Ce vor barbatii de la o femeie? Sa fie inteligenta, draguta, dulce, intelegatoare
Scris 02 December 2011 - 12:47 AM
Eu cred ca tema e prea mono ...tona... cum adica de la O femeie ?
Scris 25 December 2011 - 11:15 PM
In general?
Sa fie "draguta" (dar nu prea), sa fie suficient de inteligenta incat sa nu-i faca de ras atunci cand deschide gura, dar nici atat de inteligenta incat sa-i eclipseze, sa fie inaccesibila altor barbati, dar accesibila lui (asa, cam dupa 2-3 zile
) si, ceva mai tarziu, fidela. Aaa, da, si sa fie cam 40% oarba.
Scris 26 December 2011 - 04:59 AM
Mriya, la 25 December 2011 - 11:15 PM, a spus:
In general?
Sa fie "draguta" (dar nu prea), sa fie suficient de inteligenta incat sa nu-i faca de ras atunci cand deschide gura, dar nici atat de inteligenta incat sa-i eclipseze, sa fie inaccesibila altor barbati, dar accesibila lui (asa, cam dupa 2-3 zile
) si, ceva mai tarziu, fidela. Aaa, da, si sa fie cam 40% oarba. 
Sa fie si muta nitel, iar de auzit sa nu auda doar ce-i convine !
Scris 20 February 2012 - 07:25 PM
romania inedit, la 26 December 2011 - 04:59 AM, a spus:
Sa fie si muta nitel, iar de auzit sa nu auda doar ce-i convine ! 
Apropo de chestia asta, catoeodata dau volumul mai tare la TV ca nu reusesc sa aud ce spun actorii in vreun film, din cauza coloanei sonore de muzica de fundal care este mai puternica in unele filme. Am impresia ca-mi pierd auzul cateodata si i-am zis asta si sotului. Ei bine, uneori cand ne mai ciondanim, pleaca de langa mine si il aud ca bombane. Partea haioasa este ca de cele mai multe ori
aud chiar si de la distanta, nu numai ca comenteaza dar si ce comenteaza. Distanta rezonabila, ca nu-s batman.
Ultima data cand i-am zis " vezi ca am auzit ce ai zis " a venit in bucatarie si mi-a zis " Iti pierzi tu auzul precum imi iese mie un ochi in frunte. Cum dracu ai auzit ca eram tocmai sus pe scari ? "
Aceasta postare a fost editata de Naeema: 20 February 2012 - 07:26 PM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Meseria si femeile frumoase | nightwish | 18 | 3.579 |
|
macho man ... |
free at last | 57 | 2.840 |
|
Ce vrea organul?