~Cu cat stii mai multe,cu atat Dumnezeu asteapta de la tine sa folosesti acele cunostinte ca sa-i ajuti pe altii:
"Cine stie sa faca bine si nu face,pacatuieste."
"Cel care binecuvanteaza pe altii este binecuvantat din belsug;cei care ii ajuta pe altii sunt ajutati."~
Bineinteles ca cea mai importanta si esentiala carte de care ar trebui sa fim nelipsiti este Biblia.Fara Biblie daca nu avem o relatie extrem de legata cu Domnul suntem ca niste oi pierdute.Si ii multumesc Domnului ca ne-a lasat aceasta marturie prin care avem dreptul la cunoastere.
O carte deosebita pe care am avut sansa de a o citi:care mi-a stabilizat pasii,mi-a focalizat viziunea, mi-a intarit spiritul&mi-a oferit speranta este "Viata condusa de scopuri" de Rick Warren.
Este o carte pe care o recomnad tuturor acelora ce isi pune cele mai simple si cele mai importante intrebari,si in care vor gasi cu respunsurile.
O sa va scriu o scurta extragere de pe dosul acestei carti:
"Tu nu esti un accident.Chiar inainte de crearea universului,Dumnezeu te-a avut in minte,si El te-a planificat pentru scopurile Sale.Aceste scopuri trec cu mult dincolo de cei cativa ani traiti pe acest pamant.Ai fost facut sa traiesti vesnic!"...
"Deseori cartile de autoperfectionare sugereaza ca pentru a descoperii semnificatia si scopul vietii tale trebuie sa privesti in interiorul tau,dar Rick Warren spune ca acesta este un punct de plecare gresit.Trebuie sa incepi cu Dumnezeu,Creatorul tau si cu motivele Sale de-a te crea.Tu ai fost facut de Dumnezeu si pentru Dumnezeu si , atata timp cat nu intelegi acest lucru,viata nu va avea nici un sens."...
"Cunoasterea scopurilor pentru care te-a creat Dumnezeu iti va reduce stresul,te va ajuta sa-ti concentrezi energiile,iti va simplifica deciziile,va da sens vietii tale si lucrul cel mai important,te va pregati pentru vesnicie.Folosind peste 1.200 de citate si referinte biblice,acesta pune sub semnul intrebarii definitiile conventionale ale inchinarii,partasiei,ucenizarii,slujirii si evanghelizarii." ...
"Aceasta este o carte a sperantei si provocarii pe care o vei citii si recitii"
"Imagineaza-ti cat de diferita ar fii lumea,daca fiecare si-ar cunoaste scopul" -Rick Warren
Aceasta postare a fost editata de Ciumpy: 02 May 2007 - 01:01 PM
Contact
Facebook
Twitter
RSS