sau Inregistrare

• 9 Pagini +
  • « Prima
  • 7
  • 8
  • 9
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Corpuri care NU putrezesc despre cadavre descoperite aproape intacte.. Evaluare topic: - - - - -

#81 Utilizator offline   Sch 

• free...
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 08-June 07

Scris 21 July 2007 - 08:20 PM

Vezi postareaChrisTinA_WhisperWind, la Jul 20 2007, 05:50 PM, a spus:

mersi Sch :flowers:

anytime :(
0

#82 Utilizator offline   ChrisTinA_WhisperWind 

• Blood Elf
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 19-March 07

Scris 22 July 2007 - 12:52 AM

sa revenim totusi la subiectul initial :D
0

#83 Utilizator offline   ana_sab 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 17-July 07

Scris 23 July 2007 - 03:57 PM

Hyouma, deci sa inteleg ca cei blestemati si pacatosi( unii cel putin) nu putrezesc (sau nu in intregime) si ca daca sunt dezlegati de rude sau preotii care i-au blestemat, putrezesc si sufletul lor gaseste liniste, nu? Gaseste liniste unde? In rai? Dupa o viata plina de pacate daca au fost iertati de oameni, D-zeu ii iarta si el si ii ia in rai? Sau raman in Iad?... Raman cu sufletul linistit in Iad? Exista liniste in Iad? Wow! E tare faza! ... Si imi explica si mie cineva de ce se dezgroapa cadavrele dupa 7 ani? Ce, nu se poate face pomenire fara a le dezgropa? Nu sunt ortodoxa si mi se pare o tampenie sa dezgropi un mort dupa atatia ani! Poate imi expicati si mie... va rog!Explicati... scuse!
0

#84 Utilizator offline   Mihai 83 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 25-January 07

Scris 14 August 2007 - 04:48 PM

Vezi postareaana_sab, la Jul 23 2007, 04:57 PM, a spus:

Hyouma, deci sa inteleg ca cei blestemati si pacatosi( unii cel putin) nu putrezesc (sau nu in intregime) si ca daca sunt dezlegati de rude sau preotii care i-au blestemat, putrezesc si sufletul lor gaseste liniste, nu? Gaseste liniste unde? In rai? Dupa o viata plina de pacate daca au fost iertati de oameni, D-zeu ii iarta si el si ii ia in rai? Sau raman in Iad?... Raman cu sufletul linistit in Iad? Exista liniste in Iad? Wow! E tare faza! ... Si imi explica si mie cineva de ce se dezgroapa cadavrele dupa 7 ani? Ce, nu se poate face pomenire fara a le dezgropa? Nu sunt ortodoxa si mi se pare o tampenie sa dezgropi un mort dupa atatia ani! Poate imi expicati si mie... va rog!Explicati... scuse!

Prin neputrezire ei cer ajutorul neamurilor\preotilor ramasi pe pamant. Cand se descompune e semn ori ca a zburat din iad in rai, ori ca a scapat de o mai grea tortura in iad. Daca a nedreptatit si-l iarta aceia, atunci il iarta si DUmnezeu. Mai grav e cand gresim lui DUmnezeu, problema care apare si in scriptura. "Daca va gresi cineva unui om, se va ruga omul pentru el. Dar daca va gresi lui Dumnezeu, cine se va ruga pentru el ?". Nu exista nici un fel de liniste in iad, dar exista grade diferite de chinuri. Una e sa fii scufundat in gheena si alta e sa fii numai pana la brau. Le dezgroapa dupa 7 ani tocmai ca sa se depisteze oamenii blestemati si care prin neputrezire cer ajutor
0

#85 Utilizator offline   Alen Du Lone 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 29-June 07

Scris 16 August 2007 - 12:50 PM

:jester:) nu stiu de unde auzisem eu de la un medium park.....zicea ca cei care fac vraji nu putrezesc niciodata =))dar explicatia este ca turba intretine conservarea :crazy:
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 9 Pagini +
  • « Prima
  • 7
  • 8
  • 9
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Combustia spontana
Cum te poti transforma in cenusa fara vreo explicatie logica
Bagherra  17 7.534
Poll (No New) Chestionar:    Film de groaza....Adevarat!
Ceea ce i se intampla prietenei mele pare desprins dintr-un scenariu..
Heal_The_World  12 3.422
Topic inchis Propuneri site-uri
propuneti site-uri pranormala
mo089  7 8.800
Topic inchis Atasamente ancient geometry discovery
freemasonrys ultimate secret
dreamweaver  5 2.460
Topic inchis Atasamente Ce reprezinta semnele de pe un dolar? AlyceMadArtist  8 3.073