Imagingincrease, la Dec 3 2009, 10:00 PM, a spus:
Sau, caz ipotetic, sa spunem ca sufar de epidermoliza buloasa, ca mi se jupoaie pielea cu fiecare bandaj care il dau jos. De ce sa ma chinui pe mine sau altii, de ce sa nu pun capat? Pai olandezii sau altii care au legiferat eutanasia, crezi ca sunt nebuni, vad ei asa un mare ghiseft in a fi erou fara cauza? Astea sunt situatii la care nici D-zeul ratiunii nu poate raspunde, doar a fost intrebat si a raspuns evaziv, raportat la El, atunci si acolo. Dar pentru acum si aici raspunsul nu exista.
Cunoasterea noastra este limitata, ceea ce de multe ori pare o situatie fara iesire poate insemana un nou inceput, daca ai forta sa mergi inainte. Viata asta asa cum e ea cu bune si cu rele are menirea de a ne invata pe noi ceva. ce? Nu stiu, depinde de fiecare. Cert e ca eu am invatat multe si culmea in momentele de suferinta am evoluat ca om mult mai mult decat cand imi era bine.
Daca tu sau altii nu ati gasit raspunsul, nu inseamana ca el nu exisa.
Legat de prima parte, stiu foarte bine ca lucrurile stau asa cum le descrii. Eu nu pricep de ce esti tu atat de fascinat de drama acestor oameni. Soarta nu a fost de partea lor dar se pare ca a fost de partea ta (sau nu?), ai sansa sa traiesti altfel si totusi alegi sa te preocupi de ograda altora. Sau poate ti-e teama sa privesti intr-a ta de teama a ceea ce vei vedea in ea? Tu cum te vezi cand vei fi la varsta bunicii tale, inconjurat de familia ta iubitoare?
Contact
Facebook
Twitter
RSS