sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Stiri: GHINION Dinamo, trimisa in preliminariile Ligii Campionilor Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   stiri 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 01-September 05

Scris 04 May 2007 - 08:55 PM

Directorul general al FC Dinamo, Cristi Borcea, s-a declarat dezamagit de eliminarea lui Manchester United din Liga Campionilor, dar a specificat faptul ca echipa sa nu a primit niciodata cadouri, informeaza site-ul oficial al clubului. "De cand ma stiu, de cand s-a infiintat clubul, Dinamo nu a primit niciodata cadouri din Ceruri. Tot ce am obtinut de-a lungul anilor, campionate, cupe, rezultate in Europa, atatea si atatea bucurii aduse suporterilor, totul s-a facut numai prin munca. Lumea...

Articolul complet
0

#2 Utilizator offline   ruthless 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 18-March 07

Scris 09 May 2007 - 08:31 AM

Vezi postareastiri, la May 4 2007, 08:55 PM, a spus:

Directorul general al FC Dinamo, Cristi Borcea, s-a declarat dezamagit de eliminarea lui Manchester United din Liga Campionilor, dar a specificat faptul ca echipa sa nu a primit niciodata cadouri, informeaza site-ul oficial al clubului. "De cand ma stiu, de cand s-a infiintat clubul, Dinamo nu a primit niciodata cadouri din Ceruri. Tot ce am obtinut de-a lungul anilor, campionate, cupe, rezultate in Europa, atatea si atatea bucurii aduse suporterilor, totul s-a facut numai prin munca. Lumea...

Articolul complet

Pacat...si imi este greu sa cred ca va trece de turul 3 preliminar :P
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic