasesti noua acest lucru,in loc sa stai de vorba cu ea si sa cautati o solutie impreuna..spune-i parerea ta,spune-i ca o iubesti si ca nu are motiv sa se supere pe tine...numai ca la capitolul acesta aveti pareri diferite.Daca te iubeste va intelege.Mai lasi tu,mai lasa ea..nu exista problema care sa nu aiba si rezolvare
Ideea e ca trebuie sa comunici cu ea,nu cu noi...si daca mai exista si dragoste...
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
cand"ceva" nu merge | Seva | 0 | 1.635 |
|
Asexualism | Glamorous_witch_girl | 32 | 7.152 |
|
continuare pt topicul deschis de PreOtul | Ivanna | 3 | 3.246 |
|
Trebuie sa ne casatorim, dar am aflat ca m-a inselat, AJUTOR | MihaiRolli | 14 | 1.585 |
|
cum reactionati cand aveti o relatie cu o persoana virgina? | Roxana@ Elena | 353 | 25.396 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS
Acest topic e inchis