Directorul general al FC Dinamo, Cristi Borcea, s-a declarat dezamagit de eliminarea lui Manchester United din Liga Campionilor, dar a specificat faptul ca echipa sa nu a primit niciodata cadouri, informeaza site-ul oficial al clubului. "De cand ma stiu, de cand s-a infiintat clubul, Dinamo nu a primit niciodata cadouri din Ceruri. Tot ce am obtinut de-a lungul anilor, campionate, cupe, rezultate in Europa, atatea si atatea bucurii aduse suporterilor, totul s-a facut numai prin munca. Lumea...
Articolul complet
Pagina 1 din 1
Stiri: GHINION Dinamo, trimisa in preliminariile Ligii Campionilor
Scris 09 May 2007 - 08:31 AM
stiri, la May 4 2007, 08:55 PM, a spus:
Directorul general al FC Dinamo, Cristi Borcea, s-a declarat dezamagit de eliminarea lui Manchester United din Liga Campionilor, dar a specificat faptul ca echipa sa nu a primit niciodata cadouri, informeaza site-ul oficial al clubului. "De cand ma stiu, de cand s-a infiintat clubul, Dinamo nu a primit niciodata cadouri din Ceruri. Tot ce am obtinut de-a lungul anilor, campionate, cupe, rezultate in Europa, atatea si atatea bucurii aduse suporterilor, totul s-a facut numai prin munca. Lumea...
Articolul complet
Articolul complet
Pacat...si imi este greu sa cred ca va trece de turul 3 preliminar
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Stiri: Liga II: Petrolul a castigat derbiul cu Forex Brasov | stiri | 1 | 2.649 |
|
Stiri: BUGA: "TRANSFERATI JUCATORI DIN TARA, NU DIN BRAZILIA" | stiri | 0 | 2.204 |
|
Stiri: Dinamo si-a luat vitezoman | stiri | 0 | 2.290 |
|
Stiri: Gazeta Sporturilor: Raluca Olaru in semifinale la Memphis | stiri | 0 | 2.594 |
|
Stiri: Imprumut | stiri | 0 | 2.334 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS