Pagina 1 din 1
Povesti de groaza
Scris 02 May 2007 - 02:31 PM
Eu sunt nou si vreau sa va spun o poveste de groaza. Am auzit de la o cunostinta ca o fata avuse un tata care omorase multa lume si facea afaceri ilegale . Pe asta si-a construit vile. Pana la urma pe tasu l-a bagat la puscarie ! Dar cei care au fost omorati facusera un blestem . In ficare noapte cand fata adormea aparea diavolul , stingea becurile , darama mobila prin casa si se stramba la fata . tot asa in fiecare noapte pana cand fata a chemat preotul. Preotul a ridicat blestemele celor morti si a facut o slujba in casa . De atunci a disparut diavolul . Nu stiu daca este adevarata dar cand am auzit-o m-am ingrozit
. Va rog cei care au mai auzit intamplari cu fantome , diavoli , strigoi etc sa scrie pe forum . Va rog.
Scris 02 May 2007 - 06:21 PM
mda. se pare ca s-a ajuns blestemul persoanelor carora tatal sau le-a facut rau si cum pentru pacatele parintiilor platesc copiii......bine ca a scpat
Scris 02 May 2007 - 06:38 PM
Da ai dreptate
Cunosti vre-un caz asemanator ?
Si pentru cei noi va rog intrati si voi pe acest site sa putem discuta despre povesti infioratoare ! Daca aveti curaj sa le traiti alaturi de noi !
Cunosti vre-un caz asemanator ?
Si pentru cei noi va rog intrati si voi pe acest site sa putem discuta despre povesti infioratoare ! Daca aveti curaj sa le traiti alaturi de noi !
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Sculpturi megalitice din Romania si din lume...
Ce parere aveti? |
tiestodj20 | 0 | 2.092 |
|
Lucrarea lui da Vinci - cateva aspecte interesante |
Stranic | 62 | 11.419 |
|
Un nou inceput
adevaruri despre noi / deschidere catre altii |
Stranic | 9 | 6.278 |
|
Helena Petrovna Blavatsky | fair_lethe | 4 | 4.369 |
|