Aceasta postare a fost editata de laurentiudiii: 06 May 2007 - 08:54 AM
despre mine despre mine
Scris 06 May 2007 - 08:52 AM
mie imi place de o fata mai mica cu un an decat mine dar ei ii place de colegul meu de banca dar inainte ii placea de mn acum nu cred ca ii mai place ,mi-a spus ca ii place mai mult de colegul meu de banca ....ce sa fac??? ce sa fac sa ma placa
Scris 06 May 2007 - 09:05 AM
laurentiudiii, la May 6 2007, 09:52 AM, a spus:
mie imi place de o fata mai mica cu un an decat mine dar ei ii place de colegul meu de banca dar inainte ii placea de mn acum nu cred ca ii mai place ,mi-a spus ca ii place mai mult de colegul meu de banca ....ce sa fac??? ce sa fac sa ma placa 
esti la gradinita ...puiule ? incearca sa-i arati ca tu ai jucarii mai frumoase si ...iti poti face freza singur ....
mai oameni buni ...voi sunteti adevarati ?
Scris 06 May 2007 - 09:13 AM
laurentiudiii, la May 6 2007, 10:08 AM, a spus:
sorry ,esti amuzant ...nu te asteapta o ...capacitate ? crezi ca e mai importanta mandra ca examenul ....copilule ...fata se joaca ,nici ea nu stie ce vrea ...cum nici tu nu stii ...eu zic sa-ti vezi de scoala ca ...iubirea si amoarele vine ele ...
Scris 06 May 2007 - 09:43 AM
ok ! ai castigat ,mi-ai rupt inima cu bocetul tau ...glumesc ...
incearca sa-i dovedesti ca esti mai bun decat colegul ...si ..."lupta" sa fie evidenta ,fetele adora "duelurile" ....mei ,nu de ...bataie zic ...sper ca ai inteles ideea ...ca esti baiat mare ...
incearca sa-i dovedesti ca esti mai bun decat colegul ...si ..."lupta" sa fie evidenta ,fetele adora "duelurile" ....mei ,nu de ...bataie zic ...sper ca ai inteles ideea ...ca esti baiat mare ...
Scris 06 May 2007 - 09:47 AM
o sa incerc sa ma schimb si osa vad dac o intereseaza persoana mea
Aceasta postare a fost editata de laurentiudiii: 06 May 2007 - 09:47 AM
Scris 06 May 2007 - 10:02 AM
laurentiudiii, la May 6 2007, 10:47 AM, a spus:
o sa incerc sa ma schimb si osa vad dac o intereseaza persoana mea
mei ,cine a zis de schimbat ...trebuie sa fii tu ...nu trebuie sa te schimbi ,daca te va placea o va face pentru tine nu ca poti imita pe unul sau altul ....
tu trebuie numai sa-i dovedesti ca meriti atentia ei .....fetele pot fi usor de impresionat ,incearca sa afli ce ii place ,ce citeste ,la ce se uita ...gaseste teme ce o pot interesa si-i poti starni curiozitatea de a discuta cu tine si de a fi prin preajma ta ...da ...un pic de nepasare asa ...teatrala, ar fi indicata...fetele reactioneaza cand sunt tratate cu ..indiferenta ...intelegi ?
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Unde gresesc ?
Deceptie |
sensoo | 58 | 10.892 |
|
reale sau inventate... de care vreţi |
SithLord | 41 | 11.007 |
|