moderare forum religie ...
Scris 07 May 2007 - 01:59 AM
andruta1985, la May 7 2007, 12:28 AM, a spus:
Oricum,eu mi-am dorit sa fiu moderator,si cred ca m-as descurca potrivit.Las la aprecierea voastra pe mai departe.
Vad ca am primit si 3 voturi...ma intreb de la cine...
Pai daca iti vedeam mai repede avatarul ...aveai deja 4 voturi!
Scris 07 May 2007 - 02:03 AM
seraphimovic, la May 7 2007, 01:26 AM, a spus:
sincer sa fiu nu prea am observat asta.... uite eu vreau sa il votez pe soimos ...si cica el vrea sa ma voteze pe mine ...dar uita ca nu putem ...in concluzie observam ca nu putem sa ii votam pe toti!
Scris 07 May 2007 - 02:15 AM
Sikaryan, la May 7 2007, 03:03 AM, a spus:
am sa rog moderatorul sa inchida topicul ...faceti voi profesionistii unul ,eu ma spal pe maini ...
nu credeam ca-ti doresti atat de mult sa fii moderator ...
Scris 07 May 2007 - 04:28 AM
Citeaza
Citeaza
citat de viitor moderator
de ce ar vrea cineva sa ajunga jenibil si in ultimul hal pe un forum de rahat cu oameni de rahat?
Scris 07 May 2007 - 05:03 AM
Asfaloth, la May 7 2007, 05:28 AM, a spus:
de ce ar vrea cineva sa ajunga jenibil si in ultimul hal pe un forum de rahat cu oameni de rahat?
Dune a spus asta candva intr-un topic,mi-a placut mult expresia cu rahatul,la fel si cea cu "jenibil",asa ca le-am folosit.
Hai sa fim seriosi,Shur,daca stau sa iau eu acum toate cacanariile pe care le-au scris alti moderatori mult mai grave ca ale mele,unde am ajunge? Pana si la religie avem un exemplu de o reala "subtilitate",pentru cine are ochi sa vada .Sa fim totusi corecti si parolisti. Eu am curajul sa spun lucrurilor pe nume.Nu ma feresc de nimeni si nimic,desi am fost acuzata ca's cu doua taisuri.Eu asta sunt,buna sau rea,ma acceptati sau nu,e ok...
Analizeaza-i citatele moderatorului de la religie si celorlalti de pe la alte topicuri,si apoi fa-mi reprosuri.
Macar am curajul sa le iau cum sunt. Ok? Ma vreti? M-as bucura. Nu ma vreti? Asta e.
Tot o sa raman pe forumul asta de rahat cu oameni de rahat.
Voi alegeti,numai fiti corecti!
Scris 07 May 2007 - 06:57 AM
Asfaloth, la May 7 2007, 05:28 AM, a spus:
Ei lasa ca nici cu madam darck lighht nu ne este jena. Limbaj mai urat ca al ei nu cred ca are nimeni pe forumul asta. Si am mai spus asta dar nimeni nu ma ia in seama.
Scris 07 May 2007 - 08:59 AM
andruta1985, la May 7 2007, 02:02 AM, a spus:
Prea tarziu pentru regrete,show must go on... oricum,multumesc,meriti un pupic pe obrajor
Nu zi ca e prea tarziu ca inca nu am votat pe nimeni...l-am propus doar pe cioanas!..dar si asta ca sa il oblig sa mai citeasca si altceva decat Biblia
red2shoes, la May 7 2007, 02:15 AM, a spus:
nu credeam ca-ti doresti atat de mult sa fii moderator ...
Tu chiar nu sti de gluma?
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Dragoste vs. Pacat; Rai vs. Iad
Sta iubirea intr-o bucata de hartie si o ceremonie la biserica? |
Thunderstorm_TNT | 97 | 18.287 |
|
Convertirea la Islam | SSONYA SS | 110 | 18.180 |
|
despre orice dumnezeu ....
libertate de idei si de asociatii de idei... |
menssana1984 | 385 | 34.875 |
|
Să nu se tulbure inima voastră; credeţi īn Dumnezeu, credeţi şi īn Mine. | tyta | 4 | 1.493 |
|
Noua ordine mondiala....
....Ultima sansa a acestei lumi?? |
Elia | 18 | 14.555 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS
Acest topic e inchis