sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Alcoolul si diabetul, ciroza Intrebari, fara nici o alta problema Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Andrii-Popa 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 26-April 07

Scris 06 May 2007 - 02:43 PM

Sunt un om sanatos, lucru dovedit si de analize, fac si un hibrid intre gimnastica si sport, cam de 2-3 ori pe saptamana. Circa 3 ore gimnastica/sapt, si minim un complex de : 6 ture stadion, 10-15 tribune, si alte cateva exercitii.
As vrea totusi sa va intreb doua lucruri :

1) Care ar trebui sa fie consumul maxim de alcool pe zi pentru a evita aparitia in timp a cirozei si, cine stie, chiar a diabetului? O bere pe zi, chiar doua, este, consider eu, o ratie O.K.
2) In caz de analize la ficat, trebuie sa fac doar TGP-ul (acum 6 luni era 18, deci excellent) sau si GGT/ul si care alte analize? Alaminotransferazele imi iesisera odata la limita superioara (35), desi toate celelalte erau O.K. Bine, asta era acum 4 ani, cand mancam la greu ciocolata, beam bere si eram si gras si lenes (nota bene celor ce...).

:pardon:

O specificare : nu fac concurs cand beau bere (si rar jumate sau 1 litru de spritz). Nu cantitatea ar fi problema, ci frecventa... Berea e buna, iti intra in sange... La fel cum un fumator daradaie dupa 2 ore de abstinenta, asa si eu, tu, dupa cca 20 de ore, parca am bea o bere, doua. Sa raresc la 3 zile, las doar pe weekend, sau continui asa fara probleme?
Voi cum faceti? Sau, cum ati face?

Aceasta postare a fost editata de Andrii-Popa: 06 May 2007 - 02:45 PM

0

#2 Utilizator offline   Andrii-Popa 

• Lalea
  • PipPipPip

Scris 07 May 2007 - 01:25 PM

Hai, noroc! Avetui grija, oricum, ca omul isi sapa mormantul cu dintii -spunea un vechi proverb chinezesc...

Aceasta postare a fost editata de Andrii-Popa: 07 May 2007 - 01:26 PM

0

#3 Utilizator offline   Andrii-Popa 

• Lalea
  • PipPipPip

Scris 12 May 2007 - 03:32 PM

Mimiii mumu mememeee ighi iiiiiiiiiiiiiii.... barbargabarga aaaaaaaaaaaaa!!! cotpotpotpotpotpotporaaaaaaaaaaacccc!!!
uuu-uuuuuuuurrrrrrrrrruuuuuuuuu!!! wraaaaaaaaauggggggggghhhhhh!!! :)
0

#4 Utilizator offline   EmmaD 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 09-April 06

Scris 12 May 2007 - 06:41 PM

Vezi postareaAndrii-Popa, la May 12 2007, 04:32 PM, a spus:

Mimiii mumu mememeee ighi iiiiiiiiiiiiiii.... barbargabarga aaaaaaaaaaaaa!!! cotpotpotpotpotpotporaaaaaaaaaaacccc!!!
uuu-uuuuuuuurrrrrrrrrruuuuuuuuu!!! wraaaaaaaaauggggggggghhhhhh!!! :P

Am convingerea ca cititorii au inteles cate ceva :lol: despre "Alcool si diabet, ciroza,"
Mai sus putem vedea o sinteza clara a a tuturor problemelor dezbatute in acest topic. :think:

Mai nene, nu-ti bate joc de sectiunea Sanatate! Aici intra oameni care chiar au nevoie de ajutor.

Closed.

0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi ce se intampla?
de ce?
elenasagolea  3 5.550